kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 W schronisku w Białej Podlaskiej jest od marca 2009r,została wyrzucona..Lady ma ok 6 może 7 lat,pomimo samotności jest sunią miłą,subtelną i spragnioną kontaktu z człowiekiem.Lady jest niestety chora i wymaga leczenia,ma guza na brzuchu(na listwie mlecznej):-( 2 października sunia przejdzie zabieg usunięcia guza i sterylizacji! Może Ty dasz jej miłość i domek,w którym będzie dochodziła do siebie.Ona potrafi docenić dobro człowieka,będzie wierna i odpłaci podwójnie swoją miłością,jeśli szukasz wiernego przyjaciela,to może być ona Czy ktoś chciałby dać dom Lady? A może ktoś chciałby wesprzeć ją? kontakt: kierownik schroniska Marek Pawłowski-504177547 lub tel do mnie 609118027 Quote
wasabi81 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kinga kochana, dziekuje Ci za zaproszenie. Oczywiscie zapisze sobie ta slodka sunie:-) Czy jest planowana operacja Lady? Macie w schronisku w ogole warunki aby przetrzymac pieska po operacji?? Ona przeciez nie moglaby wrocic do budy:-( Ja chetnie bym pomogla i wplacila cos na leczenie Lady... Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 wasabi81 napisał(a):Kinga kochana, dziekuje Ci za zaproszenie. Oczywiscie zapisze sobie ta slodka sunie:-) Czy jest planowana operacja Lady? Macie w schronisku w ogole warunki aby przetrzymac pieska po operacji?? Ona przeciez nie moglaby wrocic do budy:-( Ja chetnie bym pomogla i wplacila cos na leczenie Lady... wet jest w schronisku,ale czy są wykonywane zabiegi to nie wiem:shake: Rozmawiałam z P.prezes i ma rozmawiać z wetem,żeby określił jej obecny stan zdrowia Quote
jostel5 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Lady jest naprawdę piękna! Jest też łagodna,zrównoważona,bardzo lgnie do człowieka,a miziana-aż mruży oczka ze szczęścia! Quote
Caragh Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dogo07 dziekuje za zaproszenie. Lady jest przeslodka, niestety moge tylko zapisac i podrzucac watek :( Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Caragh napisał(a):Dogo07 dziekuje za zaproszenie. Lady jest przeslodka, niestety moge tylko zapisac i podrzucac watek :( witaj Caragh u Lady:) Quote
kamilawa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tak na szybko, bo inaczej w tej chwili pomóc nie mogę... :( Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='kamilawa']Tak na szybko, bo inaczej w tej chwili pomóc nie mogę... :( są śliczne:loveu: dziękuje! Quote
Onaa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Caragh, kamilawa, bardzo dziękuję za pojawienie się na wątku tej słodkiej biduli :). I dziękuję bardzo za piękne banerki, właśnie miałam szukać kogoś i prosić o zrobienie :). Każde wsparcie, również bycie na wątku, podrzucanie, zapraszanie innych czy szukanie domku dla suni, pytanie po znajomych, jest bardzo cenne :). Quote
magenka1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 też jestem na zaproszenie zapisuję u Lady Quote
nika28 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziękuję Kinga za zaproszenie :) Śliczna ta Lady, aż dziw że jeszcze nie ma domu... :( Quote
malagos Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Jestem i ja. Mam od godziny sunie ze Szczytna, kolejna dzikuska. A Lady taka foksiowata, nie? Dogo, odetkaj skrzyneczkę, pliz :) Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Foksiowata,a jakże! :) Chociaż Dogo07 niezupełnie się ze mną w tej kwestii zgadza...;) Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Foksiowata,a jakże! :) zgadzam się! Quote
kamilawa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziewczyny, mogę pomóc trochę z ogłoszeniami (trochę, bo w chwili obecnej długo na kompie siedzieć nie mogę - podpis). Tylko czy zaczynać od razu? Czy najpierw lepiej zrobić operację? Chyba poczekać, co? Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kamilawa napisał(a):Dziewczyny, mogę pomóc trochę z ogłoszeniami (trochę, bo w chwili obecnej długo na kompie siedzieć nie mogę - podpis). Tylko czy zaczynać od razu? Czy najpierw lepiej zrobić operację? Chyba poczekać, co? spróbować można:) a może akurat znalazłby się dobry domek,który zaopiekowałby się Lady i ją leczył? Quote
kamilawa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 No to kto może skrobnąć jakiś tekst? Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kamilawa napisał(a):No to kto może skrobnąć jakiś tekst? ja to nie potrafię..a nie może być z pierwszego postu? Quote
kamilawa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Poproszę kogoś o piękny tekst :) a jak nie to sama coś spróbuję nabazgrać :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Jestem po rozmowie z p.prezes schroniska,2 października Lady jest umówiona na zabieg usunięcia guza, w schronisku jest izolatka,w której Lady może przebywać po zabiegu.Jeśli są osoby chętne pomóc psinie,to każda pomoc jest mile widziana.Jeśli będę znała szczegóły,to na bieżąco będę pisać Quote
kamilawa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Jestem po rozmowie z p.prezes schroniska,2 października Lady jest umówiona na zabieg usunięcia guza, w schronisku jest izolatka,w której Lady może przebywać po zabiegu.Jeśli są osoby chętne pomóc psinie,to każda pomoc jest mile widziana.Jeśli będę znała szczegóły,to na bieżąco będę pisać Super! Trzymam kciuki. Co jest najbardziej potrzebne? Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 kamilawa napisał(a):Super! Trzymam kciuki. Co jest najbardziej potrzebne? nie znam jeszcze kosztów zabiegu, bo prawdopodobnie będzie robiony u wet. w Białej Podl.(u doktora, który na pewno zrobi zabieg po kosztach) za który trzeba będzie zapłacić ile nie wiem... Myślę, że na dzisiaj najbardziej przydałaby się pomoc finansowa Quote
lucySxy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Sliczna jest Lady! czy wiadomo co to za guz , i kiedy bedzie miala jakis zabieg? Quote
Recommended Posts