Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Białej Podlaskiej jest od marca 2009r,została wyrzucona..Lady ma ok 6 może 7 lat,pomimo samotności jest sunią miłą,subtelną i spragnioną kontaktu z człowiekiem.Lady jest niestety chora i wymaga leczenia,ma guza na brzuchu(na listwie mlecznej):-(
2 października sunia przejdzie zabieg usunięcia guza i sterylizacji!
Może Ty dasz jej miłość i domek,w którym będzie dochodziła do siebie.Ona potrafi docenić dobro człowieka,będzie wierna i odpłaci podwójnie swoją miłością,jeśli szukasz wiernego przyjaciela,to może być ona

Czy ktoś chciałby dać dom Lady? A może ktoś chciałby wesprzeć ją?
kontakt: kierownik schroniska Marek Pawłowski-504177547
lub tel do mnie 609118027

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga kochana, dziekuje Ci za zaproszenie. Oczywiscie zapisze sobie ta slodka sunie:-)
Czy jest planowana operacja Lady? Macie w schronisku w ogole warunki aby przetrzymac pieska po operacji?? Ona przeciez nie moglaby wrocic do budy:-(
Ja chetnie bym pomogla i wplacila cos na leczenie Lady...

Posted

wasabi81 napisał(a):
Kinga kochana, dziekuje Ci za zaproszenie. Oczywiscie zapisze sobie ta slodka sunie:-)
Czy jest planowana operacja Lady? Macie w schronisku w ogole warunki aby przetrzymac pieska po operacji?? Ona przeciez nie moglaby wrocic do budy:-(
Ja chetnie bym pomogla i wplacila cos na leczenie Lady...

wet jest w schronisku,ale czy są wykonywane zabiegi to nie wiem:shake: Rozmawiałam z P.prezes i ma rozmawiać z wetem,żeby określił jej obecny stan zdrowia

Posted

Caragh, kamilawa, bardzo dziękuję za pojawienie się na wątku tej słodkiej biduli :). I dziękuję bardzo za piękne banerki, właśnie miałam szukać kogoś i prosić o zrobienie :).
Każde wsparcie, również bycie na wątku, podrzucanie, zapraszanie innych czy szukanie domku dla suni, pytanie po znajomych, jest bardzo cenne :).

Posted

Dziewczyny, mogę pomóc trochę z ogłoszeniami (trochę, bo w chwili obecnej długo na kompie siedzieć nie mogę - podpis). Tylko czy zaczynać od razu? Czy najpierw lepiej zrobić operację? Chyba poczekać, co?

Posted

kamilawa napisał(a):
Dziewczyny, mogę pomóc trochę z ogłoszeniami (trochę, bo w chwili obecnej długo na kompie siedzieć nie mogę - podpis). Tylko czy zaczynać od razu? Czy najpierw lepiej zrobić operację? Chyba poczekać, co?

spróbować można:) a może akurat znalazłby się dobry domek,który zaopiekowałby się Lady i ją leczył?

Posted

Jestem po rozmowie z p.prezes schroniska,2 października Lady jest umówiona na zabieg usunięcia guza, w schronisku jest izolatka,w której Lady może przebywać po zabiegu.Jeśli są osoby chętne pomóc psinie,to każda pomoc jest mile widziana.Jeśli będę znała szczegóły,to na bieżąco będę pisać

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Jestem po rozmowie z p.prezes schroniska,2 października Lady jest umówiona na zabieg usunięcia guza, w schronisku jest izolatka,w której Lady może przebywać po zabiegu.Jeśli są osoby chętne pomóc psinie,to każda pomoc jest mile widziana.Jeśli będę znała szczegóły,to na bieżąco będę pisać

Super! Trzymam kciuki. Co jest najbardziej potrzebne?

Posted

kamilawa napisał(a):
Super! Trzymam kciuki. Co jest najbardziej potrzebne?

nie znam jeszcze kosztów zabiegu, bo prawdopodobnie będzie robiony u wet. w Białej Podl.(u doktora, który na pewno zrobi zabieg po kosztach) za który trzeba będzie zapłacić ile nie wiem... Myślę, że na dzisiaj najbardziej przydałaby się pomoc finansowa