Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Wiwa młoda suczka w wieku około 8-10 miesięcy . Znaleziona została w Rzeszowie przy ul.Targowej. Przebywa w rzeszowskim schronisku ,,Kundelek" . Jest bardzo wesołym i szukającym kontaktu z człowiekiem średniej wielkości psiakiem .Przypominająca terierka . Pogodna , radosna i aktywna . Ma dobry kontakt z psami , będzie wysterylizowana ;)

Czy taka piękność ma szanse na dom ?

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:

Reszów 35-322
[SIZE=3]
ul. Ciepłownicza 3
tel.
0 510 170 788 - szefowa schroniska
0 510-170-787- opiekunowie zwierząt

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Collie napisał(a):
Tylko tak , nie wiem jak to dokładnie jest. Czy osoba która chce zaadoptować psa musi przyjechać do tego schroniska aby podpisać umowę adopcyjną ?
Ja też niedługo jestem na dogo,ale z tego co się orientuję to ktoś z tamtych okolic musi przeprowadzić wizytę przed adopcyjną i po pomyślnej wizycie wysyła się papiery adopcyjne.

Posted

Collie napisał(a):
Jak tak to niedobrze , kiepsko to widzę . Jeszcze się zastanawiają , ale wątpię aby przejechali całą Polskę po psa :(

niie musi być odbiór osobisty ,zle mnie zrozumiałaś.papiery można wysłać do podpisania,tylko ktoś z tamtych stron musi zrobić przedadopcyjną i potem poadopcyjną.napisze do znajonej co siedzą w adopcjach niech ci dokładnie napiszą.

Posted

Witam, jestem na zaproszenie Baster i lusi. Osoba, która chce adoptować psa z tak odległego miejsca nie musi przyjechać po psa osobiście! Sprawa adopcji wygląda tak:

1. Wysyłamy mailem ankietę przed adopcyjną (mogę udostępnić).
2. Jeżeli ankieta nam się spodoba to prosimy dogo Ciotkę z okolicy o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej.
3. Jeżeli wizyta przebiegła pomyślnie, Ciotka nie ma zastrzeżeń to organizujemy transport psa a Ciotka daje umowę do podpisu, którą do nas odsyła.

To tak w skrócie, jeżeli będziecie mieć pytania to chętnie odpowiem :)

Posted

A tak w ogóle to przydało by się wstawić kilka zdjęć suni w pierwszym poście, takich od razu widocznych, nie w postaci linku, jest naprawdę piękna, myślę, że przy dobrych zdjęciach i ogłoszeniach można by w domkach przebierać.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Collie']Udało mi się wstawić zdjęcia Wiwy :multi: w końcu . Czekamy , już nikt tu nie zagląda ?[/QUOTE]
Cioteczka zaglądam,ale ja mieszkam na wsi :placz:,a tu tylko psiaki do budy:mad:.tylko u mnie psy są w domu:crazyeye:ale może ja z innej bajki ale co mi tam:eviltong:

Posted

Racja , jak jeżdżę do rodziny na wieś ( Krasne koło Rzeszowa) to też ,albo psy się wałęsają albo przy budzie :-( Te wałęsające ,,zbieram" i szkole ( tyle zajęcia chociaż mają)

Brat chętnej dziewczyny musi jeszcze zrobić testy czy nie ma alergii na psy i po nich da mi odpowiedz . :multi:

Pozdrawiam i dziękuje razem z Wiwą za odwiedzanie wątku ;)