Cienka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 STYCZEŃ LUTY MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ MAJ CZERWIEC LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ WRZESIEŃ - Rezerwacja PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD GRUDZIEŃ Edit AAA kumam skopiowałam nie tą listę co trzeba i dlatego wszyscy myślą, że nie wiem o dopiskach Tomeckiego Quote
basenji.help Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ja poproszę grudzień :) i przy okazji dzięki za wsparcie w sprawie Ramzesa :loveu: i jeszcze co do kalendarza to zaraz wyślę emaila ze szczegółami :D Quote
Buszki Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='tomecki']WYKAZ MIESIĘCY W KALENDARZU STYCZEŃ - WOLNE LUTY - WOLNE MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ - WOLNE MAJ - MAKSIO (MMM) CZERWIEC - WOLNE LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ - Beni (bundustar) WRZESIEŃ - WOLNE PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD - Buszki i Szepsi (buszki) GRUDZIEŃ - WOLNE Cienka,tomecki wczoraj dopisał parę nowych rezerwacji ;). Quote
Asiaczek Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Hahaha, nie wie "lewica" co czyni "prawica", czyli jak to w małżeństwie bywa:) pzdr. Quote
jenis Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Poprosze czerwiec lub wrzesień co wolne :) Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Kochani przeprasza, że dopiero odpisuje ale od rana nie działał net i teraz też ciągle się rwie więc na wszystkie maile postaram się odpowiedzieć jutro (może sytuacja sie jakoś ustabilizuje z tym netem) basenji.help napisał(a):ja poproszę grudzień :) i przy okazji dzięki za wsparcie w sprawie Ramzesa :loveu: i jeszcze co do kalendarza to zaraz wyślę emaila ze szczegółami :D Już zapisuje :) Buszki napisał(a):Cienka,tomecki wczoraj dopisał parę nowych rezerwacji ;). Asiaczek napisał(a):Hahaha, nie wie "lewica" co czyni "prawica", czyli jak to w małżeństwie bywa:) pzdr. A kto powiedział, że ja o tym nie wiem :diabloti: jeśli w danym momencie namiętnie priwuje z buszki to dla nas jest normą, że wtedy on odpowiada w galerii (w końcu się nie rozdwoję). Posiadając 3 komputery we wspólnym biurze to nie problem:razz:. jenis napisał(a):Poprosze czerwiec lub wrzesień co wolne :) Wrzesień zajęty dzwoniła wczoraj do nas jeszcze jedna pani, ale tak się szybko przedstawiła od którego dogomaniaka ma cynka o kalendarzu ,że nie wiem od którego. Tym nie mniej jednak już sobie wrzesień zaklepała. Pewnie też była zaskoczona dzwoniąc do kobiety usłyszała męski głos (akurat tomek odebrał moją komórkę:lol:) Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Ja oszaleję zaraz nie dość, że net to jeszcze komp mi się wiesza Aktualna liska kalendarzowa STYCZEŃ - WOLNE LUTY - WOLNE MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ - WOLNE MAJ - MAKSIO (MMM) CZERWIEC - Zgraja (jenis) LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ - Beni (bundustar) WRZESIEŃ - Kari (p. Ela) PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD - Buszki i Szepsi (buszki) GRUDZIEŃ - Boss (basenji.help) Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 M&S napisał(a):Cześć baski:) Hej wilczaki :) Quote
Buszki Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 O,widzę że Kari się zdecydowała.Super. Cienka,ja Ci d... zawracałam i przez to taka zakręcona byłaś ;).Sorki wielkie :). Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Buszki napisał(a):O,widzę że Kari się zdecydowała.Super. Cienka,ja Ci d... zawracałam i przez to taka zakręcona byłaś ;).Sorki wielkie :). buszki nie bierz tego tak osobiście ja tak zajkręcona chodzę już od jakiegoś czasu. Dobrze, że nie mam głowy odkręcanej bo pewnie bym ją gdzieś zgubiła. Quote
Buszki Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Cienka napisał(a):buszki nie bierz tego tak osobiście ja tak zajkręcona chodzę już od jakiegoś czasu. Dobrze, że nie mam głowy odkręcanej bo pewnie bym ją gdzieś zgubiła. Spoko,ja tylko tak,dla podtrzymania konwersacji :diabloti:. Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 A ok :) i takiej krótkiej wiadomości nie mogłam wysłać bo dogo się czepia:angryy: Quote
A&L Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Cienka']a tu papier do kartek fajny nie Piękny :loveu: Quote
Cienka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 deer_1987 napisał(a):Jak tam sobota, pracowita? trochę od 3 godzin próbuje odejść od kompa a tu jeszcze to znajdź a tu tamto (dla małża inspiracje) co 15 minut ucieka net i dostaje szewskiej pasji. Quote
taxelina Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 No to zycze zeby niedziela byla spokojniejsza :loveu: Quote
lourdnes Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cienka to ja poproszę kwiecień . Czy mogę wszystko skompletować i wam wysłać w czwartek ? Quote
Buszki Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Cienka']Mośki są sławne Się normalnie Mośki lansują :diabloti:. Quote
M&S Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 No proszę, świetlica dla psów.......Europa normalnie!!! Quote
tomecki Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka to ja poproszę kwiecień . Czy mogę wszystko skompletować i wam wysłać w czwartek ? Aktualna lista kalendarzowa 2012 STYCZEŃ - WOLNE LUTY - WOLNE MARZEC - MOREK i AZIS (gosiaja) KWIECIEŃ - Lourdnes MAJ - MAKSIO (MMM) CZERWIEC - Zgraja (jenis) LIPIEC - Zina (ziółek) SIERPIEŃ - Beni (bundustar) WRZESIEŃ - Kari (p. Ela) PAŹDZIERNIK - Mośki (cienka) LISTOPAD - Buszki i Szepsi (buszki) GRUDZIEŃ - Boss (basenji.help) To jeszcze tylko 2 wolne miesiące zostały, styczeń i luty Quote
Recommended Posts