Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Bardzo jestem ciekawa, jak teraz panienka wygląda. Może uda Wam się porobić jakieś fotki? Będzie Zuzka z Ofikiem, Krysia z Bundustarem... Mocno zaciskam za Was kciukasy:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Pinka uwielbia owoce i warzywa zresztą od początku dopominała się o nie). Czasem jak spała (w drugim pokoju)cichcem próbowałam dobrać się do pomarańczy :cool3: zanim dobrze obrałam ją ze skórki, Mała już czekała (z pytaniem o mnie zapomniałaś?!). Jogi jak do nas trafił to raczej nie był zainteresowany takimi dodatkami do diety podobnie było z psimi przysmakami. Teraz jest większym łasuchem niż Pina:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Rozsmakował sie, chłopak, w Twojej kuchni;) pzdr. Quote
jamnicze Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Bardzo jestem ciekawa, jak teraz panienka wygląda. Może uda Wam się porobić jakieś fotki? Będzie Zuzka z Ofikiem, Krysia z Bundustarem... Mocno zaciskam za Was kciukasy:) Pzdr.[/QUOTE] Aparat wezmę, ale w hali on robi bardzo kiepskie zdjęcia, ma słabą lampę. To tylko taka mała głupaweczka. [quote name='Cienka']Pinka uwielbia owoce i warzywa zresztą od początku dopominała się o nie). Czasem jak spała (w drugim pokoju)cichcem próbowałam dobrać się do pomarańczy :cool3: zanim dobrze obrałam ją ze skórki, Mała już czekała (z pytaniem o mnie zapomniałaś?!). Jogi jak do nas trafił to raczej nie był zainteresowany takimi dodatkami do diety podobnie było z psimi przysmakami. Teraz jest większym łasuchem niż Pina:evil_lol:[/QUOTE] Moja jamniczka potrafiła wciągnąć wszystko :) najfajniej to wyglądało na działce , bo się sama częstowała, truskaweczki, a nawet agrest prosto z krzaka :). Saidi uznaje tylko surową marchewkę i ananasa z puszki, na wszystko inne kręci nosem i nawet do pyska nie weźmie. Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Pina woli zbierane co się będzie męczyć i z krzaków zrywać :evil_lol:. A Joguś to maniak nawet dynia na surowo była smaczna Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Rrrrany, t moje baski jednak takie wszystkożerne nie są...:) pzdr. Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Rrrrany, t moje baski jednak takie wszystkożerne nie są...:) pzdr.[/QUOTE] Na jarzyny i suchy chleb rzucają się z większym apetytem niż na mięsko :cool3: Do tego stopnia są maniakami, że Pinami kiedyś ze stołu ukradła szklarniowego ogóra zanim się zorientowałam już połowę pożarła:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Oh, jarzynki, ogóreczek i sucha bułka - OK. Ale nie ananasik i inne takie... Pzdr. Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 już waśnie siedzi i je opracowuje (mośki nie były zachwycone pozowaniem Jogi nawet przygryzał wargę :cool3:). Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Troszkę to trwało bo najpierw ten aparat się popsuł (co się okazało jakaś pierdoła spinka czy sprężynka:hmmmm:) ale tego dowiedzieliśmy się dopiero wczoraj. I jeszcze Tomek musi się pogodzić ze starym aparatem bo nowy jedzie na gwarancje (a miał ochotę już go nigdy nie dotykać:evil_lol:). Quote
tomecki Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mhmm.... czego oni ode mnie chcą? i co ja mam na sobie?! P. Kazali siedzieć, to siedze J. A ja mam to głęboko w.... No piękna jestem :) Teraz frontem Lewy profil ładniejszy co nie :) A ja chce spać Długo jeszcze mam tak siedzieć? No dobra, ostatnie i spadam To ja już spadam... Quote
gosiaja Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 świetne są te zdjęcia chyba zamówię zdjęcia posłań Quote
tomecki Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 gosiaja napisał(a):świetne są te zdjęcia chyba zamówię zdjęcia posłań Jasne, wbijaj... posłanka powinny wyjść jeszcze lepiej niż mośki, bo nie będą uciekać z planu zdjęciowego... :Dog_run: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Super ujęcie:) Brawa dla fotografa! http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji22.jpg Zapomniałam napisac, że takie pojedyncze fotki to się b.łatwo kradnie;) Co niniejszym uczyniłam... Pzdr. Quote
tomecki Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam wszystkich, idą święta oraz nowy rok, zatem czas pomyśleć o prezentach gwiazdkowych. Chciałbym Wam zaproponować udział w kalendarzu prezentującym nasze baski. Wszyscy mamy wspaniałe zdjęcia naszych czworonożnych przyjaciół, które mogą zostać umieszczone w kalendarzu. Aby zrealizować projekt poszukujemy jeszcze 11 chętnych. Pierwszymi chętnymi są "Mośki" które zaprezentują się na grudniowej karcie kalendarza razem z reniferem :cool3:. Warunkiem uczestnictwa w projekcie jest zgłoszenie swojego "baska" do 21 listopada 2010 (termin nieprzekraczalny) oraz zamówienie min. 2 sztuk kalendarza w cenie 25 zł/sztukę - format B4, lub 37 zł/szt - format B3 + ewentualne koszty wysyłki. (Są to ceny przy wykonaniu 24 kalendarzy danego formatu. W przypadku większej ilości sztuk cena druku będzie niższa. Będziemy musieli wszyscy wspólnie podjąć decyzję, na który format się decydujemy). Specyfikacja kalendarza format B4: Kalendarz naścienny (wiszący) 13-sto kartkowy, oprawiany w spirale Zip-Wire. Spirale i zawieszka w kolorze białym. B4 - 340mm x 240mm, spirala i zawieszka na krótszym boku Karton matowy, dwustronnie powlekany, gramatura: 250g/m2 Specyfikacja kalendarza format B3: Kalendarz naścienny (wiszący) 13-sto kartkowy, oprawiany w spirale Zip-Wire. Spirale i zawieszka w kolorze białym. B4 - 340mm x 490mm, spirala i zawieszka na krótszym boku Karton matowy, dwustronnie powlekany, gramatura: 250g/m2 Na karcie kalendarza możemy zamieścić od 1 do kilku sztuk zdjęć, dotakowo można umieścić nazwę hodowli, logo, adres strony www, itp.... Układ graficzny strony kalendarza będę konsultował z każdym indywidualnie. O wyborze miesiąca w kalendarzu decyduje kolejność zgłoszeń. Kto pierwszy ten ma większy wybór :p Wszelkich dodatkowych informacji udzielam pod nr tel. 661 486 441 lub e-mailem: studio@tomecki.pl Poniżej przykładowa wizualizacja kalendarza. Quote
gosiaja Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ja zamawiam dla chłopaków Marzec MOGĘ ??????? Quote
tomecki Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='gosiaja']Ja zamawiam dla chłopaków Marzec MOGĘ ??????? [quote name='tomecki']Witam wszystkich, idą święta oraz nowy rok, zatem czas pomyśleć o prezentach gwiazdkowych. Chciałbym Wam zaproponować udział w kalendarzu prezentującym nasze baski. Wszyscy mamy wspaniałe zdjęcia naszych czworonożnych przyjaciół, które mogą zostać umieszczone w kalendarzu. Aby zrealizować projekt poszukujemy jeszcze 11 chętnych. Pierwszymi chętnymi są "Mośki" które zaprezentują się na grudniowej karcie kalendarza razem z reniferem :cool3:. Warunkiem uczestnictwa w projekcie jest zgłoszenie swojego "baska" do 21 listopada 2010 (termin nieprzekraczalny) oraz zamówienie min. 2 sztuk kalendarza w cenie 25 zł/sztukę - format B4, lub 37 zł/szt - format B3 + ewentualne koszty wysyłki. (Są to ceny przy wykonaniu 24 kalendarzy danego formatu. W przypadku większej ilości sztuk cena druku będzie niższa. Będziemy musieli wszyscy wspólnie podjąć decyzję, na który format się decydujemy). Specyfikacja kalendarza format B4: Kalendarz naścienny (wiszący) 13-sto kartkowy, oprawiany w spirale Zip-Wire. Spirale i zawieszka w kolorze białym. B4 - 340mm x 240mm, spirala i zawieszka na krótszym boku Karton matowy, dwustronnie powlekany, gramatura: 250g/m2 Specyfikacja kalendarza format B3: Kalendarz naścienny (wiszący) 13-sto kartkowy, oprawiany w spirale Zip-Wire. Spirale i zawieszka w kolorze białym. B4 - 340mm x 490mm, spirala i zawieszka na krótszym boku Karton matowy, dwustronnie powlekany, gramatura: 250g/m2 Na karcie kalendarza możemy zamieścić od 1 do kilku sztuk zdjęć, dotakowo można umieścić nazwę hodowli, logo, adres strony www, itp.... Układ graficzny strony kalendarza będę konsultował z każdym indywidualnie. O wyborze miesiąca w kalendarzu decyduje kolejność zgłoszeń. Kto pierwszy ten ma większy wybór :p Wszelkich dodatkowych informacji udzielam pod nr tel. 661 486 441 lub e-mailem: studio@tomecki.pl Poniżej przykładowa wizualizacja kalendarza. Ok, zarezerwowane KALENDARIUM BASENJI 2011 STYCZEŃ LUTY MARZEC - Morek & Azis ("może być B3") KWIECIEŃ MAJ CZERWIEC LIPIEC SIERPIEŃ WRZESIEŃ PAŹDZIERNIK LISTOPAD GRUDZIEŃ - Pina & Jogi my jesteśmy za formatem B3 Quote
MMM Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Witam Super pomysł :lol: To ja poproszę o maj dla Maksa (będzie mał prezent na urodzinki) Format obojetny. Quote
Bundustar Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 My też jeden miesiąc rezerwujemy, może coś z wiosny lub lata -format obojętny :) Quote
Bundustar Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 MMM napisał(a):Witam Super pomysł :lol: To ja poproszę o maj dla Maksa (będzie mał prezent na urodzinki) Format obojetny. Skoro Maks ma maj to my poprosimy czerwiec i już :) na po urodzinkach Quote
Cienka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='Bundustar']Skoro Maks ma maj to my poprosimy czerwiec i już :) na po urodzinkach [quote name='MMM']Witam Super pomysł :lol: To ja poproszę o maj dla Maksa (będzie mał prezent na urodzinki) Format obojetny. KALENDARIUM BASENJI 2011 STYCZEŃ LUTY MARZEC - Morek & Azis(GOSIAJA) ("może być B3") KWIECIEŃ MAJ - Maks (MMM) (format obojętny) CZERWIEC - niestety nie znam imienia pieska :-( (BUNDUSTAR) (format obojętny) LIPIEC SIERPIEŃ WRZESIEŃ PAŹDZIERNIK LISTOPAD GRUDZIEŃ - Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)my jesteśmy za formatem B3 Quote
MMM Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jak tu już taki ruch to ja poproszę w imieniu Buszki kwiecień dla jej dziewczyn format obojętny - Buszki odezwie się jak się "dopcha" do internetu:evil_lol: Quote
tomecki Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='MMM']Jak tu już taki ruch to ja poproszę w imieniu Buszki kwiecień dla jej dziewczyn format obojętny - Buszki odezwie się jak się "dopcha" do internetu:evil_lol: KALENDARIUM BASENJI 2011 STYCZEŃ LUTY MARZEC - Morek & Azis(GOSIAJA) ("może być B3") KWIECIEŃ - Buszki (BUSZKI) (format obojętny - potwierdzi jak dostanie się internetu :user:) MAJ - Maks (MMM) (format obojętny) CZERWIEC - niestety nie znam imienia pieska :-( (BUNDUSTAR) (format obojętny) LIPIEC SIERPIEŃ WRZESIEŃ PAŹDZIERNIK LISTOPAD GRUDZIEŃ - Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI)my jesteśmy za formatem B3 Quote
Recommended Posts