Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja nie będę inna i też mówię, że mi się podoba. Nawet bardzo! Album, okno, winietki (i obrus na stole), zawieszki- wszystko ŚWIETNE!

To nie obrus (nie posiadam obrusów) to pościel z Ikei

Posted

Cienka napisał(a):
Po prostu miałam mnóstwo tych elementów w pudełku i tak co mi się wzięło to się przykleiło:)

No proszę,a jak fajnie wyszło :).
Naklejeczki na wódeczki też mi się podobają ;).

Posted

Cienka napisał(a):
Bo to są obrączki takie do zdobienia np. kartek ślubnych (uwielbiam przestrzenne gadżety)

Aaaaa, czyli akurat ten "przestrzenny gadżet"spełnił swoją rolę:)

Pomysły na karteczki dla gości- b.fajny, ale nie stawia ich się na talerzach. ZAWSZE albo obok, albo za talerzem (patrząc od strony siedzącego). Tako rzecze savoir-vivre;)

A druga sprawa - nie podoba mi się tekst o Janosiku. Facet nie żyje, a tutaj takie teksty o nim latają... nienienie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, czyli akurat ten "przestrzenny gadżet"spełnił swoją rolę:)

Pomysły na karteczki dla gości- b.fajny, ale nie stawia ich się na talerzach. ZAWSZE albo obok, albo za talerzem (patrząc od strony siedzącego). Tako rzecze savoir-vivre;)

A druga sprawa - nie podoba mi się tekst o Janosiku. Facet nie żyje, a tutaj takie teksty o nim latają... nienienie...

Pzdr.

Z Janosikiem się nie zgodzę bo nie jest napisane Marek Perepeczko tylko chodzi o Janosika a fotka przedstawia jego kreację aktorską jako Janosika.

Posted

A tak BTW - jest zgoda na wykorzystanie zdjęć znanych osób przyklejonych na butelki wódki...?;)
Bo się jeszcze upomni ktoś o prawa autorskie do zdjęć i do marki jako takiej...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A tak BTW - jest zgoda na wykorzystanie zdjęć znanych osób przyklejonych na butelki wódki...?;)
Bo się jeszcze upomni ktoś o prawa autorskie do zdjęć i do marki jako takiej...

pzdr.

Akurat nie moja broszka ja byłam wykonawcą projektu zgodnie z życzeniem klienta pomysłem, nie oferuje tego jako wzór jako taki. Tu różnie się od allegro gdzie ma się kilka wierszyków, czcionek czy papierów do wyboru. Ja robię projekt pod konkretną osobę i zgodnie z jej sugestiami i to ta osoba ostatecznie zatwierdza go, wiec jak coś niech ona się martwi.

Posted

Trawka już wyrosła, więc jest co pokazać....

Mośki jak zwykle na posterunku, strzegą by żaden krecik czy kotek nie dostał się na świeżo strzyżoną trawkę

Upodobały sobie najbardziej strategiczne miejsce, skąd widać cały ogródek, lodówkę w domu, wjazd przed domem, koty sąsiadów i wiele innych atrakcji....

chyba ktoś niesie serek :)