kaskaSz Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ja nie będę inna i też mówię, że mi się podoba. Nawet bardzo! Album, okno, winietki (i obrus na stole), zawieszki- wszystko ŚWIETNE! Quote
Cienka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 kaskaSz napisał(a):Ja nie będę inna i też mówię, że mi się podoba. Nawet bardzo! Album, okno, winietki (i obrus na stole), zawieszki- wszystko ŚWIETNE! To nie obrus (nie posiadam obrusów) to pościel z Ikei Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Cienka napisał(a):Po prostu miałam mnóstwo tych elementów w pudełku i tak co mi się wzięło to się przykleiło:) No proszę,a jak fajnie wyszło :). Naklejeczki na wódeczki też mi się podobają ;). Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cienka napisał(a):Bo to są obrączki takie do zdobienia np. kartek ślubnych (uwielbiam przestrzenne gadżety) Aaaaa, czyli akurat ten "przestrzenny gadżet"spełnił swoją rolę:) Pomysły na karteczki dla gości- b.fajny, ale nie stawia ich się na talerzach. ZAWSZE albo obok, albo za talerzem (patrząc od strony siedzącego). Tako rzecze savoir-vivre;) A druga sprawa - nie podoba mi się tekst o Janosiku. Facet nie żyje, a tutaj takie teksty o nim latają... nienienie... Pzdr. Quote
Cienka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, czyli akurat ten "przestrzenny gadżet"spełnił swoją rolę:) Pomysły na karteczki dla gości- b.fajny, ale nie stawia ich się na talerzach. ZAWSZE albo obok, albo za talerzem (patrząc od strony siedzącego). Tako rzecze savoir-vivre;) A druga sprawa - nie podoba mi się tekst o Janosiku. Facet nie żyje, a tutaj takie teksty o nim latają... nienienie... Pzdr. Z Janosikiem się nie zgodzę bo nie jest napisane Marek Perepeczko tylko chodzi o Janosika a fotka przedstawia jego kreację aktorską jako Janosika. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A tak BTW - jest zgoda na wykorzystanie zdjęć znanych osób przyklejonych na butelki wódki...?;) Bo się jeszcze upomni ktoś o prawa autorskie do zdjęć i do marki jako takiej... pzdr. Quote
Cienka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Asiaczek napisał(a):A tak BTW - jest zgoda na wykorzystanie zdjęć znanych osób przyklejonych na butelki wódki...?;) Bo się jeszcze upomni ktoś o prawa autorskie do zdjęć i do marki jako takiej... pzdr. Akurat nie moja broszka ja byłam wykonawcą projektu zgodnie z życzeniem klienta pomysłem, nie oferuje tego jako wzór jako taki. Tu różnie się od allegro gdzie ma się kilka wierszyków, czcionek czy papierów do wyboru. Ja robię projekt pod konkretną osobę i zgodnie z jej sugestiami i to ta osoba ostatecznie zatwierdza go, wiec jak coś niech ona się martwi. Quote
tomecki Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trawka już wyrosła, więc jest co pokazać.... Mośki jak zwykle na posterunku, strzegą by żaden krecik czy kotek nie dostał się na świeżo strzyżoną trawkę Upodobały sobie najbardziej strategiczne miejsce, skąd widać cały ogródek, lodówkę w domu, wjazd przed domem, koty sąsiadów i wiele innych atrakcji.... chyba ktoś niesie serek :) Quote
kaskaSz Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Łał ale trawnik! Do rudego zielony pasuje :D Quote
basenji.help Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 wow, szybko Wam ta trawa wyrosła :-o a baski jak widać zadowolone z tego swojego ''punktu widokowego'' :diabloti: Quote
Buszki Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Trawka jak marzenie.A Mośki,to znają się na rzeczy :). Quote
jamnicze Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Bardzo mi się to zdjęcie podoba :) http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/trawa_02.jpg Takie prawdziwe basenji :) i jak wyraźnie widać różnice płci. Swoją drogą ależ Jogi zmężniał :) Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Cześć:) no proszę jacy obszarnicy:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Bardzo fajny pomysł z tym punktem widokowym:0 I ekstra ujęcie:) A ponieważ takie ekstra, to kradnę:) http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/trawa_02.jpg Pzdr. Quote
tomecki Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dla takich widoczków zza okna warto wstać o 5... Quote
gosiaja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 na pewno warto ale mnie by z wyrka wołami nie wyciągneli Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 O takiej barbarzynskiej godzinie? :D Quote
Buszki Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zawsze można kamerkę włączyć,nagrać i o przyzwoitej porze oglądnąć :diabloti: Quote
basenji.help Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 gosiaja napisał(a):na pewno warto ale mnie by z wyrka wołami nie wyciągneli o to tak jak mnie :evil_lol: Quote
ania90 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 dla takiego widoku sama bym wstala...... Quote
Recommended Posts