Asiaczek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Według Facebook'a dzisiaj można składać zyczenia Urodzinowe Cienkiej:) A jak FB pozwala, to składamy, tak? Wszystkiego dobrego!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
lourdnes Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 :tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG: Cienka 1000 lat :evil_lol: Quote
Korenia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja juz na FB zlozylam, ale i tutaj złoże ;) Wszystkiego najlepszego:)! Quote
gosiaja Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [SIZE="6"]Najlepszego i dużo zdrówka !!!!!!!!! Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dziękuje bardzo dobrze, że facebook pamięta bo mnie się wydawało, że to jutro:roll: Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 kaskaSz napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Oooo jest winowajczyni mojej bezsenności :evil_lol:, ona mi swoim blogiem zasiała ziarno niepokoju. I ja też zapragnęłam mieć własnego bloga, ale nawigacja tego ustrojstwa to nie na moje nerwy i muszę czekać aż mi tomek ustawi tak jak ja to widzę bo same nie umiem. Quote
kaskaSz Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cienka napisał(a):A kochani musicie mi wybaczyć, że piszę u mało kogo jestem taka padła, że pół dnia przesypiam a w domu to już tylko baby z dziadem brak. Nawet zainspirowana naszą dogomaniacką koleżanka Kasią założyłam bloga no i założyłam tydzień temu i jeszcze nawet go dobrze nie skonfigurowałam, ale mam nadzieje zrobić to w Boże Ciało, chyba, że znowu jakiś genialny pomysł wnętrzarski pokrzyżuje mi plany. Cienka napisał(a):Oooo jest winowajczyni mojej bezsenności :evil_lol:, ona mi swoim blogiem zasiała ziarno niepokoju. I ja też zapragnęłam mieć własnego bloga, ale nawigacja tego ustrojstwa to nie na moje nerwy i muszę czekać aż mi tomek ustawi tak jak ja to widzę bo same nie umiem. Ooo takie info przegapiłam. Że niby to przeze mnie? :D Bardzo dobrze, że założyłaś, bo też masz świetne pomysły i robisz cudowności :) Podaj adres jak już będzie wszystko gotowe :) A to na blogspocie? Ja też spać nie mogę, bo tylko myślę, planuję, kombinuję :D Czasami to już mnie wkurza. Quote
Buszki Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 W końcu i ja dotarłam z życzeniami. WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ NAJLEPSZEGO!!! Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cienka napisał(a):Oooo jest winowajczyni mojej bezsenności :evil_lol:, ona mi swoim blogiem zasiała ziarno niepokoju. I ja też zapragnęłam mieć własnego bloga, ale nawigacja tego ustrojstwa to nie na moje nerwy i muszę czekać aż mi tomek ustawi tak jak ja to widzę bo same nie umiem.Oj, cienka, cienka... Nie masz czasu a jeszcze se bloga założyłaś..... Na DGM jesteś sporadycznie, na FB - prawie wogóle, to na bloga znajdziesz czas...? Nie rozdrabniaj się, bo nigdzie Ciebie nie będzie... Pzdr. Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, cienka, cienka... Nie masz czasu a jeszcze se bloga założyłaś..... Na DGM jesteś sporadycznie, na FB - prawie wogóle, to na bloga znajdziesz czas...? Nie rozdrabniaj się, bo nigdzie Ciebie nie będzie... Pzdr. Na szczęście bologa nie trzeba pisać codziennie:evil_lol: tylko ta pierdzielona nawigacja. Tomek twierdzi, że to jest prostsze niż konstrukcja cepa. Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Zresztą jak mam mieć czas jak po tej akupunkturze pół dnia przesypiam o właśnie wstałam. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cienka napisał(a):Na szczęście bologa nie trzeba pisać codziennie:evil_lol: tylko ta pierdzielona nawigacja. Tomek twierdzi, że to jest prostsze niż konstrukcja cepa. A ja się zgadzam z opinią, że blogi to takie "dzienniki sieciowe". A jak "dzienniki" to codziennie. pzdr. Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Ale ja codziennie nie tworzę a to będzie blog o moich dziełach:diabloti: one codziennie nie powstają bo bym w chacie miała bród, smród i ubóstwo oraz sodomię z gomorią :evil_lol:. Quote
MMM Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 To ja też biegnę z życzeniami :tort:STO LAT, STO LAT i DUUUŻO DALSZYCH ŚWIETNYCH POMYSŁÓW:new-bday: i też poproszę o adres bloga Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia A teraz mośkowy bonusik, a to wszystko z racji deszczowo słonecznej pogody można było uchwycić wielką siostrzano-braterską miłość. Jestem Jogi oparcie Rozprostowanie kości Dobra dość tego dobrego No co za uparta bździągwa nie chce zleźć Quote
jamnicze Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No i się spóźniłam, północ już wybiła. Ale i tak życzę wszystkiego naj, naj, naj, a przede wszystkim co by te kompy się Wam nie psuły. Buziaczki ode mnie i Sajdusi :) Quote
kaskaSz Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=dsc2722i.jpg&res=medium świetne złudzenie optyczne :D Quote
Recommended Posts