Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Według Facebook'a dzisiaj można składać zyczenia Urodzinowe Cienkiej:) A jak FB pozwala, to składamy, tak?

Wszystkiego dobrego!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Wszystkiego najlepszego!

Oooo jest winowajczyni mojej bezsenności :evil_lol:, ona mi swoim blogiem zasiała ziarno niepokoju. I ja też zapragnęłam mieć własnego bloga, ale nawigacja tego ustrojstwa to nie na moje nerwy i muszę czekać aż mi tomek ustawi tak jak ja to widzę bo same nie umiem.

Posted

Cienka napisał(a):
A kochani musicie mi wybaczyć, że piszę u mało kogo jestem taka padła, że pół dnia przesypiam a w domu to już tylko baby z dziadem brak.
Nawet zainspirowana naszą dogomaniacką koleżanka Kasią założyłam bloga no i założyłam tydzień temu i jeszcze nawet go dobrze nie skonfigurowałam, ale mam nadzieje zrobić to w Boże Ciało, chyba, że znowu jakiś genialny pomysł wnętrzarski pokrzyżuje mi plany.

Cienka napisał(a):
Oooo jest winowajczyni mojej bezsenności :evil_lol:, ona mi swoim blogiem zasiała ziarno niepokoju. I ja też zapragnęłam mieć własnego bloga, ale nawigacja tego ustrojstwa to nie na moje nerwy i muszę czekać aż mi tomek ustawi tak jak ja to widzę bo same nie umiem.

Ooo takie info przegapiłam. Że niby to przeze mnie? :D Bardzo dobrze, że założyłaś, bo też masz świetne pomysły i robisz cudowności :) Podaj adres jak już będzie wszystko gotowe :) A to na blogspocie?
Ja też spać nie mogę, bo tylko myślę, planuję, kombinuję :D Czasami to już mnie wkurza.

Posted

Cienka napisał(a):
Oj, cienka, cienka...
Nie masz czasu a jeszcze se bloga założyłaś.....
Na DGM jesteś sporadycznie, na FB - prawie wogóle, to na bloga znajdziesz czas...? Nie rozdrabniaj się, bo nigdzie Ciebie nie będzie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, cienka, cienka...
Nie masz czasu a jeszcze se bloga założyłaś.....
Na DGM jesteś sporadycznie, na FB - prawie wogóle, to na bloga znajdziesz czas...? Nie rozdrabniaj się, bo nigdzie Ciebie nie będzie...

Pzdr.

Na szczęście bologa nie trzeba pisać codziennie:evil_lol: tylko ta pierdzielona nawigacja. Tomek twierdzi, że to jest prostsze niż konstrukcja cepa.

Posted

Cienka napisał(a):
Na szczęście bologa nie trzeba pisać codziennie:evil_lol: tylko ta pierdzielona nawigacja. Tomek twierdzi, że to jest prostsze niż konstrukcja cepa.

A ja się zgadzam z opinią, że blogi to takie "dzienniki sieciowe". A jak "dzienniki" to codziennie.

pzdr.

Posted

Ale ja codziennie nie tworzę a to będzie blog o moich dziełach:diabloti: one codziennie nie powstają bo bym w chacie miała bród, smród i ubóstwo oraz sodomię z gomorią :evil_lol:.

Posted

To ja też biegnę z życzeniami

:tort:STO LAT, STO LAT i DUUUŻO DALSZYCH ŚWIETNYCH POMYSŁÓW:new-bday:

i też poproszę o adres bloga

Posted

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia

A teraz mośkowy bonusik, a to wszystko z racji deszczowo słonecznej pogody można było uchwycić wielką siostrzano-braterską miłość.

Jestem Jogi oparcie

Rozprostowanie kości

Dobra dość tego dobrego

No co za uparta bździągwa nie chce zleźć

Posted

No i się spóźniłam, północ już wybiła.
Ale i tak życzę wszystkiego naj, naj, naj, a przede wszystkim co by te kompy się Wam nie psuły. Buziaczki ode mnie i Sajdusi :)