Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Kurczę, ale między "pomoże" a "Pomorze" to jest zasadnicza różnica i nijak nie mogę się przyzwyczaić...;)

Pzdr.[/QUOTE]
Fakt jedno słowo zależnie od rz czy ż całkowicie zmienia sens zdania :)

Posted

Ojej - chodziło o to, że jak przyjadę na Pomorze, to mi to pomoże. Dzięki za zaproszenie. Ja zrozumiałam o co chodzi, ale i tak nie przyjadę. :lol: W taki śnieg nie chce sie wychodzić z domu. Zobaczcie w TV jak wygląda Dolny Śląsk. Mogę ubierac chionkę. :tree1:

Posted

[quote name='Cienka']Musicie mnie pokochać taką jaką jestem:eviltong:
Alez kochamy, kochamy:)

[quote name='MMM']Ojej - chodziło o to, że jak przyjadę na Pomorze, to mi to pomoże. Dzięki za zaproszenie. Ja zrozumiałam o co chodzi, ale i tak nie przyjadę. :lol: W taki śnieg nie chce sie wychodzić z domu. Zobaczcie w TV jak wygląda Dolny Śląsk. Mogę ubierac chionkę. :tree1:
No to siup do piwnicy i zakładać bombeczki;)

Pzdr.

Posted

To teraz coś na rozgrzanie fotki z przed kilku dni kiedy było ciepło i słonecznie

Mój magiczny termometr wskazuje prawie 20 stopni

Pina postanowiła zabrać świńskie ucho Jogiemu

Wybronił się gryzie sobie dalej zachwycony

Znowu tu przylazłaś?!

Pudziesz stąd...

Posted

A po posiłki trzeba uciąć sobie drzemkę w namiocie...

Pina woli tu...

A w domu to na mięciutkim

Pina zachwycona od kiedy nauczyła się wskakiwać na okna jak Jogi

Posted

Hihi skąd ja to znam :) Moje też lubią ogryzać świńskie uszyska. Kupiłam im teraz na wystawie takie wielkie świnskie uszy to są happy. Dostały jeszcze penis wołowy :eviltong: Facet mowił ,ze psy uwielbiaja i faktycznie Mania sie zajadała ale dla mnie śmierdzial i wywaliłam na balkon ;) W domu nie wolno go jeść :evil_lol:

Posted

Moim rozkładam namiot na tarasie jak za mocno wieje a słoneczko grzeje.Tylko,że raz porwało je z tym namiotem i przestał być fajny :diabloti:.

Posted

[quote name='Cienka']Przez kilka dni było ok potem Pina z Sajda tak się rozbawiły, że przetrąciły termometr i potem jeszcze kilka razy fruwał. Ale co kropelka sklei, sklei żadna siła nie rozklei...
Hahaha...

[quote name='Buszki']Moim rozkładam namiot na tarasie jak za mocno wieje a słoneczko grzeje.Tylko,że raz porwało je z tym namiotem i przestał być fajny :diabloti:.
I znowu: hahaha...

Pzdr.

Posted

[quote name='ania90']aha chyba ze tak:oops:[/QUOTE]

Spoko w końcu odwiedzasz nas od niedawna więc skąd miałaś wiedzieć.

[quote name='gosiaja']cienka z tomeckim namiot szpilkami przybijają do ziemi to mośków nie zwieje z namiotem[/QUOTE]

Zwłaszcza, że u nas piź*i jak w Kieleckiem, mamy ogródek od zachodu. I sprawdza się zachodni wiatr...

Posted

[quote name='gosiaja']cienka z tomeckim namiot szpilkami przybijają do ziemi to mośków nie zwieje z namiotem[/QUOTE]

Ja do tarasu nie przyszpilę :evil_lol:,to niech fruwają :diabloti:.

Posted

To można postawić w ogródku przed tarasem :eviltong: Albo drastyczniej przykleić:cool3:

A my wczoraj byliśmy w kinie na popcornie no bo przecież nie na filmie :evil_lol:

Ja od wczoraj kartkuje bo to czas komunijny i komuniści wyszli na ulice;)