Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na finały nie zostaliśmy bo nie było na co. Jak wyjeżdżaliśmy z Dobrego rozpadało się. My w trochę ponad 2 godziny byliśmy w Gdańsku rozpaliliśmy grilla i mieliśmy fajny wieczór (lubię spontany). Psiaki się wybawiły. Liczyłam, że dziś będzie spokój ale mośki swoją ranna porcje energii musiały wyładować

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='gosiaja']Pina doskonała 2
Saida doskonała 1 zwycięzca
Zina doskonała 1
szczeniak pies wo 1 najlepsze baby
szczeniak suka wo 1
Pepitek doskonała 1 najlepszy junior[/QUOTE]

Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;)

Posted

[quote name='Cienka']Dziewczyn jadą z nami do Chojnic planują zrobić transparenty :cool3:[/QUOTE]

Suuuper :).

[quote name='lourdnes']Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;)[/QUOTE]

Ja to wiem,ale Gosiaja była baaardzo oszczędna w opisie :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki']Musisz zażądać rekompensaty za zniewagę :diabloti:.[/QUOTE]
Oj tak tym bardziej ,ze się poznałyśmy na wystawie i szkodniki też były przedstawione:mad:

Posted

Tak, to Pinutek wystawiany przez Tomeckiego :)

Grill był bardzo udany, wszystkie szkodniki żywiołowo odreagowywały wystawę, przestawiając kilka razy termometr w ogródku, a nawet kradnąc śliniaczek i zajączka małej ziółkównie :mad:

Posted

[quote name='lourdnes']Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;)[/QUOTE]

oj tam zaraz ja po prostu zapomniałam który szkodnik jest który dlatego wolałam nie pisać żeby nie zamieszać
a ja mam pamięć bardzo dobrą ale krótką
tarze przepraszam

Posted

[quote name='jamnicze']Tak, to Pinutek wystawiany przez Tomeckiego :)
Grill był bardzo udany, wszystkie szkodniki żywiołowo odreagowywały wystawę, przestawiając kilka razy termometr w ogródku, a nawet kradnąc śliniaczek i zajączka małej ziółkównie :mad:[/QUOTE]
Poznałam poo nożce Pinowej i kawałkach Tomeckiego;)

Pzdr.

Posted

Za to ja miałam wizje na wystawie, że jeśli tylko tomek zechce to Pina pobiegnie za nim nawet w ogień. Tylko jest mały problem Tomek nie chce, na kilka dni przed wystawą nie mogłam się doprosić by się choć raz dziennie z nią przebieg by byli swobodniejsi podczas prezentacji.

A ta nóżka to od maleńkości Piny napawa mnie strachem, zawsze mi się wydaje, że mała kuleje.

Posted

[quote name='Cienka']Za to ja miałam wizje na wystawie, że jeśli tylko tomek zechce to Pina pobiegnie za nim nawet w ogień. Tylko jest mały problem Tomek nie chce, na kilka dni przed wystawą nie mogłam się doprosić by się choć raz dziennie z nią przebieg by byli swobodniejsi podczas prezentacji.

A ta nóżka to od maleńkości Piny napawa mnie strachem, zawsze mi się wydaje, że mała kuleje.[/QUOTE]
A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;)

Pzdr.[/QUOTE]
Mnie sie podobaja baski z dużą ilością bieli ale wiem ,ze jest to niepożądane. Ale Pinka nie ma tak dużo. Ten rusek na wystawie w Dobrym M. miał. Wstawiłam fotke w wystawach

Posted

GRATULACJE
a Jogi nie pojechał? czy źle doczytałam wyniki?
Wy tam grilujecie a u nas od rana pada śnieg. My też wczoraj mieliśmy grika, a dzisiaj narty można wyciągać.

Posted

Nie Jogi został w domu, chłopak ostatnio nie wygląda ładnie i nie chciałam by ktoś się z niego śmiał że to chodząca szczota

MMM to przyjeżdżaj do nas na pomoże co tam będziesz w domu siedzieć :)

Posted

[quote name='Asiaczek']A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;)

Pzdr.[/QUOTE]

Mnie tam ona nie przeszkadza noga jak noga (jakoś nie zwróciłam na to na początku uwagi) tylko czasem złudnie wydaje mi się, że Pina kuśtyka.

Posted

[quote name='Cienka']Nie Jogi został w domu, chłopak ostatnio nie wygląda ładnie i nie chciałam by ktoś się z niego śmiał że to chodząca szczota
MMM to przyjeżdżaj do nas na pomoże co tam będziesz w domu siedzieć :)
Gdzi? Na Pomorze?;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']Mnie tam ona nie przeszkadza noga jak noga (jakoś nie zwróciłam na to na początku uwagi) tylko czasem złudnie wydaje mi się, że Pina kuśtyka.[/QUOTE]
Serek tez ma więcej białego na tej samej nodze. Dobrze, że to od strony mojej a nie sędziego;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gdzi? Na Pomorze?;)

Pzdr.[/QUOTE]

A czy ja kiedyś nie wspominałam, że "że" robię przez rz i nie widzę. Trza się przyzwyczaić nie ma wyjścia:evil_lol: