Cienka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Na finały nie zostaliśmy bo nie było na co. Jak wyjeżdżaliśmy z Dobrego rozpadało się. My w trochę ponad 2 godziny byliśmy w Gdańsku rozpaliliśmy grilla i mieliśmy fajny wieczór (lubię spontany). Psiaki się wybawiły. Liczyłam, że dziś będzie spokój ale mośki swoją ranna porcje energii musiały wyładować Quote
Cienka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Co by nie mówić to mośki i tak mają swój własny fanklub takiego MSMsa dostaliśmy rano przed wystawą:cool3: Quote
Buszki Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Gratulacje wystawowe. http://img7.imageshack.us/img7/901/20110501144.jpg Mam nadzieję,że kibice po wystawie nie pobili się :evil_lol:. Quote
Cienka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dziewczyn jadą z nami do Chojnic planują zrobić transparenty :cool3: Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='gosiaja']Pina doskonała 2 Saida doskonała 1 zwycięzca Zina doskonała 1 szczeniak pies wo 1 najlepsze baby szczeniak suka wo 1 Pepitek doskonała 1 najlepszy junior[/QUOTE] Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;) Quote
Buszki Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Cienka']Dziewczyn jadą z nami do Chojnic planują zrobić transparenty :cool3:[/QUOTE] Suuuper :). [quote name='lourdnes']Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;)[/QUOTE] Ja to wiem,ale Gosiaja była baaardzo oszczędna w opisie :diabloti:. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Buszki']Suuuper :). Ja to wiem,ale Gosiaja była baaardzo oszczędna w opisie :diabloti:.[/QUOTE] Niom tylko moje szkodniki pominela z imienia :-( Quote
Buszki Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='lourdnes']Niom tylko moje szkodniki pominela z imienia :-([/QUOTE] Musisz zażądać rekompensaty za zniewagę :diabloti:. Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Buszki']Musisz zażądać rekompensaty za zniewagę :diabloti:.[/QUOTE] Oj tak tym bardziej ,ze się poznałyśmy na wystawie i szkodniki też były przedstawione:mad: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czy to Pinka? Bo bardzo mi się podoba i Pinka i foteczka:) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_2537.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Tak, to Pinutek wystawiany przez Tomeckiego :) Grill był bardzo udany, wszystkie szkodniki żywiołowo odreagowywały wystawę, przestawiając kilka razy termometr w ogródku, a nawet kradnąc śliniaczek i zajączka małej ziółkównie :mad: Quote
gosiaja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='lourdnes']Te szczeniaki to Almee z Armanim czyli Mania i Maniuś ;)[/QUOTE] oj tam zaraz ja po prostu zapomniałam który szkodnik jest który dlatego wolałam nie pisać żeby nie zamieszać a ja mam pamięć bardzo dobrą ale krótką tarze przepraszam Quote
lourdnes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dobra wybaczone ale kombinezony na zime beda z prawdziwego zdarzenia :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='jamnicze']Tak, to Pinutek wystawiany przez Tomeckiego :) Grill był bardzo udany, wszystkie szkodniki żywiołowo odreagowywały wystawę, przestawiając kilka razy termometr w ogródku, a nawet kradnąc śliniaczek i zajączka małej ziółkównie :mad:[/QUOTE] Poznałam poo nożce Pinowej i kawałkach Tomeckiego;) Pzdr. Quote
Cienka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Za to ja miałam wizje na wystawie, że jeśli tylko tomek zechce to Pina pobiegnie za nim nawet w ogień. Tylko jest mały problem Tomek nie chce, na kilka dni przed wystawą nie mogłam się doprosić by się choć raz dziennie z nią przebieg by byli swobodniejsi podczas prezentacji. A ta nóżka to od maleńkości Piny napawa mnie strachem, zawsze mi się wydaje, że mała kuleje. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Cienka']Za to ja miałam wizje na wystawie, że jeśli tylko tomek zechce to Pina pobiegnie za nim nawet w ogień. Tylko jest mały problem Tomek nie chce, na kilka dni przed wystawą nie mogłam się doprosić by się choć raz dziennie z nią przebieg by byli swobodniejsi podczas prezentacji. A ta nóżka to od maleńkości Piny napawa mnie strachem, zawsze mi się wydaje, że mała kuleje.[/QUOTE] A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek']A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;) Pzdr.[/QUOTE] Mnie sie podobaja baski z dużą ilością bieli ale wiem ,ze jest to niepożądane. Ale Pinka nie ma tak dużo. Ten rusek na wystawie w Dobrym M. miał. Wstawiłam fotke w wystawach Quote
MMM Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 GRATULACJE a Jogi nie pojechał? czy źle doczytałam wyniki? Wy tam grilujecie a u nas od rana pada śnieg. My też wczoraj mieliśmy grika, a dzisiaj narty można wyciągać. Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Nie Jogi został w domu, chłopak ostatnio nie wygląda ładnie i nie chciałam by ktoś się z niego śmiał że to chodząca szczota MMM to przyjeżdżaj do nas na pomoże co tam będziesz w domu siedzieć :) Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek']A mnie od urodzenia ta nóżka się nie podobała, bo.... za duzo białego;) Pzdr.[/QUOTE] Mnie tam ona nie przeszkadza noga jak noga (jakoś nie zwróciłam na to na początku uwagi) tylko czasem złudnie wydaje mi się, że Pina kuśtyka. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Cienka']Nie Jogi został w domu, chłopak ostatnio nie wygląda ładnie i nie chciałam by ktoś się z niego śmiał że to chodząca szczota MMM to przyjeżdżaj do nas na pomoże co tam będziesz w domu siedzieć :) Gdzi? Na Pomorze?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Cienka']Mnie tam ona nie przeszkadza noga jak noga (jakoś nie zwróciłam na to na początku uwagi) tylko czasem złudnie wydaje mi się, że Pina kuśtyka.[/QUOTE] Serek tez ma więcej białego na tej samej nodze. Dobrze, że to od strony mojej a nie sędziego;) pzdr. Quote
Cienka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Gdzi? Na Pomorze?;) Pzdr.[/QUOTE] A czy ja kiedyś nie wspominałam, że "że" robię przez rz i nie widzę. Trza się przyzwyczaić nie ma wyjścia:evil_lol: Quote
Recommended Posts