lourdnes Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Bo Pina jest pies guma ciekawe jakby jej się spodobała praca w cyrku :razz: No proszę namiot juz jest bo jak powszechnie wiadomo wakacje trzeba spędzać poza domem :evil_lol: Quote
gosiaja Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 niech tomecki nie marudzi trzeba jechać na wystawę Quote
jamnicze Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Kachana, nie w temacie bo czasu na neta nie było. A Tomecki niech nie marudzi tylko ćwiczy. ktoś się śmiał, że zamieniłam Sajduchę na rudzielca, ciekawe gdzie wtedy była said . . . o, znalazła się ;) Quote
Cienka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 ja tu widać jakie mam oczy podkrążone bo,że czupur na głowie to norma Quote
Asiaczek Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Grzbiecik jak u rodezjana, głowa - pies guma, ogon mechaty - jak u wiewiórki. Co to jest?!?!?!?! Pies? Czy aby na pewno? [url]http://img607.imageshack.us/img607/9382/dsc0767s.jpg[/url] [B]Cienka [/B]- rzeczywiścia, oczka to masz mocno podkrążone... pzdr. Quote
Cienka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Ja tak mam muszę wmiziać, wypieścić, wycałować. Quote
Cienka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 A teraz chciała bym pozdrowić Asię z Krzysztofem którzy podglądają galerię mośków:cool3: Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Cienka']A teraz chciała bym pozdrowić Asię z Krzysztofem którzy podglądają galerię mośków:cool3:[/QUOTE] A innych podglądających to juz nie pozdrowisz...? Pufffff, nabzdyczam się... pzd. Quote
Cienka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Asiaczek']A innych podglądających to juz nie pozdrowisz...? Pufffff, nabzdyczam się... pzd.[/QUOTE] Asiu nie gniewaj się przecież z innymi to sobie tu debatujemy. Co i rusz opowieści dziwnej treści :eviltong: A ja pozdrowiłam swojego szwagra z żoną którzy nas tu podglądają zamiast włączyć się w rozmowę :evil_lol: Quote
Cienka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 A teraz nius z ostatniej chwili skończyłam uczłowieczanie domu:multi: Fotek nie pokażę bo nie ma się czym chwalić, ale nareszcie można spokojnie oprzeć się o ścianę i nie być białym. Mam nadzieję, że teraz będzie się mniej w domu kurzyć. Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Cienka']Asiu nie gniewaj się przecież z innymi to sobie tu debatujemy. Co i rusz opowieści dziwnej treści :eviltong: A ja pozdrowiłam swojego szwagra z żoną którzy nas tu podglądają zamiast włączyć się w rozmowę :evil_lol:[/QUOTE] A ja myślałam, że piszesz o jamnicze. Bo jej mąż to tez Krzysztof...;) [quote name='Cienka']A teraz nius z ostatniej chwili skończyłam uczłowieczanie domu:multi: Fotek nie pokażę bo nie ma się czym chwalić, ale nareszcie można spokojnie oprzeć się o ścianę i nie być białym. Mam nadzieję, że teraz będzie się mniej w domu kurzyć.[/QUOTE] To teraz usiadź i podziwiaj swoje dzieło:) pzr. [U][B][COLOR=DarkRed][URL="http://www.dogshowhandling.xt.pl/"][U][B][SIZE=5][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8594/wazirbanner.png[/IMG][/SIZE][/B][/U][/URL][/COLOR][/B][/U] Quote
Cienka Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 A teraz to muszę ten bajzel posprzątać bo w tym całym szaleństwie to syf piętrzy się w każdym kącie łącznie z upaćkaną w białej farbie łazienką Quote
tomecki Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Jogi i mleczyki... [IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/borkowo/006.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Wow ale pieknie kolorystycznie to zdjecie! Juz sie nie obrazaj i chodz Cienka morze podziwiaj bo ja Ci powiem w sekrecie ze ja sama tez nie bede miec urlopu... Quote
ania90 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Cienka']Ja tak mam muszę wmiziać, wypieścić, wycałować.[/QUOTE] ja mam tak samo:) Quote
gosiaja Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 dojechaliśmy szczęśliwie na wystawę miejsca zajęte teraz czekamy Quote
gosiaja Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Pina doskonała 2 Saida doskonała 1 zwycięzca Zina doskonała 1 szczeniak pies wo 1 najlepsze baby szczeniak suka wo 1 Pepitek doskonała 1 najlepszy junior Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='gosiaja']Pina doskonała 2 Saida doskonała 1 zwycięzca Zina doskonała 1 szczeniak pies wo 1 najlepsze baby szczeniak suka wo 1 Pepitek doskonała 1 najlepszy junior[/QUOTE] Jakies takie skrótowe te informacje.... No, ale najwazniejsze, że sa...... Gratulacje! Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 oj tam w trasie pisałam i zasię czasami sie gubił Quote
Recommended Posts