Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Też fajne.
Ale ja juz dawno zdecydowałam, że u mnie w domu WSZĘDZIE ma być terrakota. I tak jest:)
Pzdr.

My musimy miec dywan bo Peppar nie chodzi po podlodze :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
My musimy miec dywan bo Peppar nie chodzi po podlodze :)

To on jest niebieska krew ,ze musi miec dywany :) Ale nie przejmuj sie moje szkodniki też mnie wyhowuja- zawsze się z Panciem smiejemy ,że sa cwańsze niz ustawa przewiduje. I jak tu nie kochac zwierzakow - nie da się :)

Posted

Ale na takim włochatym dywanie pół życia stracisz na odkurzanie. Ja mam panele jedne z tańszych ok 20zł za metr ale wyglądają jak podłoga dębowa. Wszyscy się na tym łapią :evil_lol: Do tego można jej miesiąc nie myć i tak nie widać nawet ubłoconych łapek:cool3:. Mośki uwielbiają na nich jeździć z poślizgiem

Posted

Ja to albo będę żyła na betonie albo robie drewnianą podłogę, bo jak jestem np. u kogoś kto ma panele i jak pies chodzi to tylko stuk stuk słychać i strasznie mnie to wkurza, a co mówić żyć z tym odgłosem ;)

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja to albo będę żyła na betonie albo robie drewnianą podłogę, bo jak jestem np. u kogoś kto ma panele i jak pies chodzi to tylko stuk stuk słychać i strasznie mnie to wkurza, a co mówić żyć z tym odgłosem ;)

Na gumaku nie stuka :eviltong:

Posted

biedna ta drewniana podłoga przy psach. Ja mam panele i jakoś zupełnie mnie nie robi stukanie. Też chciałam na początku drewnianą ale tu nie przeżyła by długo. Zabójczy jest piasek którego mamy kilka ton na podwórku

Posted

Cienka napisał(a):
biedna ta drewniana podłoga przy psach. Ja mam panele i jakoś zupełnie mnie nie robi stukanie. Też chciałam na początku drewnianą ale tu nie przeżyła by długo. Zabójczy jest piasek którego mamy kilka ton na podwórku

No ja cos o tym wiem - u nas na wsi salon ma drewniana podłogę i najwyższy czas na cyklinowanie bo juz nieładnie wygląda a latem kazdy biega podworko dom - ruch jak na Marszałkowskiej

Posted

lourdnes napisał(a):
To on jest niebieska krew ,ze musi miec dywany :) Ale nie przejmuj sie moje szkodniki też mnie wyhowuja- zawsze się z Panciem smiejemy ,że sa cwańsze niz ustawa przewiduje. I jak tu nie kochac zwierzakow - nie da się :)

On sie boi po podlodze :razz:

Cienka napisał(a):
Ale na takim włochatym dywanie pół życia stracisz na odkurzanie. Ja mam panele jedne z tańszych ok 20zł za metr ale wyglądają jak podłoga dębowa. Wszyscy się na tym łapią :evil_lol: Do tego można jej miesiąc nie myć i tak nie widać nawet ubłoconych łapek:cool3:. Mośki uwielbiają na nich jeździć z poślizgiem

No to nie bede odkurzac, juz teraz rzadko kiedy odkurzam, wytrzepie dywan zamiote i po sprawie :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
O, czyżby płotek? :cool3:
http://img546.imageshack.us/img546/1114/dsc0557r.jpg

Mi też się podobają filcowe kamienie, obawiam się tylko, że się będą strasznie kurzyć :roll:

Rany, co Pina zrobiła z głową? :crazyeye:, czy ona ma kręgosłup ze sprężynki? :evil_lol:
http://img607.imageshack.us/img607/9382/dsc0767s.jpg

Oj jamnicze jesteś ostro nie w temacie:p

Sama jak zobaczyłam fotkę to się przeraziłam u królowej ostatnio dziwne wygięcia to norma Pina wolała by pojechać na pokaz gimnastyki a nie na wystawę. Na to drugie kompletnie nie ma ochoty podobnie jak Tomek i od tygodnia skutecznie mi to pokazują.

Zuza i Noddy napisał(a):
Ale się Pinka wygięła, normalnie pies bez kości, a jako pani królowa wygląda ślicznie z tymi podusiami.

No królowa musi na podusi:evil_lol:

ania90 napisał(a):
sliczne fotki:)

Dzięki:lol: