Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
Planuje wybrać się na wystawę w Sopocie, to może wtedy uda mi się do was zajechać :razz:
A gości i duuuużo psów to i ja lubie hihih

:) to aby do sierpnia

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu dla mnie to nic wielkiego ot trochę wygrzebanych pierdółek z moich zbierackich kolekcji:lol:.

Domyślam się, ale sam fakt posiadania pierdółek w domu jeszcze nic nie mówi. Trzeba umiec te pierdółki połączyć ze sobą tak, jak Ty to zrobiłas:) Brawo!!!

Cienka napisał(a):
No ja myślę :mad: . Tak na poważnie to uwielbiam gości :lol: w ogóle fajnie jest jak dom żyje my jesteśmy bardzo otwarci ludzie nas odwiedzają, psy latają po domu w dużych ilościach. Tworzy się ciekawy klimat.

Tez uwielbiam Gości, szkoda, że mieszkam w bloku...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Domyślam się, ale sam fakt posiadania pierdółek w domu jeszcze nic nie mówi. Trzeba umiec te pierdółki połączyć ze sobą tak, jak Ty to zrobiłas:) Brawo!!!

Tez uwielbiam Gości, szkoda, że mieszkam w bloku...

Pzdr.

Oj jak mi miło jak mi tak słodzisz miło miło:loveu:

Ja właśnie też a potem po wszystkim i tak zmywarka pozmywa i to jest najlepsze:razz:
A ostatnio to w końcu nie jesteśmy najmłodsi na imprezach :cool3: bo imprezuje z nami małe ziółko :eviltong:

Posted

Iza. napisał(a):
chciałbym przy okazji zrobić sobie małe wakacje nad morze, mam nadzieje że się uda :cool3:

No jacha przyjechać do trójmiasta i morza nie zobaczyć to jak być w Rzymie i papieża nie widzieć :)

Posted

Cienka napisał(a):
No jacha przyjechać do trójmiasta i morza nie zobaczyć to jak być w Rzymie i papieża nie widzieć :)

Muszę koniecznie zobaczyć zachód słońca, bo nad morzem byłam a nie widziałam, aż wstyd :lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Muszę koniecznie zobaczyć zachód słońca, bo nad morzem byłam a nie widziałam, aż wstyd :lol:

No widzisz mnie w marcu minie 3 lata jak przeniosłam się z Olsztyna do Gdańska i do dziś zachodu nad morzem nie widziałam:evil_lol:

Posted

Cienka napisał(a):
No widzisz mnie w marcu minie 3 lata jak przeniosłam się z Olsztyna do Gdańska i do dziś zachodu nad morzem nie widziałam:evil_lol:

Hahahahaha jesteś nawet lepsza ode mnie :razz:

Posted

Buszki napisał(a):
Fajne znalezisko pod kocykiem miałaś :).

Joguś jako męski przedstawiciel czarnego lądu ma czarne jajka. To jedyna oznaka, że miał czarnego tatusia, ale za to jaka wyrazista ;)

Posted

Do wakacji jeszcze troszkę czasu, ale już teraz powoli zbliża się czas by je zaplanować.

Canac’owe wakacje z psem dedykowane są dla wszystkich opiekunów psów, którzy chcą w aktywny sposób spędzić czas letni ze swoim czworonogiem...

więcej info

Posted

Zachody słońca bardzo lubię i już nie jeden widziałam (również nad morzem ;)) Ale od kiedy mam Saidi udało mi się także oglądać wschody słońca na plaży, bo mój czworonóg potrafi o barbarzyńskiej porze wyciągnąć mnie z łóżka, a że na plażę mamy jakieś 15 min spacerkiem ....

Posted

jamnicze napisał(a):
Zachody słońca bardzo lubię i już nie jeden widziałam (również nad morzem ;)) Ale od kiedy mam Saidi udało mi się także oglądać wschody słońca na plaży, bo mój czworonóg potrafi o barbarzyńskiej porze wyciągnąć mnie z łóżka, a że na plażę mamy jakieś 15 min spacerkiem ....

Faaajnie masz...

Posted

Cienka napisał(a):
Oj jak mi miło jak mi tak słodzisz miło miło:loveu:
Ja właśnie też a potem po wszystkim i tak zmywarka pozmywa i to jest najlepsze:razz:
A ostatnio to w końcu nie jesteśmy najmłodsi na imprezach :cool3: bo imprezuje z nami małe ziółko :eviltong:

Prawdę mówię:)
Ja nie mam zmywarki i faktycznie, czasami nie mam ochoty zmywać po Gosciach; nieraz robię to nazajutrz;)

Małe Ziółko niech się wprawia w balangi:)

Taaaa, odchylając kocyk to rzeczywiście ciekawostki można u Was zobaczyć:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Taaaa, odchylając kocyk to rzeczywiście ciekawostki można u Was zobaczyć:)

pzdr.

A czasem wystarczy tylko wejść do pokoju by ciekawostkę zobaczyć...

i jeszcze usłyszeć pretensje "czego mnie budzisz?"

A Cienka twierdzi, że nie mamy żadnych figurek "kurzołapów" na segmencie :laugh2_2:

Posted

Korenia napisał(a):
http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji56.jpg
Oj tam, chwytała promienie słoneczka :loveu:
Cienka wysłałam Ci zaproszenie na fejsbogu ;) Bo widziałam Cię u Asi :P

Jasne już wchodzę i potwierdzam

zielona napisał(a):
Ja mam cyrk na fejsbuku.Zalogowana jestem dwa razy bo zmieniłam kompa i ma dwa adresy e-mail.Później zapomniałam hasła do pierwszego.A teraz ma dwa i nawet sama siebie zaprosiłam haha.

No właśnie można by się zastanawiać czy masz siostrę bliźniaczkę.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie zastanawiałam się dzisiaj, dlaczego drugi raz zaprosiłas mnie...:)
Pzdr.

W pierwszej chwili poczułam się doceniona, ale potem zaraz opadły mnie wątpliwości...;)

Pzdr.