Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iza. napisał(a):
Ja się do Was wybiorę, jak już cieplej będzie :diabloti:

Spoko zapraszamy "starych nie ma w domu chata wolna" (żart). A tak na poważnie to zapraszamy.

Posted

Korenia napisał(a):
Ja też podzielam jej zdanie :P

Namówiłam Tomeckiego by od dziś dokumentował każdy dzień z życia Piny na kanapie podczas zimy:cool3:

Posted

Cienka napisał(a):
Namówiłam Tomeckiego by od dziś dokumentował każdy dzień z życia Piny na kanapie podczas zimy:cool3:

To będzie baaardzo ciekawy dokument :cool3:. Lewy boczek,prawy boczek,plecki,brzuszek,lewy boczek,prawy boczek,...:evil_lol:.
Ja mam to samo.Dziewczyny schodzą z kanapy tylko po to,żeby poleżeć przed kominkiem(na podusi).I ewentualnie na szybki siku,ale to tylko i wyłącznie jak nie da się już utrzymać :roll:.

Posted

Buszki napisał(a):
To będzie baaardzo ciekawy dokument :cool3:. Lewy boczek,prawy boczek,plecki,brzuszek,lewy boczek,prawy boczek,...:evil_lol:.
Ja mam to samo.Dziewczyny schodzą z kanapy tylko po to,żeby poleżeć przed kominkiem(na podusi).I ewentualnie na szybki siku,ale to tylko i wyłącznie jak nie da się już utrzymać :roll:.

Jogi to się gdzieś czasem ruszy a to do biura(mają materac z kanapy) a to na posłanie przed wyjściem na ganek, a to na górę na łosia. A Pina cały boży dzień na kanapie, czasem do miski pójdzie, a spacer to tylko jak JOGI chce to ona już z musu pójdzie. Ona po prostu leży i nawet przytyła (mimo, że wyraźnie po ilości karmy widać, że jedzą mniej niż latem) teraz waży 9 kilo i w końcu nie wygląda jak by była głodzona.

Posted

Cienka napisał(a):
Zabawkami nie chcą się bawić wolą gryźć kartony lub tuby albo kości

Bo to najlepsze psie zabawki.Moje jeszcze znoszą zdechłe(a może raczej zagryzione)myszy,które koty przynoszą nam na taras w prezencie.Im bardziej zleżała,tym lepsza.

Posted

Pina uwielbia takie smaczko zapaszki (nie raz ganiałam ją jak miala jakiegoś zdechłego ptaka w pysku znalezionego na starym poligonie) a Jogi woli się w tym tarzać

Posted

Buszi już wyrosła z takich smaków(z wcierania nie wyrosła),ale za to Szepsi jest nimi zafascynowana(chociaż się nie wciera).Przyniesie takie cudo na kanapę i wcina zanim wyczuję.Potem jej z pysia tak śmierdzi,że z daleka czuć.

Posted

A teraz ponieważ jutro będą mi w końcu montować kuchnie :multi: pokaże wam jak do tej pory funkcjonowaliśmy (jutro zdjęcia nowej kuchni)

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/7265/dsc60040.jpg[/IMG]

I jeszcze ciekawostka: Tomek ustawiał aparat by zrobić poprzednią fotkę
Gdzie jest Pina na kanapie:evil_lol:

[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/7915/dsc5999.jpg[/IMG]

A z tego powstanie nasza kuchnia:
(zdjęcie robione na następny dzień. Ciekawe gdzie jest Pina?:hmmmm:)

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6618/dsc6018w.jpg[/IMG]

Posted

Niesamowicie podoba mi się Wasz dom, jest taki przestronny i jasny.
Nie mogę się już doczekać jak będzie wyglądała kuchnia!

A Pince nieprzerwanie zazdroszczę :loveu: :diabloti: