Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kalendarze są jeszcze w intoligatorni :shake:

I druga sprawa nie otrzymałam od wszystkich przelewów bardzo proszę o jak najszybsze uregulowanie należności.
Prośba nie dotyczy tych którzy odbierają kalendarze osobiście tu rozliczamy się na miejscu.

Posted

Hejka na dysk to mogę zaproponować naklejkę :)

Wczoraj była informacja, że kalendarze są w magazynie wysyłkowym. Czyli przy dobrych wiatrach kalendarze powinny być jutro u nas (teoretycznie bo w praktyce różnie to bywa). Jeśli przyjadą rano to zdążę popakować wszystko i zamówić kuriera. Ale wszystko zależy o której trafią do mnie.

Posted

[quote name='Cienka']I niech się każdy zaopatrzy w porządny gwoździk na ścianie bo jeden kalendarz waży około pół kilo :)[/QUOTE]
Rany,,,, jeszcze domy i mieszkania się zawalą;)

pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']A co one takie ciężkie :crazyeye:.[/QUOTE]

W tamtym roku było tak samo :) Po prostu papier o dużej gramaturze nie tylko fajnie wygląda i się nie marszczy tak bardzo ja kalendarze z EMPIKU. Każdy miesiąc na oddzielnej kartce, więc swoje musi ważyć.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rany,,,, jeszcze domy i mieszkania się zawalą;)

pzdr.[/QUOTE]

ja mam swój kalendarz na haczyku z przyssawką przyczepiony do laminowanej płyty szafki. Spadł tylko 3 może 4 razy w ciągu roku :diabloti: Lub raczej odpadła przyssawka :razz:

Posted

[quote name='Cienka']W tamtym roku było tak samo :) Po prostu papier o dużej gramaturze nie tylko fajnie wygląda i się nie marszczy tak bardzo ja kalendarze z EMPIKU. Każdy miesiąc na oddzielnej kartce, więc swoje musi ważyć.[/QUOTE]

E,to jak taki sam ciężar jak w zeszłym roku,to mój gwoździk wytrzyma :).

Posted

[quote name='Cienka']ja mam swój kalendarz na haczyku z przyssawką przyczepiony do laminowanej płyty szafki. Spadł tylko 3 może 4 razy w ciągu roku :diabloti: Lub raczej odpadła przyssawka :razz:[/QUOTE]
Mój gwoździk przetrzymał cały rok :)