Cienka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 lourdnes napisał(a):Ale moze być całkiem ciekawie :evil_lol: A jak nie będzie to co wtedy? Quote
lourdnes Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cienka napisał(a):A jak nie będzie to co wtedy? Wtedy czeluścia :diabloti: Ale najpierw trzeba sprawdzić :evil_lol: Quote
Cienka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Kalendarze są już w introligatorni :) Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ocieplenie,znaczy baski będą zadowolone :). Quote
gosiaja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 a mi się tak przypomniało o tych pendrive ile nam brakuje ?? Quote
Cienka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='gosiaja']a mi się tak przypomniało o tych pendrive ile nam brakuje ??[/QUOTE] Brakuje nam przynajmniej 40 chętnych. Quote
Cienka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Kalendarze są jeszcze w intoligatorni :shake: I druga sprawa nie otrzymałam od wszystkich przelewów bardzo proszę o jak najszybsze uregulowanie należności. Prośba nie dotyczy tych którzy odbierają kalendarze osobiście tu rozliczamy się na miejscu. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='gosiaja']a mi się tak przypomniało o tych pendrive ile nam brakuje ??[/QUOTE] Szkoda, fajny pomysł... Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Szkoda, fajny pomysł... Pzdr.[/QUOTE] zobaczymy jak będzie w przyszłym roku może trzeba będzie zainwestować Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 gosiaja - może w przyszłym roku dozbiera się kilka następnych osób. I tak może w 2-3 lata uzbieramy 50 osób chętnych na takiego pendriva... pzdr. Quote
lourdnes Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ja preferuje dyski przenośne :) Może basko-dysk ?:) Taki miedzy 600 a 1000 GB Quote
Cienka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Hejka na dysk to mogę zaproponować naklejkę :) Wczoraj była informacja, że kalendarze są w magazynie wysyłkowym. Czyli przy dobrych wiatrach kalendarze powinny być jutro u nas (teoretycznie bo w praktyce różnie to bywa). Jeśli przyjadą rano to zdążę popakować wszystko i zamówić kuriera. Ale wszystko zależy o której trafią do mnie. Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Trzymam kciuki za powodzenie akcji z kalendarzami :). Quote
Cienka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 I niech się każdy zaopatrzy w porządny gwoździk na ścianie bo jeden kalendarz waży około pół kilo :) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Cienka']I niech się każdy zaopatrzy w porządny gwoździk na ścianie bo jeden kalendarz waży około pół kilo :)[/QUOTE] Rany,,,, jeszcze domy i mieszkania się zawalą;) pzdr. Quote
Cienka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Buszki']A co one takie ciężkie :crazyeye:.[/QUOTE] W tamtym roku było tak samo :) Po prostu papier o dużej gramaturze nie tylko fajnie wygląda i się nie marszczy tak bardzo ja kalendarze z EMPIKU. Każdy miesiąc na oddzielnej kartce, więc swoje musi ważyć. Quote
Cienka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Rany,,,, jeszcze domy i mieszkania się zawalą;) pzdr.[/QUOTE] ja mam swój kalendarz na haczyku z przyssawką przyczepiony do laminowanej płyty szafki. Spadł tylko 3 może 4 razy w ciągu roku :diabloti: Lub raczej odpadła przyssawka :razz: Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Cienka']W tamtym roku było tak samo :) Po prostu papier o dużej gramaturze nie tylko fajnie wygląda i się nie marszczy tak bardzo ja kalendarze z EMPIKU. Każdy miesiąc na oddzielnej kartce, więc swoje musi ważyć.[/QUOTE] E,to jak taki sam ciężar jak w zeszłym roku,to mój gwoździk wytrzyma :). Quote
jamnicze Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Cienka']ja mam swój kalendarz na haczyku z przyssawką przyczepiony do laminowanej płyty szafki. Spadł tylko 3 może 4 razy w ciągu roku :diabloti: Lub raczej odpadła przyssawka :razz:[/QUOTE] Mój gwoździk przetrzymał cały rok :) Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A jak będzie źle to wbijemy w ścianę hak :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']A jak będzie źle to wbijemy w ścianę hak :cool3:[/QUOTE] O! A hak to juz na pewno wytrzyma ciężar kalendarza;) pzdr. Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']O! A hak to juz na pewno wytrzyma ciężar kalendarza;) pzdr.[/QUOTE] i to razem ze mna ,Panciem i Basenji :evil_lol: Quote
Recommended Posts