Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Mośki to zdecydowanie najlepsze baski do fotografowania, takich zdjęć jak one mają to nikt nie ma. Wesoło tam macie z nimi.

Mysle, że wszystkie baski są takie tylko u nas tomecki pracuje w domu więc ma szanse czasem coś fajnego sfotografować idąc np. do kuchni zrobić sobie herbatę. czasem moski przychodza do niego komisyjnie, że chcą wyjść lub sam Jogi z donosem na Pinę (straszny z niego [FONT=Tahoma]skarżypyta:diabloti:[/FONT])

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ostatnia fotka- ogonek zakręcony jak u małpki :D A te fotki pod kocykiem- baaardzo śmieszne :)

Akurat Jogus preferuje ten sposób spania czyli podwoziem do góry, Pina styl klasyczny kuleczka

Posted

Kochani mam ogromną prośbę zrobiłam sobie kilka projektów logo, ale nie mogę się zdecydować napiszcie mi swoje typy.

Logo ma być umieszczane na moich pracach (kartki, pudełka, magnesy, kolczyki itp.)

Teraz kontekst :diabloti:

Tak najczęściej wyglądają moje warunki pracy nikt Piny nie zaprasza a ona zawsze znajdzie sposób by się wgramolić na kolana

Posted

Chyba jestem w czarnej dupie :angryy: ale obciach pani grafik. Smarkam się z tym jak by od tego zalezalo nie wiadomo co :placz:. Ja się tu rozczulam nad pierdołami a gdzie reszta identyfikacji. Naoglądałam sie kreatywnych blogów i czuje się taka malutka :placz::placz::placz: i mało twórcza buuuu

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie przejmuj się, ja też tak mam, że zawsze cudze ładniejsze, a swoje bleee. Jak nie możesz wybrać to zrób wyliczankę hihi

mam bardziej szatański plan:diabloti: każe tomeckiemu zrobić dla mnie logo hiii jedno :evil_lol: kocha żone to zrobi?! mam nadzieje:hmmmm:

Asiaczek napisał(a):
Ciekawe, na czym stanęło...

Pzdr.

Stanęło i stoi

Buszki napisał(a):
Jak na razie 6 wyszło na prowadzenie ;).

Czyli pierwsze ktore zrobiłam ;) a potem już tylko modyfikacje

Posted

A tak w ogóle to tomeckiego wina bo zrobiam logo (właśnie to nr 6) i nawet mi sie podobało (całe 2 minuty je robiłam:cool3:). I wtedy tomecki eee jakiś ten ślimak bez życia. No i się zaczeło. A tak zrobiłabym logo i już dawno miałabym z niego pieczątkę by ostęplować metki :placz:

A tak dopadły mnie wątpliwość i nie jest fajnie :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będzie fajnie, będzie:)

Pzdr.

Buu to teraz załapałam jeszcze większego doła :placz:. A ja to brzydkie robię? ooo jak mi smutno jak mi źle:placz::placz::placz:.

Posted

Dolewam oliwy do ognia

Produkcja własna czosnkowy olej dobry do sałatek i smażenia:evil_lol:

A tu zbliżenie na metki

i zbliżenie mam nadzieje, że widać efekt 3D

Posted

Cienka napisał(a):
Buu to teraz załapałam jeszcze większego doła :placz:. A ja to brzydkie robię? ooo jak mi smutno jak mi źle:placz::placz::placz:.

Alez któż Ci napisał, że robisz brzydkie rzeczy?!?!?!
No, nie płakusiaj:)

Pzdr.