Cienka Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Mośki to zdecydowanie najlepsze baski do fotografowania, takich zdjęć jak one mają to nikt nie ma. Wesoło tam macie z nimi. Mysle, że wszystkie baski są takie tylko u nas tomecki pracuje w domu więc ma szanse czasem coś fajnego sfotografować idąc np. do kuchni zrobić sobie herbatę. czasem moski przychodza do niego komisyjnie, że chcą wyjść lub sam Jogi z donosem na Pinę (straszny z niego [FONT=Tahoma]skarżypyta:diabloti:[/FONT]) Quote
kaskaSz Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ostatnia fotka- ogonek zakręcony jak u małpki :D A te fotki pod kocykiem- baaardzo śmieszne :) Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 kaskaSz napisał(a):Ostatnia fotka- ogonek zakręcony jak u małpki :D A te fotki pod kocykiem- baaardzo śmieszne :) Akurat Jogus preferuje ten sposób spania czyli podwoziem do góry, Pina styl klasyczny kuleczka Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 http://img827.imageshack.us/img827/2916/dsc9128o.jpg ha ha ale one śmiesznie śpią :D Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Kochani mam ogromną prośbę zrobiłam sobie kilka projektów logo, ale nie mogę się zdecydować napiszcie mi swoje typy. Logo ma być umieszczane na moich pracach (kartki, pudełka, magnesy, kolczyki itp.) Teraz kontekst :diabloti: Tak najczęściej wyglądają moje warunki pracy nikt Piny nie zaprasza a ona zawsze znajdzie sposób by się wgramolić na kolana Quote
Buszki Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja bym stawiała na 4,proste i wyraziste.Albo 7,najbardziej kojarzy mi się z baskowym ogonkiem. Quote
jamnicze Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mi się podoba 1 (choć napisy mogłyby być ciutek ciemniejsze -wyrażniejsze) i 7 :) Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 jamnicze napisał(a):Mi się podoba 1 (choć napisy mogłyby być ciutek ciemniejsze -wyrażniejsze) i 7 :) Bo tam chyba przez przypadek jest obrys napisu bez wypełnienia ale to jednym kliknięciem można zaczernić, więc to nie problem. Quote
Zuza i Noddy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mi się 3 podoba, oj chyba dużo nie pomożemy, bo każdy inne typy ma :lol: Quote
Cienka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Dawać dawać te typy w ostateczności zawsze mogę zrobić nowe loga :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak dla mnie - nr 4 i 6. Czytelne. Zaczyna się czytac normalnie, nie trzeba kręcić głową, wyraźne... Pzdr. Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Chyba jestem w czarnej dupie :angryy: ale obciach pani grafik. Smarkam się z tym jak by od tego zalezalo nie wiadomo co :placz:. Ja się tu rozczulam nad pierdołami a gdzie reszta identyfikacji. Naoglądałam sie kreatywnych blogów i czuje się taka malutka :placz::placz::placz: i mało twórcza buuuu Quote
kaskaSz Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Nie przejmuj się, ja też tak mam, że zawsze cudze ładniejsze, a swoje bleee. Jak nie możesz wybrać to zrób wyliczankę hihi Quote
Buszki Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jak na razie 6 wyszło na prowadzenie ;). Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 kaskaSz napisał(a):Nie przejmuj się, ja też tak mam, że zawsze cudze ładniejsze, a swoje bleee. Jak nie możesz wybrać to zrób wyliczankę hihi mam bardziej szatański plan:diabloti: każe tomeckiemu zrobić dla mnie logo hiii jedno :evil_lol: kocha żone to zrobi?! mam nadzieje:hmmmm: Asiaczek napisał(a):Ciekawe, na czym stanęło... Pzdr. Stanęło i stoi Buszki napisał(a):Jak na razie 6 wyszło na prowadzenie ;). Czyli pierwsze ktore zrobiłam ;) a potem już tylko modyfikacje Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 A tak w ogóle to tomeckiego wina bo zrobiam logo (właśnie to nr 6) i nawet mi sie podobało (całe 2 minuty je robiłam:cool3:). I wtedy tomecki eee jakiś ten ślimak bez życia. No i się zaczeło. A tak zrobiłabym logo i już dawno miałabym z niego pieczątkę by ostęplować metki :placz: A tak dopadły mnie wątpliwość i nie jest fajnie :shake: Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Będzie fajnie, będzie:) Pzdr. Buu to teraz załapałam jeszcze większego doła :placz:. A ja to brzydkie robię? ooo jak mi smutno jak mi źle:placz::placz::placz:. Quote
Cienka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dolewam oliwy do ognia Produkcja własna czosnkowy olej dobry do sałatek i smażenia:evil_lol: A tu zbliżenie na metki i zbliżenie mam nadzieje, że widać efekt 3D Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jasne, że widać efekt 3d, Ty to masz pomysły Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cienka napisał(a):Buu to teraz załapałam jeszcze większego doła :placz:. A ja to brzydkie robię? ooo jak mi smutno jak mi źle:placz::placz::placz:. Alez któż Ci napisał, że robisz brzydkie rzeczy?!?!?! No, nie płakusiaj:) Pzdr. Quote
Recommended Posts