gosiaja Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Cienka pokaż zdjęcia telefonu chcę porównać czy bardziej zniszczony niż moje Quote
Cienka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 gosiaja napisał(a):Cienka pokaż zdjęcia telefonu chcę porównać czy bardziej zniszczony niż moje [FONT=Tahoma]Dziś poproszę tomka to mi cyknie kilka fotek w studiu to będzie widać każdego zęba Jogiego. Korzystam nadal z tego telefou nie mogę tylko fotek robić bo pogryzł oczko obiektywu i duchy widać na fotkach. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jakoś bym to przeżyła gdyby nie to, że to chyba pierwszy telefon w życiu z którego byłam zadowolona pod względem i wyglądu dizajnu i długości trzymania baterii i nawet bardzo się nie zniszczył przez moje użytkowanie (normalnie po roku moje telefony wyglądają koszmarnie jak inżyniera na budowie) tak więc nie chciałam go zmieniać w grudniu kiedy kończy mi się umowa.[/FONT] Quote
jamnicze Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Szkoda, że Krzyś tego nie czyta, przekonałby się w końcu chłopak, że Sajduchna, to jednak aniołeczek :) Ta wykładzina, jego buty, kable, lampki choinkowe, trochę mebli, to przecież pryszcz ;) Quote
tomecki Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Cienka napisał(a):Jak by to nazwać tomecki jest zawsze zarobiony ja już nie pamiętam kiedy on nie był zarobiony. Ja to nawet na zakupy w biedronce musze sie anonsować z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. A wystawa z psami to już w ogóle święto lasu. Mam nadziej, że w tym roku jakos się to bardziej unormuje pod warunkiem, że znowu coś nie wybuchnie, wystrzeli lub się rozbije. Miśka w tym roku będzie lepiej, wkońcu nie trzeba już budować zdolności kredytowej, co było trudniejsze niż samo spłacanie kredytu, śluby też mamy już za sobą, w domu są warunki do normalnego funkcjonowania, kuchnia już jest, więc czas na odpoczynek. Już teraz zaplanowałem tak mniej więcej w okresie od 23 maja do 6 czerwca wyjazd do Zakopanego na urlop na jakieś 10 dni, 12-13 kwietnia wyskoczymy jeszcze Targi Reklamy do Poznania, na targach zejdzie nam tylko pół dnia, więc popołudniem i w nocy zwiedzamy miasto i imprezujemy, do tego jeszcze zaliczymy kilka wystaw z mośkami... a i bym zapomniał, jeszcze kilka razy pojedziemy do Biedronki :cool3: Quote
tomecki Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Dziś poproszę tomka to mi cyknie kilka fotek w studiu to będzie widać każdego zęba Jogiego. Korzystam nadal z tego telefou nie mogę tylko fotek robić bo pogryzł oczko obiektywu i duchy widać na fotkach...[/FONT] Sony Ericsson Design by Jogi Quote
gosiaja Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ale on to jeszcze jakoś wygląda :diabloti: Quote
Cienka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 gosiaja napisał(a):ale on to jeszcze jakoś wygląda :diabloti: Bo gryzł do ok 5 minut jak uslyszałam, ze coś chroboli od razu pobiegłam do salonu a tam Jogi dzwoni na miasto:angryy:. To mnie nie pociesza bo dla mnie on nie wygląda na tel. który mogę uzywać przez kolejne 3 lata czyli tak jak planowałam:placz:. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='tomecki']Miśka w tym roku będzie lepiej, wkońcu nie trzeba już budować zdolności kredytowej, co było trudniejsze niż samo spłacanie kredytu, śluby też mamy już za sobą, w domu są warunki do normalnego funkcjonowania, kuchnia już jest, więc czas na odpoczynek. Już teraz zaplanowałem tak mniej więcej w okresie od 23 maja do 6 czerwca wyjazd do Zakopanego na urlop na jakieś 10 dni, 12-13 kwietnia wyskoczymy jeszcze Targi Reklamy do Poznania, na targach zejdzie nam tylko pół dnia, więc popołudniem i w nocy zwiedzamy miasto i imprezujemy, do tego jeszcze zaliczymy kilka wystaw z mośkami... a i bym zapomniał, jeszcze kilka razy pojedziemy do Biedronki :cool3: Fajne macie plany. U mnie nieco inaczej, bo nie mam Biedronki w okolicy, na Targi do Poznania nie jadę ani do Zakopanego. Ale wystawy - obowiązkowo;) Super design;) http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/telefon/tel_01.jpg Pzdr. Quote
tomecki Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Cienka napisał(a):Bo gryzł do ok 5 minut jak uslyszałam, ze coś chroboli od razu pobiegłam do salonu a tam Jogi dzwoni na miasto:angryy:. To mnie nie pociesza bo dla mnie on nie wygląda na tel. który mogę uzywać przez kolejne 3 lata czyli tak jak planowałam:placz:. :calus: nie przejmuj się napewno znajdzie się inny ładniejszy telefon, umowa z ERA kończy się nam w grudniu następnej zimy :), jeszcze tylko 11 miesięcy :lol: Quote
tomecki Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Fajne macie plany. U mnie nieco inaczej, bo nie mam Biedronki w okolicy, na Targi do Poznania nie jadę ani do Zakopanego. Ale wystawy - obowiązkowo;) U nas również jakieś wystawy będą, ale tylko w Polsce na pomorzu, kujawach i warmii, choć zobaczymy jak to jeszcze z budżetem będzie. Dla mnie osobiście najważniejsze to w tym roku pojechać na zasłużony urlop i wypocząć, bo ostatnie lata naprawdę były pracowite... Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Oooo, to W-wy nie macie w planach? Ani Klubowej w Łodzi...? Pzdr. Quote
tomecki Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Oooo, to W-wy nie macie w planach? Ani Klubowej w Łodzi...? Pzdr. Nie mówię nie, choć też nie mówię tak, W-wa i Łódź są w drugiej połowie roku, tak że narazie aż tak daleko nie wybiegam z planami. Nie ukrywam że fajnie by było pojechać, tym bardziej że do W-wy wybieram się od dłuższego czasu by odwiedzić znajomych..., Na dzień dzisiejszy, z tego co pewne, to w niedzielę w Gdańsku będziemy :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 O Gdańsku - wiem. I juz fotografowie poumawiani, sercem będę z Wami i myślami. Ciało będzie w W-wie... Pzdr. Quote
tomecki Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Asiaczek napisał(a):O Gdańsku - wiem. I juz fotografowie poumawiani, sercem będę z Wami i myślami. Ciało będzie w W-wie... Pzdr. Dziękujemy! Z basenji w Gdańsku 80% wystawianych psiaków do Asiaczki :) Quote
Cienka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Asiaczek napisał(a):O Gdańsku - wiem. I juz fotografowie poumawiani, sercem będę z Wami i myślami. Ciało będzie w W-wie... Pzdr. Tomki bedą prezentować dziewczyny i obaj sie modlą by nie wygrać, bo na prównaniu z profesjonalistami (kaja i zielona) będzie wstyt i obciach (dziewczyny nie przygotowane do wystawę bo tomki czasu nie mieli):p. Tak więc zobaczymy kto wygra Muszu, Pepe czy Bubu. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Hahaha, chyba największe obeznanie ringowe to ma Muszu. Oby mu nic głupiego do głowy nie wskoczyło podczas oceny;) Pinka, Zinka, Pepe i Bubuś - ale w Was tez wierzę i wierzę, że pokażecie się z tej dobrej strony! Pzdr. Quote
zielona Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Cienka napisał(a):Tomki bedą prezentować dziewczyny i obaj sie modlą by nie wygrać, bo na prównaniu z profesjonalistami (kaja i zielona) będzie wstyt i obciach (dziewczyny nie przygotowane do wystawę bo tomki czasu nie mieli):p. Tak więc zobaczymy kto wygra Muszu, Pepe czy Bubu. Ale targi .... A tak naprawdę to wszystko zależy od tego co sędziemu wpadnie w oko haha Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Sędzia to p. Elżbieta Augustyniak (no, chyba, że zmienią sędzinę) , która ma duzo sympatii do basków. Tez jestem ciekawa..., ale trochę z innych względó. Na razie nic nie pisze, okaże się w niedziele:) Pzdr. Quote
Cienka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 A tam targi żałujcie, że nie słyszeliście tej rozmowy Tomków była całkiem zabawna :evil_lol: Ty ćwiczyłeś coś z Piną przed wystawą? Nie, a ty? Nie, kurcze muszę znaleźć ringówkę bo mi się gdzieś zawieruszyła...(ja mam nadzieje, że do niedzieli znajdzie:razz:) Ja mam swojego typa i jakieś przeczucie na zupełnie innego faworyta. Na razie nic nie mówię powiem jamnicze lub gosi przed wystawą to potem powiedzą jaka ze mnie wróżka:eviltong: A teraz wracam do robienia prezentów dla małego ziółka (Malwinki) ale fotki dopiero jutro po wizycie by rodzice mieli niespodziankę:cool3: Quote
jamnicze Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dobra, mogę poświadczyć twoje zdolności wróżbiarskie :) Quote
Cienka Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 A teraz pokarzę wam co zrobiłam dla małego ziółka Oto torcik z pieluszek:evil_lol: I karteczka jeszcze w środku Quote
Recommended Posts