Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gosiaja napisał(a):
Cienka pokaż zdjęcia telefonu chcę porównać czy bardziej zniszczony niż moje

[FONT=Tahoma]Dziś poproszę tomka to mi cyknie kilka fotek w studiu to będzie widać każdego zęba Jogiego. Korzystam nadal z tego telefou nie mogę tylko fotek robić bo pogryzł oczko obiektywu i duchy widać na fotkach. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Jakoś bym to przeżyła gdyby nie to, że to chyba pierwszy telefon w życiu z którego byłam zadowolona pod względem i wyglądu dizajnu i długości trzymania baterii i nawet bardzo się nie zniszczył przez moje użytkowanie (normalnie po roku moje telefony wyglądają koszmarnie jak inżyniera na budowie) tak więc nie chciałam go zmieniać w grudniu kiedy kończy mi się umowa.[/FONT]

Posted

Szkoda, że Krzyś tego nie czyta, przekonałby się w końcu chłopak, że Sajduchna, to jednak aniołeczek :) Ta wykładzina, jego buty, kable, lampki choinkowe, trochę mebli, to przecież pryszcz ;)

Posted

Cienka napisał(a):
Jak by to nazwać tomecki jest zawsze zarobiony ja już nie pamiętam kiedy on nie był zarobiony. Ja to nawet na zakupy w biedronce musze sie anonsować z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. A wystawa z psami to już w ogóle święto lasu. Mam nadziej, że w tym roku jakos się to bardziej unormuje pod warunkiem, że znowu coś nie wybuchnie, wystrzeli lub się rozbije.

Miśka w tym roku będzie lepiej, wkońcu nie trzeba już budować zdolności kredytowej, co było trudniejsze niż samo spłacanie kredytu, śluby też mamy już za sobą, w domu są warunki do normalnego funkcjonowania, kuchnia już jest, więc czas na odpoczynek. Już teraz zaplanowałem tak mniej więcej w okresie od 23 maja do 6 czerwca wyjazd do Zakopanego na urlop na jakieś 10 dni, 12-13 kwietnia wyskoczymy jeszcze Targi Reklamy do Poznania, na targach zejdzie nam tylko pół dnia, więc popołudniem i w nocy zwiedzamy miasto i imprezujemy, do tego jeszcze zaliczymy kilka wystaw z mośkami... a i bym zapomniał, jeszcze kilka razy pojedziemy do Biedronki :cool3:

Posted

[quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Dziś poproszę tomka to mi cyknie kilka fotek w studiu to będzie widać każdego zęba Jogiego. Korzystam nadal z tego telefou nie mogę tylko fotek robić bo pogryzł oczko obiektywu i duchy widać na fotkach...[/FONT]

Sony Ericsson Design by Jogi

Posted

gosiaja napisał(a):
ale on to jeszcze jakoś wygląda :diabloti:

Bo gryzł do ok 5 minut jak uslyszałam, ze coś chroboli od razu pobiegłam do salonu a tam Jogi dzwoni na miasto:angryy:.
To mnie nie pociesza bo dla mnie on nie wygląda na tel. który mogę uzywać przez kolejne 3 lata czyli tak jak planowałam:placz:.

Posted

[quote name='tomecki']Miśka w tym roku będzie lepiej, wkońcu nie trzeba już budować zdolności kredytowej, co było trudniejsze niż samo spłacanie kredytu, śluby też mamy już za sobą, w domu są warunki do normalnego funkcjonowania, kuchnia już jest, więc czas na odpoczynek. Już teraz zaplanowałem tak mniej więcej w okresie od 23 maja do 6 czerwca wyjazd do Zakopanego na urlop na jakieś 10 dni, 12-13 kwietnia wyskoczymy jeszcze Targi Reklamy do Poznania, na targach zejdzie nam tylko pół dnia, więc popołudniem i w nocy zwiedzamy miasto i imprezujemy, do tego jeszcze zaliczymy kilka wystaw z mośkami... a i bym zapomniał, jeszcze kilka razy pojedziemy do Biedronki :cool3:
Fajne macie plany.
U mnie nieco inaczej, bo nie mam Biedronki w okolicy, na Targi do Poznania nie jadę ani do Zakopanego. Ale wystawy - obowiązkowo;)

Super design;)
http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/telefon/tel_01.jpg

Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
Bo gryzł do ok 5 minut jak uslyszałam, ze coś chroboli od razu pobiegłam do salonu a tam Jogi dzwoni na miasto:angryy:.
To mnie nie pociesza bo dla mnie on nie wygląda na tel. który mogę uzywać przez kolejne 3 lata czyli tak jak planowałam:placz:.

:calus: nie przejmuj się napewno znajdzie się inny ładniejszy telefon, umowa z ERA kończy się nam w grudniu następnej zimy :), jeszcze tylko 11 miesięcy :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fajne macie plany.
U mnie nieco inaczej, bo nie mam Biedronki w okolicy, na Targi do Poznania nie jadę ani do Zakopanego. Ale wystawy - obowiązkowo;)

U nas również jakieś wystawy będą, ale tylko w Polsce na pomorzu, kujawach i warmii, choć zobaczymy jak to jeszcze z budżetem będzie. Dla mnie osobiście najważniejsze to w tym roku pojechać na zasłużony urlop i wypocząć, bo ostatnie lata naprawdę były pracowite...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oooo, to W-wy nie macie w planach? Ani Klubowej w Łodzi...?

Pzdr.

Nie mówię nie, choć też nie mówię tak, W-wa i Łódź są w drugiej połowie roku, tak że narazie aż tak daleko nie wybiegam z planami. Nie ukrywam że fajnie by było pojechać, tym bardziej że do W-wy wybieram się od dłuższego czasu by odwiedzić znajomych...,

Na dzień dzisiejszy, z tego co pewne, to w niedzielę w Gdańsku będziemy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
O Gdańsku - wiem. I juz fotografowie poumawiani, sercem będę z Wami i myślami. Ciało będzie w W-wie...
Pzdr.

Dziękujemy! Z basenji w Gdańsku 80% wystawianych psiaków do Asiaczki :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
O Gdańsku - wiem. I juz fotografowie poumawiani, sercem będę z Wami i myślami. Ciało będzie w W-wie...

Pzdr.

Tomki bedą prezentować dziewczyny i obaj sie modlą by nie wygrać, bo na prównaniu z profesjonalistami (kaja i zielona) będzie wstyt i obciach (dziewczyny nie przygotowane do wystawę bo tomki czasu nie mieli):p. Tak więc zobaczymy kto wygra Muszu, Pepe czy Bubu.

Posted

Hahaha, chyba największe obeznanie ringowe to ma Muszu. Oby mu nic głupiego do głowy nie wskoczyło podczas oceny;)

Pinka, Zinka, Pepe i Bubuś - ale w Was tez wierzę i wierzę, że pokażecie się z tej dobrej strony!

Pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
Tomki bedą prezentować dziewczyny i obaj sie modlą by nie wygrać, bo na prównaniu z profesjonalistami (kaja i zielona) będzie wstyt i obciach (dziewczyny nie przygotowane do wystawę bo tomki czasu nie mieli):p. Tak więc zobaczymy kto wygra Muszu, Pepe czy Bubu.

Ale targi ....
A tak naprawdę to wszystko zależy od tego co sędziemu wpadnie w oko haha

Posted

Sędzia to p. Elżbieta Augustyniak (no, chyba, że zmienią sędzinę) , która ma duzo sympatii do basków.
Tez jestem ciekawa..., ale trochę z innych względó. Na razie nic nie pisze, okaże się w niedziele:)

Pzdr.

Posted

A tam targi żałujcie, że nie słyszeliście tej rozmowy Tomków była całkiem zabawna :evil_lol:
Ty ćwiczyłeś coś z Piną przed wystawą?
Nie, a ty?
Nie, kurcze muszę znaleźć ringówkę bo mi się gdzieś zawieruszyła...(ja mam nadzieje, że do niedzieli znajdzie:razz:)

Ja mam swojego typa i jakieś przeczucie na zupełnie innego faworyta. Na razie nic nie mówię powiem jamnicze lub gosi przed wystawą to potem powiedzą jaka ze mnie wróżka:eviltong:

A teraz wracam do robienia prezentów dla małego ziółka (Malwinki) ale fotki dopiero jutro po wizycie by rodzice mieli niespodziankę:cool3: