taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A Wy co tak sie trzymacie w galeriach basenji? :( Dawno Was nie widzialam w innych galeriach, chyba ze zapracowani? :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 tomecki musiał odzyskać dane ze spalonego kompa, a cienka mu pomaga... To mało...? Coś za coś... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 No wiem ze spotkaly ich problemy :( Ale to pisalam przeciez ze od dawna ich w innych galeriach nie widzialam :razz: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ...no bo musieli pracować nad czyms innym niz galerie na DGM... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 No jeszcze mi się przed chwilą oberwało, że zabłąkaną Pinkę do schroniska odwiozłam. Zamiast grzmieć na dogo, że znalazłam psa. Tylko dziewczyna która mi pojechała nie pomyślała o tym, że ten czas szukania mała siedziała by na dworze (nie będę ryzykować zdrowia własnych psów). Obdzwoniliśmy wszystkich którzy przyszli nam do głowy, nikt nie chciał psa. Ale teraz jestem ta zła bo psa do schroniska odwiozłam. Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Pewnie chęci miała dobre ta dziewczyna, no, ale nerwy ja poniosły... Pzdr. Quote
Cienka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 To przykre, ze dla niektórych istnieje tylko jedna prawda ich prawda, a z prawdą jest tak, że jest zawsze po środku. Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Cienka, nie przejmuj się, szkoda nerwów. Quote
ziółek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Takie numery potrafią tylko mośki. Czeka was kariera w cyrku. Brawo!!! Quote
Asiaczek Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czyżby "ziółek", to TEN "ziółek", o którym ja myslę...?:) Pzdr. Quote
Bundustar Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='tomecki']W oczekiwaniu na obiadek :cool3: ale fajnie czekają :) one tak zawsze czy tylko tym razem? :) cwane bestyjki siedzą wyżej to mają bliżej do miseczki :) Quote
Cienka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Najczęściej jak robie coś w kuchni to siedzi sama Pina a Jogi na kanapie on wychodzi z założenia, ze jak ma coś dostać to i tak dostanie (tylko tu nie mógł sie doczekać:cool3:) Quote
jamnicze Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 To spojrzenie Jogiego jest bezbłędne http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji46.jpg A dziewczyną się nie przejmuj, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Niestety najłatwiej samemu nic nie robić tylko innym szpile wtykać. Quote
Cienka Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz serdeczne życzenia dla całego miotu Pz okazji urodzin życzą Karola, Tomek oraz Mośki Quote
Izabela124. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji43.jpg ha ha chyba sweterki nie przypadły im do gustu :lol: http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji44.jpg buhahaha a to dobre :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Tomecki i Cienka na PS szaleją...;) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Tomecki i Cienka na PS szaleją...;) Pzdr. Ale te dwa zdjęcia nie są photoshopowane. Pina była zadowolona ze sweterka a Jogi jak to typowy facet nie przepada za nowościami. A i proszę nie podnosić moich kompetencji ja to photoschopa ostatni raz obsługiwałam jak byłam w liceum czyli jakieś 8 lat temu. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Matkoooooo, ja w liceum to nawet o komputerze nie słyszałam...;) Pzdr. Quote
Cienka Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Nobo ja kończyłam liceum plastyczne i tam mieliśmy obsługę programów graficznych Corela i Photoschopa za to jak poszłam na studia to miałam problem bo ludki po normalnych liceach znali Worda, Excela czy Power Pointa a ja nie. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ja bym chętnie poznała PS i Corela, bo tutaj mi brakuje ewidentnie wiedzy. Ale ja to jestem wzrokowiec i fajnie by było, aby mi ktoś to pokazał... Word , PP - OK. Natomiast Excela - tylko lliznełam, prywatnie i dla ciekawości;) Pzdr. Quote
tomecki Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zagadka Co jest tematem zdjęcia? :p a. sarenka b. pies c. owieczka Quote
Korenia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja wybieram odpowiedź d :P Wilk w owczej skórze :evil_lol: Quote
Recommended Posts