Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No jeszcze mi się przed chwilą oberwało, że zabłąkaną Pinkę do schroniska odwiozłam. Zamiast grzmieć na dogo, że znalazłam psa. Tylko dziewczyna która mi pojechała nie pomyślała o tym, że ten czas szukania mała siedziała by na dworze (nie będę ryzykować zdrowia własnych psów). Obdzwoniliśmy wszystkich którzy przyszli nam do głowy, nikt nie chciał psa. Ale teraz jestem ta zła bo psa do schroniska odwiozłam.

Posted

Najczęściej jak robie coś w kuchni to siedzi sama Pina a Jogi na kanapie on wychodzi z założenia, ze jak ma coś dostać to i tak dostanie (tylko tu nie mógł sie doczekać:cool3:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tomecki i Cienka na PS szaleją...;)

Pzdr.

Ale te dwa zdjęcia nie są photoshopowane. Pina była zadowolona ze sweterka a Jogi jak to typowy facet nie przepada za nowościami. A i proszę nie podnosić moich kompetencji ja to photoschopa ostatni raz obsługiwałam jak byłam w liceum czyli jakieś 8 lat temu.

Posted

Nobo ja kończyłam liceum plastyczne i tam mieliśmy obsługę programów graficznych Corela i Photoschopa za to jak poszłam na studia to miałam problem bo ludki po normalnych liceach znali Worda, Excela czy Power Pointa a ja nie.

Posted

Ja bym chętnie poznała PS i Corela, bo tutaj mi brakuje ewidentnie wiedzy. Ale ja to jestem wzrokowiec i fajnie by było, aby mi ktoś to pokazał...
Word , PP - OK. Natomiast Excela - tylko lliznełam, prywatnie i dla ciekawości;)

Pzdr.