Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że to serniczek na zimno, tak?

Sto lat firmie i Właścicielowi:)

Pzdr.
Dziękujemy, tak to serniczek na zimno + brokat jadalny z www.tortownia.pl

Moja żona (Cienka) musiała coś na szybko zrobić, bo ja natłoku innych spraw zapomniałem zamówić tort. Ale na 10-lecie się poprawię :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tomecki']Dziękujemy, tak to serniczek na zimno + brokat jadalny z www.tortownia.pl

Moja żona (Cienka) musiała coś na szybko zrobić, bo ja natłoku innych spraw zapomniałem zamówić tort. Ale na 10-lecie się poprawię :)
Hahaha ... za nastepne 5 lat to zapomnisz jak się nazywasz.
Sukcesów,sukcesów i jeszcze raz pieniędzy.......

Posted

zielona napisał(a):

A dziękuje. W sumie ryzyko takie istnieje, ale myślę że Cienka będzie mnie pilnować. Przez 5 lat wykonałem 120% normy, tak że jest nadzieja że będzie dobrze,a budujące jest to że już tylko nam zostało 354 rat kredytu za dom :)

Posted

Tak mnie dziś jakoś wzięło na sentymenty. Mówią ponoć że pierwszy milion trzeba ukraść, ale są też inne metody, poniżej w telegraficznym skrócie instrukcja jak to u mnie, a właściwie u nas było, bo nie wiem czy wiecie, ale raczej nie wiecie że równocześnie z 5-leciem firmy, świętujemy z Cienką nasze 5-lat znajomości...

Zaczęło się jeszcze w Gdańsk, na Chełmie w mieszkaniu moich rodziców w 2005 roku.

Posted

W 2006 do ważniejszych wydarzeń zaliczam remoncik i magiczną czerwoną ścianę

oraz rozpoczęcie kontraktu w Akademii Medycznej w Gdańsku

operacji żadnych nie przeprowadzałem, choć niejednokrotnie asystowałem, tworząc dokumentację fotograficzną, ale za to biegałem za strażakami

Podczas ćwiczeń przeciwpożarowych w Szpitalu.

Posted

W 2008 Cienka przeprowadziła się do Gdańska, i mogliśmy już razem działać. Dzięki jej plastycznemu uzdolnieniu mogliśmy poszerzyć profil działalności, i zajęliśmy się również reklamą zewnętrzną....

Wyklejamy małe samochody

te większe też

Posted

zielona napisał(a):

Co racja to racja:evil_lol:

Posted

a teraz mamy całkiem sporo miejsca w domu a ja leże na posłaniu mośków (pod ploterem w biurze) a one nawet nie są złe tylko dotrzymują mi towarzystwa (w kupie cieplej)

Posted

Kochani goni nas termin z kalendarzem!
Co niektórzy ociągają się zdostarczeniem materiałów!!! Wszyscy dostali na priva wytyczne związane z tym przedsięwzięciem, oraz terminy.
Proszę wziąć pod uwagę, że kalendarz nie wydrukuje się w godzinę i na zawołanie (drukarnia też ma swoje terminy i nie czeka specjalnie na nas ,im bliżej końca roku tym terminy odleglejsze).
Jeśli naprawdę mamy zdążyć do mikołajek to materiały potrzebujemy już!!! Apeluje by ci którzy jeszcze ich nie przesłali zrobili to niezwłocznie !!!

Przepraszam tych którzy wczoraj wysłali materiały projekty do akceptacji prześle dzisiaj (wczoraj zbuntował mi sie komp:angryy:)

Posted

Cienka napisał(a):
Kochani goni nas termin z kalendarzem!
Co niektórzy ociągają się zdostarczeniem materiałów!!! Wszyscy dostali na priva wytyczne związane z tym przedsięwzięciem, oraz terminy.
Proszę wziąć pod uwagę, że kalendarz nie wydrukuje się w godzinę i na zawołanie (drukarnia też ma swoje terminy i nie czeka specjalnie na nas ,im bliżej końca roku tym terminy odleglejsze).
Jeśli naprawdę mamy zdążyć do mikołajek to materiały potrzebujemy już!!! Apeluje by ci którzy jeszcze ich nie przesłali zrobili to niezwłocznie !!!

Przepraszam tych którzy wczoraj wysłali materiały projekty do akceptacji prześle dzisiaj (wczoraj zbuntował mi sie komp:angryy:)

Nadmienię tylko że czekamy już tylko na 3 osoby i "Pana listonosza" ale ten będzie u nas około 14-15

Asiaczek napisał(a):
Rany..... to nie przelewki....
Jak juz napisane jest na czerwono, a to oznacza krzyk...
Pzdr.

Hihi... oj to jeszcze nie był krzyk :shake: (a coś na ten temat wiem, baski zresztą też wiedzą jak Cienka czasem krzyknie to wygląda to mniej więcej tak :eek2:)

:p tak że kochani, tak na jednej nóżce z materiałami prosimy

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rany..... to nie przelewki....
Jak juz napisane jest na czerwono, a to oznacza krzyk...

Pzdr.

Asiu ale sama powiec do kogo wszyscy będa mieć pretensje jak kalendarza nie dostaną w obiecanym terminie? Do tych co nie przesłali materiałów czy do nas wykonawców projektu? Z doświadczenia wiem, że zawsze pretenscje są do wykonawców nawet jeśli oni nie zwinili bezpośrednio to przecież powinni dopilnować, nie jest tak?

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu ale sama powiec do kogo wszyscy będa mieć pretensje jak kalendarza nie dostaną w obiecanym terminie? Do tych co nie przesłali materiałów czy do nas wykonawców projektu? Z doświadczenia wiem, że zawsze pretenscje są do wykonawców nawet jeśli oni nie zwinili bezpośrednio to przecież powinni dopilnować, nie jest tak?

Ja rozumiec...

Pzdr.