tomecki Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Cienka, Kochana, mnie juz głowa boli od tego myślenia o kalendarzu...;) Ja proponuję tak: proszę wpiszcie mnie na LISTOPAD. Kaya (dostałam tę info SMS'em) wejdzie na Dogo po godz. 16.00, dzisiaj. Jeżeli będzie chciała całą stronę dla siebie - to ja Jej oddam tę strone. Jeżeli nie - będzie razem z moimi psiakami. Niech sama zdecyduje, OK? Pzdr. [quote name='Cienka']A nie myslałaś by np. na kazdej fotce było po kilka twoich basków w takich bardziej swobodnych naturalnych sytuacjach? Ok, gotowe, temat zamknięty :) KALENDARIUM BASENJI 2011 STYCZEŃ - Zgraja Asi cz.1 (ASIACZEK) LUTY - JENIS MARZEC - Morek & Azis(GOSIAJA) KWIECIEŃ - Buszki & Szepsi (BUSZKI) MAJ - Maks (MMM) CZERWIEC - Benji (BUNDUSTAR) LIPIEC - Zina (TOMEK) SIERPIEŃ - Zgraja Asi cz.2 (ASIACZEK) WRZESIEŃ - Sajdi (JAMNICZE) PAŹDZIERNIK - Ofi (ZUZA I NODDY) LISTOPAD - ASIACZEK & KAJA GRUDZIEŃ - Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI) Quote
tomecki Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Cienka, Kochana, mnie juz głowa boli od tego myślenia o kalendarzu...;) Ja proponuję tak: proszę wpiszcie mnie na LISTOPAD. Kaya (dostałam tę info SMS'em) wejdzie na Dogo po godz. 16.00, dzisiaj. Jeżeli będzie chciała całą stronę dla siebie - to ja Jej oddam tę strone. Jeżeli nie - będzie razem z moimi psiakami. Niech sama zdecyduje, OK? Pzdr. [quote name='Cienka']A nie myslałaś by np. na kazdej fotce było po kilka twoich basków w takich bardziej swobodnych naturalnych sytuacjach? Ok, gotowe, temat zamknięty :) KALENDARIUM BASENJI 2011 STYCZEŃ - Zgraja Asi cz.1 (ASIACZEK) LUTY - JENIS MARZEC - Morek & Azis(GOSIAJA) KWIECIEŃ - Buszki & Szepsi (BUSZKI) MAJ - Maks (MMM) CZERWIEC - Benji (BUNDUSTAR) LIPIEC - Zina (TOMEK) SIERPIEŃ - Zgraja Asi cz.2 (ASIACZEK) WRZESIEŃ - Sajdi (JAMNICZE) PAŹDZIERNIK - Ofi (ZUZA I NODDY) LISTOPAD -Zgraja Asi cz.3 + basek KAJI (ASIACZEK & KAJA) GRUDZIEŃ - Pina & Jogi (CIENKA, TOMECKI) Quote
jamnicze Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 już się cieszę na ten kalendarz :) tylko znowu zabiliście mi ćwieka i mam problem z wyborem zdjęć :evil_lol: Quote
tomecki Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 jamnicze napisał(a):już się cieszę na ten kalendarz :) tylko znowu zabiliście mi ćwieka i mam problem z wyborem zdjęć :evil_lol: Proponuję zrobić losowanie lub niech Sajdi wybierze (choć nie ukrywam że mamy podobny problem, z tym że u nas główne, przewodnie zdjęcie będziemy robić w najbliższy weekend, jak tylko wypchamy świątecznego renifera :), ale Asiu nie martw się jak masz za dużo zdjęć, niedługo zaprezentujemy kolejne "baskowe pomysły". Jutro wyślę do wszystkich wytyczne techniczne zdjęć, i jak się wszyscy sprężymy z przesyłaniem materiałów (było by idealnie do 15 listopada), to na 6 grudnia wszyscy już będziemy mieć baskowe kalendarze w domach. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Oj, ja mogę nie zdążyc do 15 listopada.... Fakt, już teraz zaczęłam wybierac fotki, ale... mam ich po prostu za dużo. A do oglądnięcia jest sporo CD... a na dodatek w weekend mam wystawe w Kielcach. Czyli 2 dni wyłączone z życiorysu;) Będę się starała. Pzdr. Quote
Cienka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Kurcze widze, że dla niektórych to ogromne przedsiemzięcie :cool3:. Ale spokojnie na tyle ile jesteśmy w stanie słóżymy radą, by ddatkowo nie zaawalać tomeckiego, pytania można także kierować do mnie. Na priwa lub la_mariposa2@o2.pl Quote
tomecki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Cienka']Kurcze widze, że dla niektórych to ogromne przedsięwzięcie :cool3:. Ale spokojnie na tyle ile jesteśmy w stanie służymy radą, by dodatkowo nie zawalać tomeckiego, pytania można także kierować do mnie. Na priva lub la_mariposa2@o2.pl Dziękuję kochanie za wsparcie :buzi:. Choć wszyscy chyba to wiedzą, że to ty będziesz robić skład kalendarza :) Quote
Zuza i Noddy Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Czyli do kiedy te fotki trzeba wysłać? Quote
tomecki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Czyli do kiedy te fotki trzeba wysłać? Za jakąś godzinkę Karolcia (Cienka) wróci z pracy i wszystko napisze. Quote
Cienka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 To wysłałam chyba o nikim nie zapomniałam :eviltong: w międzyczasie 2 razy resetowałam kompa, uciekł mi net. Czy wam się też ta najnowsza (po ostatniej aktualizacji) Mozilla wykrzacza? Quote
Iza. Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cienka napisał(a):To wysłałam chyba o nikim nie zapomniałam :eviltong: w międzyczasie 2 razy resetowałam kompa, uciekł mi net. Czy wam się też ta najnowsza (po ostatniej aktualizacji) Mozilla wykrzacza? Taaa tez mam z tą Mozillą problemy :/ Quote
Cienka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 mnie znowu się wykrzaczyła jak pisałam ostatniego posta i już nie udało mi się przeczytać tego co napisałam:placz: mogłam tylko na czuja wysłać Quote
jamnicze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 cha, cha z tym losowaniem zdjęć przez Saidę mogłoby być ciekawie :). Ale prawdę powiedziawszy mało które zdjęcie mi się nadaje, a do tego wcięło mi połowę 2008 roku - chyba jak mi padł komputer. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tomecki & Cienka - zapraszam na bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. Quote
Cienka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Pina i Jogi witają w Borkowie swoich czworonożnych gości:cool3: Jogi mówi ja jestem na pierwszym planie bo jestem najładniejszy :eviltong:(a tak na prawdę to robiący zdjęcie trzyma mnie jednocześnie na smyczy:evil_lol:) Rude kontra czarne :cool3: Po prawej stronie Zina ona nie potrzebuje smyczy :razz: I to tyle Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Hahaha, a to wszystko... Asiaczki:) Zaraz je opiszę, dobrze? Rude kontra czarne :cool3: Od lewje: Rude... PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI PASSION WITH CARAMEL Asiaczek FCI PEACH ANGEL Asiaczek FCI ...i czarne... LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI AZIS Ameba (jest chyba w 1/2 Asiaczkiem;) MANY MORE MOST Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Cudne te zdjecia uwielbiam takie zbiorowe spacerki. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Zuzka, a widziałaś, kto jest na mojej stronie startowej...? Pzdr. Quote
Cienka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, a to wszystko... Asiaczki:) Zaraz je opiszę, dobrze? Rude kontra czarne :cool3: Od lewje: Rude... PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI PASSION WITH CARAMEL Asiaczek FCI PEACH ANGEL Asiaczek FCI ...i czarne... LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI AZIS Ameba (jest chyba w 1/2 Asiaczkiem;) MANY MORE MOST Asiaczek FCI Pzdr. Ja też opisze tak bardziej normalnie Od Lewej: Pina, Jogi, Zina, Sajda, Azis i Morek:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ...czyli wszystko się zgadza:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Zuzka, a widziałaś, kto jest na mojej stronie startowej...? Pzdr. Zupełnie nie wiem co to za mały pulpecik ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja tez nie wiem..... A dotarłam do tego zdjęcia, gdy szukałam fotek do kalendarza:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja tez nie wiem..... A dotarłam do tego zdjęcia, gdy szukałam fotek do kalendarza:) Pzdr. Widzę, ze niektórzy podchodzą do kalendarza bardzo poważnie. Quote
Zuza i Noddy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja to nie wiem jeszcze w ogóle co do tego kalendarza. Quote
Recommended Posts