Cienka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Info w naszym naklejkowym sklepie są dostępne tabliczki teren patrolowany przez... Jest kilka popularnych ras ale istnieje opcja "Twój pies" gdzie można podać rasę bądź imię i robimy tabliczki na zamówienie :smile: Tabliczek kocich jeszcze nie ma ale będą wkrótce... http://www.nietylkona.pl/category/tabliczki-psy-i-koty Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ja pamiętam, że parę lat temu tez robiliscie takie tabliczki. Czy to ten sam wzór? Pzdr. Quote
Cienka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Asiaczek napisał(a):Ja pamiętam, że parę lat temu tez robiliscie takie tabliczki. Czy to ten sam wzór? Pzdr. Tak ten sam tylko w trzech wymiarach Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 A, rozumiem, że wersja angielskojęzyczna tez jest dostępna, tak? pzdr. Quote
Cienka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Asiaczek napisał(a):A, rozumiem, że wersja angielskojęzyczna tez jest dostępna, tak? pzdr. Nie ma problemu :) bo jest opcja mój pies co wypiszesz w uwagach to będzie :P Zresztą wtedy projekt i tak jest do zatwierdzenia :) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jasne:) Rozesłałam z mojego maila (z podaniem linków do Was) info o takich tabliczkach. MOże się jakos ruszy... A ja (tak, jak napisałam u siebie w Galerii), jak porobie opłaty, to zobacze, ile kasy mi zostało. I będe chciała zrobic jakies nieduże zamówienie:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Są też naklejki na samochody z sylwetką i nazwą rasy w trzech wymiarach (tu gorące dzięki dla Buszki za wskazówki praktyczne) tylko jest babol nie ma ceny dla wysokości 20cm (5,50 powinno być) ale dziś już nie zdążę poprawić. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Nie posiadam samochodu, więc nie skorzystam:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 A moja tabliczka na furtce ciągle robi furorę.Dzięki :). Quote
Cienka Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Buszki napisał(a):A moja tabliczka na furtce ciągle robi furorę.Dzięki :). A my obecnie nie mamy, to znaczy mamy tabliczki ale nie przyczepione nigdzie :P szewc bez butów chodzi Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... Sprawa pilna! http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Quote
Sonka95 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Hej :loveu: Śliczne masz basenji ;) To jest moja druga ulubiona rasa zaraz po goldenach :cool3: Quote
Cienka Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: Śliczne masz basenji ;) To jest moja druga ulubiona rasa zaraz po goldenach :cool3:[/QUOTE] Małe diabły :) I jedno rude do tego jest wredne :P Quote
Asiaczek Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Cienka - pochwal się, jak wyszly kalendarze:) Może znajdziesz czas i wstawisz tutaj skany poszczególnych stron?:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Skanować mi się nie chce zresztą to format A3+ a ja mam skaner standardowy A4 jak ogarnę się z zamówieniami ze sklepu i trochę ogarnę chatę na święta to wypublikuje projekty jako JPGi ale muszę mieć na to czas bo każdy projekt trzeba oddzielnie otworzyć i wypublikować, więc to nie jest chwila moment. Pewnie dziś znowu nocka w pracy bo rano bo kurier jest koło 9.00 a paczki muszą być przed świętami. Quote
Sonka95 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Cienka - pochwal się, jak wyszly kalendarze:) Może znajdziesz czas i wstawisz tutaj skany poszczególnych stron?:) pzdr. ja też jestem ciekawa kalendarza :loveu: Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Jak posprzątasz tu,to wpadnij do mnie ;). Quote
Buszki Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 A ja wczoraj dostałam kalendarze :).Dobrze,że byłam przypadkiem na poczcie,bo listonoszowi nie chciało się wszystkich paczek wozić,a o awizo też nie pamiętał :diabloti:. Quote
Cienka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Dżizas jakaś makabra u Was, to ja Piotrowi(Lansikowi) wysyłałam drugi raz w środę i też były wczoraj u niego. A pierwsza partia była wysyłana chyba w zeszły czwartek o ile pamiętam. A właśnie mam jeszcze trzy dodatkowe kalendarze jak by ktoś chciał, bo tyle razy liczyłam ile potrzeba, że się pomyliłam i zamówiłam w sumie o 5 za dużo:wallbash:. Liczę, że może w przyszłym roku ktoś inny się zamie zbieraniem zamówień, fotek i pilnowaniem wszystkiego by było na czas. A ja będę tylko przygotowywać projekty i wysyłać do druku bo zwyczajnie już się nie ogarniam. Quote
Buszki Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, złożone przy choince, chłopcu czy dziewczynce, niech się spełnią wszystkie, te dalekie i te bliskie, bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Quote
Cienka Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Życząc Wam wesołych świąt przypominam, że pies to nie zabawka i nie drzewko świąteczne. Choć ja moim dzisiaj nie odmawiam bycia gwiazdami wieczoru, w końcu mają dziś urodziny. Quote
Recommended Posts