Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Łeeee, szkoda. Bo myslałam, że wstapicie do mnie....
Ale macie rację: samolotem na pewno szybciej:)

pzdr.

No wyobrażasz sobie gonić przez całą Polskę masakra zwłaszcza w starym golfie

Posted (edited)

I tym się Słowackie góry różnią od naszych tam nikt nie musi psiaka wyrzucać przed urlopem. Tu psiaki normalnie wchodzą na szlak nawet kolejką krzesełkowa jeżdżą. Nawet hotel nie robi problemu z posiadania psa. Dla mnie jest to niesamowite aż żałuje, że mośków nie ma z nami :(

Edited by Cienka
Posted

Cienka napisał(a):
I tym się Słowackie góry różnią od naszych tam nikt nie musi psiaka wyrzucać przed urlopem. Tu psiaki normalnie wchodzą na szlak nawet kolejką krzesełkowa jeżdżą. Nawet hotel nie robi problemu z posiadania psa. Dla mnie jest to niesamowite aż żałuje, że mośków nie ma z nami :(

U nas też jest z tym coraz lepiej, Maks był juz z nami w górach i nie było problemu. Gorzej jak chcesz gdzieś polecieć - wtedy zaczynają się schody.
Miłego wypoczynku. Acha - pamietam o oknach, zrobiłam już fotki, pozostaje "tylko" wysłać :diabloti:, ale się zmobilizuję.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='MMM']U nas też jest z tym coraz lepiej, Maks był juz z nami w górach i nie było problemu. Gorzej jak chcesz gdzieś polecieć - wtedy zaczynają się schody.
Miłego wypoczynku. Acha - pamietam o oknach, zrobiłam już fotki, pozostaje "tylko" wysłać :diabloti:, ale się zmobilizuję.[/QUOTE]

Właśnie w tej kwestii chciała bym spytać co jak, gdzie i jeszcze jaki ekwipunek posiada Maksio :)

Posted

A teraz jeszcze w temacie psim to oczywiście nie są wszystkie które spotkaliśmy na szlaku (było ich dużo więcej) tylko nie zawsze mogliśmy zrobić dyskretnie fotkę.

Tego już znacie wchodzi na Solisko 2117 m.n.p.m.

Takiego spotkaliśmy (Pleso nad skokom)

Ten mieszkał nawet w naszym Hotelu

W Strbskim plesie można sobie łódkę wypożyczyć nad bezpieczeństwem czuwa pan ratownik i jego pies :)

Hrebienok 1263 m.n.p.m.

Posted

Z innych ciekawostek to kilkakrotnie spotkaliśmy Rumcajsa

I Polską młoda parę w Skalnym Plesie 1751 m.n.p.m. Zastanawiam się tylko jak ta kobieta wróciła w tych butach z stamtąd bo chwilę później wyłączyli kolejkę (były sporo wyładowań) i do 18 już nie włączyli. A tam po 18 wszystko zamykają nie tylko schroniska ale i Puby w miasteczkach.

Posted

Super, że porobiłaś fotki psom:) Takie widoczki mobilizuja nie tylko mnie do częstszych spacerów z psami.

TR spotkane - mieliście szczęście:0

A panna młoda, moze po prostu zdjęła buty albo miała jakieś traperki w zapasie;) Kto wie...

pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']Takie trochę nie podobne,a może i podobne,tylko tak stoją ;).[/QUOTE]

Powiem tak ja ekspertem w rasach nie jestem ale widać było, że to nie jakieś kundelki wiec zapytałam co to za rasa.

Posted

[quote name='ania90']no zaszalalas z fotki ;)[/QUOTE]

Przykro mi pewnie się powtarzam, że nie mam czasu :P Zresztą ten tydzień to jakaś masakra i nie dla tego, że wróciliśmy rozleniwieni, bo było wręcz przeciwnie tak jak po prostu byliśmy na urlopie bez detoksu tak po prostu wróciliśmy do pracy i domu. Ale pogoda nam nie sprzyja najpierw 3 dni burz (kompy powyłączane wiadomo), potem w czwartek znowu praca na raty miedzy wyładowaniami i od 4 po południu do 4 rano brak prądu. A w piątek od 10 do 17 albo 18 (nie pamiętam) brak internetu. Ot taki peszek.
Jak się ogarnę to wrzucę więcej zdjęć :)