Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, prosze, jakie kumoterstwo się tutaj szerzy...

Pzdr.

Tam od razu kumoterstwo zresztą Kasia na tyle mnie zna i tyle ze mną już na ten temat pośrednio rozmawiała, że powinna się domyślić o co chodzi :)

Posted

Cienka napisał(a):
Tam od razu kumoterstwo zresztą Kasia na tyle mnie zna i tyle ze mną już na ten temat pośrednio rozmawiała, że powinna się domyślić o co chodzi :)

ciekawe, czy się domysliła czy nie, hahaha...

pzdr.

Posted

Ok na razie można puścić raczki bo jeszcze trochę i krew nie będzie dochodzić. Małż powiedział, że ruszamy 1 kwietnia:diabloti: mam nadzieje, że to nie jest żarcik.

A teraz zapraszam na kawę

pod drzewem

i uwaga na ptaki :cool3:

Zdjęcia robione jak było już ciemno bo okna mam strasznie brudne aż wstyd i nie wiem czy do świąt umyje :evil_lol:

Posted

świetnie to wygląda, ja od jakiegoś czasu poluję na takie badyle, ale nie mam gdzie wstawić. Fajnie wyglądają na gałązkach te domki, na pewno widziałaś : cat-arzyna.blogspot.com/2012/03/domki.html

Posted

gosiaja napisał(a):
mośki będą miały co podgryzać :)

Już miały jedna kłótnie o gałązkę, efekt pańcia gałązkę zabrała i po zabawie.

Buszki napisał(a):
Oby nie podsikiwać,w końcu to drzewo :cool3:.

ania90 napisał(a):
chcialam to samo napisac;)

Proszę wyplujcie te słowa.
Ja to się boje,z ę raczej będą chciały dziurę pod drzewem wykopać a tam czyściutki i drobniutki piaseczek w sam raz do kopania.

deer_1987 napisał(a):
Super to drzewo!

Dzięki nie podlewam go by się zasuszyło, Bo jak bazie zaczną kwitnąć i pylić to będzie masakra dla ścian i Tomka za pewne.

kaskaSz napisał(a):
świetnie to wygląda, ja od jakiegoś czasu poluję na takie badyle, ale nie mam gdzie wstawić. Fajnie wyglądają na gałązkach te domki, na pewno widziałaś : cat-arzyna.blogspot.com/2012/03/domki.html

Domki widziałam jeszcze o tym pomyśle :) Ten szablon to mały i kiepskiej jakości trzeba sobie własny zrobić i udekorować naklejkami.

Asiaczek napisał(a):
A ja myslę, że to drzewko w domku to niedługo straci na atrakcyjności, jak juz będziecie mieli swoje drzewko w ogródku. albo drzewka:)

Pzdr.

Drzewo to jeden z tych moich szalonych pomysłów i właśnie chciałam drzewo w domu ot taki kaprys.

Przy czym zaznaczam jestem proekologiczna, nie ścięłam około 10 letniego drzewa dla kaprysu świątecznego. Drzewo zdobyczne z oczyszczania terenu nad stawkiem. Ja sama pójść z siekierom i uciachać zdrowe drzewo, zdecydowanie sumienia bym nie miała.

Posted

Cienka napisał(a):

Proszę wyplujcie te słowa.
Ja to się boje,z ę raczej będą chciały dziurę pod drzewem wykopać a tam czyściutki i drobniutki piaseczek w sam raz do kopania.

.

Tfu,tfu ;).Za dziurę też :).