Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja to nie mam w tym zdolnosci :diabloti:

A ja jeszcze nie wiem czy mam zdolności bo skąd można to wiedzieć jak się nigdy tego nie robiło ;)

Posted

nie mam czasu robię skład katalogu znowu na ekspres, zawsze jak mam zrobić projekt naklejek dla MMM to mi wpada skład katalogu na szybko. Dziewczyna gotowa pomyśleć, że nie stać mnie na kreatywną wymówkę:evil_lol:

Posted

Cienka napisał(a):
nie mam czasu robię skład katalogu znowu na ekspres, zawsze jak mam zrobić projekt naklejek dla MMM to mi wpada skład katalogu na szybko. Dziewczyna gotowa pomyśleć, że nie stać mnie na kreatywną wymówkę:evil_lol:

Rób,rób te naklejki,bo planuję pojechać je zobaczyć na szybie ;).

Posted

Buszki napisał(a):
Rób,rób te naklejki,bo planuję pojechać je zobaczyć na szybie ;).

powinnam dzisiaj skończyć katalog o ile spłyną wszystkie projekty

MMM napisał(a):
Tak z ciekawości spytam a co byś szyła? bo może coś ciekawego? :cool3:

Na początek to chyba papier tu przykałdy (oczywiście to nie moje dzieła)

Buszki napisał(a):
Jak jeszcze nie wie czy umie szyć,to co ma planować :diabloti:.

Ja tam zawsze ambitne plany:evil_lol:
Tu takie zajawki co bym sobie uszyła na początek;) (och jakie cuda polki potrafią wyczarować)
literki:

ptaszki:

Posted

A mam pytanie z innej baczki (już nawet nie chodzi o zimno) czy was też dobija to że jest ciemno? Ja po prostu w tym roku, jak w żadnym innym nie mogę znieść tych ciemności ogarnia mnie marazm. Niby dnia przybywa ale ja kompletnie tego nie odczuwam. Chyba się starzeje:morning:

Posted

Cienka napisał(a):
A mam pytanie z innej baczki (już nawet nie chodzi o zimno) czy was też dobija to że jest ciemno? Ja po prostu w tym roku, jak w żadnym innym nie mogę znieść tych ciemności ogarnia mnie marazm. Niby dnia przybywa ale ja kompletnie tego nie odczuwam. Chyba się starzeje:morning:

ja odczuwam, slonce zachodzi po 17 a dopiero co jak tz wyjezdzal po 16 z pracy to bylo juz ciemno

Posted

Cienka napisał(a):

Ja odpływam z nadejściem ciemności.Jak tylko robi się szarówka,to zaczynam ziewać,zalegam na kanapie i nic już mi się nie chce.Na szczęście w dzień mamy słońce i jakoś da się funkcjonować ;).

Posted

Hmm od czego tu zacząć? Lalki superowe, ja zawsze marzyłam, aby mieć choć jedną orginalną barbie. Witrynka też fajna no i podświetlana.
Ja maszynę do szycia mam starą, niby dosyć prosta w obsłudze, ale ja akurat do maszynowego szycie się nie nadaje. Za szybko to to leci :D Ale kiedyś sobie sprawię jakiś nowszy model z instrukcją obsługi.
Gosiaja
- cóż to za maszyna dla nieuków?
Kartki scrapowe zazwyczaj robi się specjalną maszynką, ale jak ktoś umie zwykłą maszyną to też można ;) A takie drobnostki jak te ptaszki to można i ręcznie uszyć ;) Ja takie planuje, ale nie mam ładnych materiałów... Podono ścierki bawełniane/lniane z ikei się nadają, widziałam na stronie za ok. 90gr :)