Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Właściwie to nie istotne bo ja zawsze chodzę do kina na popcorn a nie na film;) Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 my pracujemy a mośki śpią w biurze wtedy (wiadomo stado musi się trzymać razem) Ten śpi "normalnie" A ten nienormalnie dla niej najlepsza miejscówa:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dlatego ja moge "zalowac" ze mam jamniczka, nie miesci sie na kolanach, jest za dluuuuugi! :mad: Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Dlatego ja moge "zalowac" ze mam jamniczka, nie miesci sie na kolanach, jest za dluuuuugi! :mad: Pina tak śpi od kiedy do nas przyjechała to był taki szantaż albo bierzesz mnie na kolana albo będę piszczeć i tak nie popracujesz. Tylko wtedy była malutka teraz jest duża i z reguły zwisają jej nogi Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cienka napisał(a):Trudno, a w to, że idę do kina na 22.15 i cholera nie wiem na co? A co powiesz na to:pojechaliśmy ze znajomymi do kina (45km),bilety mieliśmy kupione na przedsprzedaży tydzień wcześniej ,pod kinem zdziwieni,że ludzi nie ma a zaraz seans powinien się zacząć,do tego premiera :crazyeye:.Tylko że następnego dnia :diabloti:. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Buszki napisał(a):A co powiesz na to:pojechaliśmy ze znajomymi do kina (45km),bilety mieliśmy kupione na przedsprzedaży tydzień wcześniej ,pod kinem zdziwieni,że ludzi nie ma a zaraz seans powinien się zacząć,do tego premiera :crazyeye:.Tylko że następnego dnia :diabloti:. Powiem tak z Tomkowi takie rzeczy się zdarzają:diabloti: Quote
kaskaSz Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cienka napisał(a):Trudno, a w to, że idę do kina na 22.15 i cholera nie wiem na co? Już się dowiedziałaś na co idziesz? Ja może w sobotę się wybiorę na zmierzch i trzeba by było zaliczyć listy do M. Quote
Buszki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cienka napisał(a):Powiem tak z Tomkowi takie rzeczy się zdarzają:diabloti: Znaczy,rozumiemy się ;). Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 kaskaSz napisał(a):Już się dowiedziałaś na co idziesz? Ja może w sobotę się wybiorę na zmierzch i trzeba by było zaliczyć listy do M. Tomek mi mówił na co idziemy chyba wczoraj ale nie pamiętam. Buszki napisał(a):Znaczy,rozumiemy się ;). Aż za dobrze Quote
Asiaczek Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cienka napisał(a):Właściwie to nie istotne bo ja zawsze chodzę do kina na popcorn a nie na film;) No coś Ty! Popcorn to sobie można w domu samemu zrobić:) A jak wtedy smakuje... Super! http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=dsc8292e.jpg&res=medium Pzdr. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Asiaczek napisał(a):No coś Ty! Popcorn to sobie można w domu samemu zrobić:) A jak wtedy smakuje... Super! http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=dsc8292e.jpg&res=medium Pzdr. Obiad tez można zrobić w domu i nigdy nie wybrać się na obiad w restauracji. Popcorn musi być bo co inaczej bym robiła przez pół godziny reklam w kinie. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Cienka do małża C:Tomek przynieś mi suszarkę z łazienki. M:nie ma suszarki w łazience. C:Nie możliwe, spójrz jeszcze raz. M:O faktycznie jest Zaznaczam że tomek całą rozmowę stał w jednym miejscu Quote
A&L Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Weszłam tu żeby zażądać zdjęć, a tu proszę - są :) Słodkie są te Wasze mośki. Jogi w tych pozycjach wygląda jak połamany :D Aż dziw bierze, że oni tak potrafią spać. Quote
Cienka Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Jogi śpi normalnie tylko z misiem Grizli do gryzienia :) To Pinuczak wleze wszędzie i w każdą dziurę się wciśnie. Quote
taxelina Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cienka napisał(a):Cienka do małża C:Tomek przynieś mi suszarkę z łazienki. M:nie ma suszarki w łazience. C:Nie możliwe, spójrz jeszcze raz. M:O faktycznie jest Zaznaczam że tomek całą rozmowę stał w jednym miejscu Skad ja to znam :razz: na pewno nie ma tam tego co potrzebuje ale nie sprawdzi tylko wie :diabloti: Quote
ania90 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 he he u mnie tez tylko siade to zaraz ktoregos mam na kolanach .... Quote
M&S Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dobrze, że mój nie siada mi na kolanach......;) Cześć baski:) Quote
Buszki Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cienka i jaki to w końcu film obejrzałaś ?Bo,że popcorn był pyszny,to się domyślam (ja jeszcze naczosy z sosem serowym lubię w kinie zajadać ;) ). Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Hej hej witam sie po przerwie. Opowiadaj co za film - musiałaś cos widzieć między jednym a drugim kwałkiem popcornu :) Quote
Cienka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Buszki napisał(a):Cienka i jaki to w końcu film obejrzałaś ?Bo,że popcorn był pyszny,to się domyślam (ja jeszcze naczosy z sosem serowym lubię w kinie zajadać ;) ). lourdnes napisał(a):Hej hej witam sie po przerwie. Opowiadaj co za film - musiałaś cos widzieć między jednym a drugim kwałkiem popcornu :) Hej hej dopiero wróciłam do domu (szkoda gadać paskudny dzień) siadam do kompa i zaraz wysyłam zaległe projekty i odpowiem na zaległe maile. Byliśmy na filmie Baby są jakieś dziwne. Powiem tak nudny był. Ale byliśmy sami w kinie my i dwójka naszych znajomych. Całe kino na 4 osóby. Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cienka napisał(a):Hej hej dopiero wróciłam do domu (szkoda gadać paskudny dzień) siadam do kompa i zaraz wysyłam zaległe projekty i odpowiem na zaległe maile. Byliśmy na filmie Baby są jakieś dziwne. Powiem tak nudny był. Ale byliśmy sami w kinie my i dwójka naszych znajomych. Całe kino na 4 osóby. My z Alfem kiedyś na Brunecie wieczorową porą byliśmy sami w kinie i były żarty czy przyszliśmy do kina czy na film :diabloti: Quote
Cienka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 lourdnes napisał(a):My z Alfem kiedyś na Brunecie wieczorową porą byliśmy sami w kinie i były żarty czy przyszliśmy do kina czy na film :diabloti: Ja tam zawsze chodzę na popcorn :) Quote
kaskaSz Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cienka napisał(a):Hej hej dopiero wróciłam do domu (szkoda gadać paskudny dzień) siadam do kompa i zaraz wysyłam zaległe projekty i odpowiem na zaległe maile. Byliśmy na filmie Baby są jakieś dziwne. Powiem tak nudny był. Ale byliśmy sami w kinie my i dwójka naszych znajomych. Całe kino na 4 osóby. no podobno nudny, jada samochodem i gadają :D wyjazd integracyjny lepszy ;) Quote
A&L Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wyjazd integracyjny polecam. Można się uśmiać :D Quote
Recommended Posts