Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

my pracujemy a mośki śpią w biurze wtedy (wiadomo stado musi się trzymać razem)
Ten śpi "normalnie"

A ten nienormalnie dla niej najlepsza miejscówa:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dlatego ja moge "zalowac" ze mam jamniczka, nie miesci sie na kolanach, jest za dluuuuugi! :mad:

Pina tak śpi od kiedy do nas przyjechała to był taki szantaż albo bierzesz mnie na kolana albo będę piszczeć i tak nie popracujesz. Tylko wtedy była malutka teraz jest duża i z reguły zwisają jej nogi

Posted

Cienka napisał(a):
Trudno, a w to, że idę do kina na 22.15 i cholera nie wiem na co?

A co powiesz na to:pojechaliśmy ze znajomymi do kina (45km),bilety mieliśmy kupione na przedsprzedaży tydzień wcześniej ,pod kinem zdziwieni,że ludzi nie ma a zaraz seans powinien się zacząć,do tego premiera :crazyeye:.Tylko że następnego dnia :diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
A co powiesz na to:pojechaliśmy ze znajomymi do kina (45km),bilety mieliśmy kupione na przedsprzedaży tydzień wcześniej ,pod kinem zdziwieni,że ludzi nie ma a zaraz seans powinien się zacząć,do tego premiera :crazyeye:.Tylko że następnego dnia :diabloti:.

Powiem tak z Tomkowi takie rzeczy się zdarzają:diabloti:

Posted

Cienka napisał(a):
Trudno, a w to, że idę do kina na 22.15 i cholera nie wiem na co?

Już się dowiedziałaś na co idziesz? Ja może w sobotę się wybiorę na zmierzch i trzeba by było zaliczyć listy do M.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Już się dowiedziałaś na co idziesz? Ja może w sobotę się wybiorę na zmierzch i trzeba by było zaliczyć listy do M.

Tomek mi mówił na co idziemy chyba wczoraj ale nie pamiętam.

Buszki napisał(a):
Znaczy,rozumiemy się ;).

Aż za dobrze

Posted

Cienka do małża

C:Tomek przynieś mi suszarkę z łazienki.
M:nie ma suszarki w łazience.
C:Nie możliwe, spójrz jeszcze raz.
M:O faktycznie jest

Zaznaczam że tomek całą rozmowę stał w jednym miejscu

Posted

Weszłam tu żeby zażądać zdjęć, a tu proszę - są :)
Słodkie są te Wasze mośki. Jogi w tych pozycjach wygląda jak połamany :D Aż dziw bierze, że oni tak potrafią spać.

Posted

Cienka napisał(a):
Cienka do małża

C:Tomek przynieś mi suszarkę z łazienki.
M:nie ma suszarki w łazience.
C:Nie możliwe, spójrz jeszcze raz.
M:O faktycznie jest

Zaznaczam że tomek całą rozmowę stał w jednym miejscu

Skad ja to znam :razz: na pewno nie ma tam tego co potrzebuje ale nie sprawdzi tylko wie :diabloti:

Posted

Buszki napisał(a):
Cienka i jaki to w końcu film obejrzałaś ?Bo,że popcorn był pyszny,to się domyślam (ja jeszcze naczosy z sosem serowym lubię w kinie zajadać ;) ).

lourdnes napisał(a):
Hej hej witam sie po przerwie. Opowiadaj co za film - musiałaś cos widzieć między jednym a drugim kwałkiem popcornu :)

Hej hej dopiero wróciłam do domu (szkoda gadać paskudny dzień) siadam do kompa i zaraz wysyłam zaległe projekty i odpowiem na zaległe maile.

Byliśmy na filmie Baby są jakieś dziwne. Powiem tak nudny był. Ale byliśmy sami w kinie my i dwójka naszych znajomych. Całe kino na 4 osóby.

Posted

Cienka napisał(a):
Hej hej dopiero wróciłam do domu (szkoda gadać paskudny dzień) siadam do kompa i zaraz wysyłam zaległe projekty i odpowiem na zaległe maile.

Byliśmy na filmie Baby są jakieś dziwne. Powiem tak nudny był. Ale byliśmy sami w kinie my i dwójka naszych znajomych. Całe kino na 4 osóby.

My z Alfem kiedyś na Brunecie wieczorową porą byliśmy sami w kinie i były żarty czy przyszliśmy do kina czy na film :diabloti:

Posted

lourdnes napisał(a):
My z Alfem kiedyś na Brunecie wieczorową porą byliśmy sami w kinie i były żarty czy przyszliśmy do kina czy na film :diabloti:

Ja tam zawsze chodzę na popcorn :)

Posted

Cienka napisał(a):

no podobno nudny, jada samochodem i gadają :D wyjazd integracyjny lepszy ;)