Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Asiaczek napisał(a):A wybuchło...?:) pzdr. Nie mogę powiedzieć Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ...ZNACZY WYBUCHŁO... To ja juz o nic więcej juz nie pytam i zaciskam, aby wsio jak najszybciej wróciło do normy! pzdr. Quote
Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Asiaczek napisał(a):...ZNACZY WYBUCHŁO... To ja juz o nic więcej juz nie pytam i zaciskam, aby wsio jak najszybciej wróciło do normy! pzdr. Ja tego nie powiedziałam :) Quote
Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Kochane wiem, że jest jeszcze chwila czasu ale przypominam o materiałach do kalendarza Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Cienka napisał(a):Kochane wiem, że jest jeszcze chwila czasu ale przypominam o materiałach do kalendarza Dobrze, ze przypominasz, bo ja zapomniałam, ale może dzisiaj uda mi się to zebrać do kupy i wysłać. Quote
Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Dobrze, ze przypominasz, bo ja zapomniałam, ale może dzisiaj uda mi się to zebrać do kupy i wysłać. Przed 20stym będę molestować bezpośrednio zainteresowane osoby przez maila :) Quote
jamnicze Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Hejka, no to w tym roku spóźniłam się z kalendarzem, trudno, może w przyszłym będę akurat w domu jak ogłosicie nabór :) A co do legowiska psiurów, to one dały wam dokładnie znać, że do nich należą kanapy :) Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 jamnicze napisał(a):Hejka, no to w tym roku spóźniłam się z kalendarzem, trudno, może w przyszłym będę akurat w domu jak ogłosicie nabór :) A co do legowiska psiurów, to one dały wam dokładnie znać, że do nich należą kanapy :) Musisz męczyć Buszki moze odstąpi Ci okienko :diabloti: Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 lourdnes napisał(a):Musisz męczyć Buszki moze odstąpi Ci okienko :diabloti: Niema,niema.Styczeń mam już zatwierdzony,a w listopadzie będą tegoroczne szczeniaczki :eviltong:. Quote
Cienka Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 jamnicze napisał(a):Hejka, no to w tym roku spóźniłam się z kalendarzem, trudno, może w przyszłym będę akurat w domu jak ogłosicie nabór :) Asiu zostawiłam Ci nawet info u Ciebie w galerii i jak wróciłaś były jeszcze wolne 2 miejsca przez tydzień ale nie było odzewu więc myślałam, że pasujesz w tym roku. Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Buszki napisał(a):Niema,niema.Styczeń mam już zatwierdzony,a w listopadzie będą tegoroczne szczeniaczki :eviltong:. Ojej :loveu::loveu::loveu::loveu: Cudnie :loveu::loveu::loveu::loveu:Bedą szczeniorki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cienka Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 W tym roku było mnóstwo czasu by się zastanowić i zdecydować na kalendarz Zaczęliśmy zbierać chętnych 27 października dopiero 8 listopada zamknęliśmy listę chętnych. Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Cienka napisał(a):Asiu zostawiłam Ci nawet info u Ciebie w galerii i jak wróciłaś były jeszcze wolne 2 miejsca przez tydzień ale nie było odzewu więc myślałam, że pasujesz w tym roku. Po powrocie miałam tyle pracy, że nie zaglądałam do netu, a potem zastanawiałam się, czy mam jakieś fajne zimowe fotki i juz było za późno ;). Ale to nic, w tym roku mieliśmy 2 strony, to w następnym niech króluje Buszka :) Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 M&S napisał(a):Hello w niedzielny poranek:) Cześć wilczaki my pracujemy od rana a mośki śpią bo deszcz zawitał na pomorze. Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 To moze od Was ta mgla i troche deszczu u nas? :diabloti: Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Cienka napisał(a):Cześć wilczaki my pracujemy od rana a mośki śpią bo deszcz zawitał na pomorze. U nas na szczęście nie pada.... Quote
Asiaczek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No to ja Wam coś napiszę: wczoraj w Kielcach było piękne słońce;) pzdr. Quote
M&S Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Asiaczek napisał(a):No to ja Wam coś napiszę: wczoraj w Kielcach było piękne słońce;) pzdr. A w Warszawie było okrutnie smętnie..... Quote
Cienka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 A jak było wczoraj u nas to przyznam, że taka byłam zajęta, że nie pamiętam Quote
Buszki Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jamnicze napisał(a):Po powrocie miałam tyle pracy, że nie zaglądałam do netu, a potem zastanawiałam się, czy mam jakieś fajne zimowe fotki i juz było za późno ;). Ale to nic, w tym roku mieliśmy 2 strony, to w następnym niech króluje Buszka :) Dzięki za zrozumienie :).Zresztą,będziesz miała inne sprawy na głowie,a nie kalendarze :evil_lol:. Cienka napisał(a):A jak było wczoraj u nas to przyznam, że taka byłam zajęta, że nie pamiętam Dobre :evil_lol::evil_lol:. Quote
Recommended Posts