Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
...ZNACZY WYBUCHŁO...

To ja juz o nic więcej juz nie pytam i zaciskam, aby wsio jak najszybciej wróciło do normy!

pzdr.

Ja tego nie powiedziałam :)

Posted

Cienka napisał(a):
Kochane wiem, że jest jeszcze chwila czasu ale przypominam o materiałach do kalendarza

Dobrze, ze przypominasz, bo ja zapomniałam, ale może dzisiaj uda mi się to zebrać do kupy i wysłać.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Dobrze, ze przypominasz, bo ja zapomniałam, ale może dzisiaj uda mi się to zebrać do kupy i wysłać.

Przed 20stym będę molestować bezpośrednio zainteresowane osoby przez maila :)

Posted

Hejka,
no to w tym roku spóźniłam się z kalendarzem, trudno, może w przyszłym będę akurat w domu jak ogłosicie nabór :)

A co do legowiska psiurów, to one dały wam dokładnie znać, że do nich należą kanapy :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Hejka,
no to w tym roku spóźniłam się z kalendarzem, trudno, może w przyszłym będę akurat w domu jak ogłosicie nabór :)

A co do legowiska psiurów, to one dały wam dokładnie znać, że do nich należą kanapy :)

Musisz męczyć Buszki moze odstąpi Ci okienko :diabloti:

Posted

lourdnes napisał(a):
Musisz męczyć Buszki moze odstąpi Ci okienko :diabloti:

Niema,niema.Styczeń mam już zatwierdzony,a w listopadzie będą tegoroczne szczeniaczki :eviltong:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Hejka,

Asiu zostawiłam Ci nawet info u Ciebie w galerii i jak wróciłaś były jeszcze wolne 2 miejsca przez tydzień ale nie było odzewu więc myślałam, że pasujesz w tym roku.

Posted

Buszki napisał(a):
Niema,niema.Styczeń mam już zatwierdzony,a w listopadzie będą tegoroczne szczeniaczki :eviltong:.

Ojej :loveu::loveu::loveu::loveu: Cudnie :loveu::loveu::loveu::loveu:Bedą szczeniorki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

W tym roku było mnóstwo czasu by się zastanowić i zdecydować na kalendarz Zaczęliśmy zbierać chętnych 27 października dopiero 8 listopada zamknęliśmy listę chętnych.

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu zostawiłam Ci nawet info u Ciebie w galerii i jak wróciłaś były jeszcze wolne 2 miejsca przez tydzień ale nie było odzewu więc myślałam, że pasujesz w tym roku.

Po powrocie miałam tyle pracy, że nie zaglądałam do netu, a potem zastanawiałam się, czy mam jakieś fajne zimowe fotki i juz było za późno ;). Ale to nic, w tym roku mieliśmy 2 strony, to w następnym niech króluje Buszka :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Po powrocie miałam tyle pracy, że nie zaglądałam do netu, a potem zastanawiałam się, czy mam jakieś fajne zimowe fotki i juz było za późno ;). Ale to nic, w tym roku mieliśmy 2 strony, to w następnym niech króluje Buszka :)

Dzięki za zrozumienie :).Zresztą,będziesz miała inne sprawy na głowie,a nie kalendarze :evil_lol:.

Cienka napisał(a):
A jak było wczoraj u nas to przyznam, że taka byłam zajęta, że nie pamiętam

Dobre :evil_lol::evil_lol:.