Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cienka napisał(a):
Halo jaka ciąża?!

hehehe może to skojarzenie z baskowym sezonem na szczeniorki :diabloti:

A Maksio też śpi i tylko zmienia miejsca i pozycję (może pańcia w domu mu przeszkadza?)

Posted

Cienka napisał(a):
Halo jaka ciąża?!

Hahaha, wiedziałam, że Cię ściągnę tym pytaniem;)
Napisałas, że juz wiesz co dolegało i juz jestes spokojniejsza. No to delikatnie zasugerowałam, że.... ale nie zgadłam, buuuu....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, wiedziałam, że Cię ściągnę tym pytaniem;)
Napisałas, że juz wiesz co dolegało i juz jestes spokojniejsza. No to delikatnie zasugerowałam, że.... ale nie zgadłam, buuuu....

Pzdr.

Cholera ja nie wiem jak to się dzieje ale ciągle mam coś do zrobienia i godziny lecą mi przez palce.
Jestem już spokojniejsza bo pogodziłam się z kolejnymi nieszczęściami jakie na nas spadły.
Cóż kolejny raz kupno kanapy oddala się, o krzesłach do jadalni nawet nie wspomnę.

Myślę, że w naszym przypadku (co się nam przytrafia każdy widzi), świadome sprowadzenie człowieka na ten świat nie było by czymś dobrym ani dla nas ani dla niego.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem tego samego zdania, co do przyszłego bobaska;)
Oby jak najszybciej te "chude lata" dla Was się skończyły. Bo ilez można wchodzić POD górkę...?

Pzdr.

Nie myślę o tym jest jak jest i trzeba iść dalej.

Posted

Cienka napisał(a):

Myślę, że w naszym przypadku (co się nam przytrafia każdy widzi), świadome sprowadzenie człowieka na ten świat nie było by czymś dobrym ani dla nas ani dla niego.

Wiesz,przy Waszym pechu i nie planowaniu potomka,jak najbardziej możemy się Go spodziewać :diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
Wiesz,przy Waszym pechu i nie planowaniu potomka,jak najbardziej możemy się Go spodziewać :diabloti:.

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, Buszki nie kracz;)

pzdr.

Co jak co jak to mówią uważaj jak robisz, bo potem to już tylko rób jak uważasz.

Robota się nam podoba ale by od razu z tego były dzieci to nie.