Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Buszki napisał(a):
No to mieliście "przygodę".Dobrze,że chociaż w tej akademii znali się na rzeczy :).

Tam szliśmy do tej dentystki która nas wczoraj pierwszy raz przyjmowała prywatnie.

Posted

Właśnie walczę z sypialnią bo rano wyglądała jak po jakimś morderstwie. A żaby był constans i nieszczęście chodziły parami to mamy jeszcze jedną rzecz do naprawienia w aucie i będzie to więcej kosztować niż ten cały rozrząd, a już było światełko w tunelu, ze wychodzimy na prostą. Cóż może następnym razem. Prośba wysyłajcie do nas pozytywne fluidy, oby dużo.

Posted

Cienka napisał(a):
Tam szliśmy do tej dentystki która nas wczoraj pierwszy raz przyjmowała prywatnie.

To macie szczęście do dentystki :).

Cienka napisał(a):
Właśnie walczę z sypialnią bo rano wyglądała jak po jakimś morderstwie. A żaby był constans i nieszczęście chodziły parami to mamy jeszcze jedną rzecz do naprawienia w aucie i będzie to więcej kosztować niż ten cały rozrząd, a już było światełko w tunelu, ze wychodzimy na prostą. Cóż może następnym razem. Prośba wysyłajcie do nas pozytywne fluidy, oby dużo.

Pozytywne fluidy w drodze :).

Posted

kaskaSz napisał(a):
Oj, jak nie urok to sraczka... Nie poddawajcie się i myślcie pozytywnie :) Trzymajcie się!

No w sumie nikt nie mówił, że będzie łatwo w końcu życie to je rejli

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrany, oby to nie było 7 lat chudych i 7 lat tłustych.... Oby to krócej trwało...
Zdrówka i same pozytywne fluidy Wam wysyłam:)

pzdr.

W sumie to już bliżej jak dalej jakieś 3 lata jeszcze

M&S napisał(a):
Cześć:)

Będzie dobrze, trzymaj się!!!!!

Staram się trzymać, tylko dziwna rzecz mi się stała (nigdy tak nie miałam) 2 dni temu dostałam okresu a wczoraj mi się zatrzymał.

deer_1987 napisał(a):
Uff ale przygoda... Duzo zdrowia zyczymy!

Dzięki

jamnicze napisał(a):
Problemy z zębami, to nic przyjemnego. Trzymajcie sie i głaski dla Tomka ;) (należą mu się, a co!)

Najbardziej to teraz marzy by coś zjeść ciepłego. Dziś dostał prykaz by na śniadanie wypić szejka z mc donalda a na obiad litr lodów i broń boże nic gorącego do us nie brać.

Asiaczek napisał(a):
Fakt, żaden problem, ba, nawet problemik zebowy to nic przyjemnego;)

pzdr.

basenji.help napisał(a):
niestety znam ten ból .. ;/

Asiaczek napisał(a):
Oj, chyba każdy z nas wie i pamięta, że to nic fajnego...

Pzdr.

Strasznie mnie to dużo stresu kosztowało bałam się by przypadkiem nie okazało się, że jest zapalenie kości.

Buszki napisał(a):
To macie szczęście do dentystki :).

Pozytywne fluidy w drodze :).

Naprawdę dzięki jak każdy pomyśli nas choć przez chwilę pozytywnie to może się samo jakoś ułoży.

basenji.help napisał(a):
oj tak, z tym się zgodze.. gdyby mi nie wystarczał ból zębów to mam teraz jeszcze nogę w gipsie..

Przysłowie nie kłamie nieszczęścia chodzą parami.

Posted

Pewnie ze stresu się okres zatrzymał. Ale obserwuj jeszcze swój organizm i jak coś to też leć do lekarza. Choć teraz pogoda wariuje, jesień idzie i mi też się wszystko trochę przestawia.

Posted

Sobotnie przedpołudnie minęło na przygotowaniach do kampanii reklamowej Ośrodka Szkolenia Kierowców SUNAJ

Cienka przeszła metamorfozę...

Pierw jako gejsza...

potem delikatny makijaż wokół oczu...

kubeł farby wylany na głowie i troszkę loczków...

krótkie przypomnienie tekstu...

i jazda... na podbój miasta ! :jumpie::jumpie::jumpie:

Więcej fotek będzie jak dziewczyny wrócą, o ile wrócą :)