Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przepraszam ale jeszcze nie skończyłam i nadal kleje te winietki :angryy: kurde przerosło to trochę moje kalkulacje czasowe. Ja skończę to pierwsze się o tym dowiecie:cool3:

Posted

Cienka napisał(a):
Przepraszam ale jeszcze nie skończyłam i nadal kleje te winietki :angryy: kurde przerosło to trochę moje kalkulacje czasowe. Ja skończę to pierwsze się o tym dowiecie:cool3:

No dobrze, sklejaj sobie spokojnie.....

Posted

Cienka napisał(a):

No strasznie wczoraj pomalowałam furtkę i pomachałam łopatą na podwórku, poznosiłam kamienie. I dzień mi uciekł.
Dziś jest wielkie pranie, wycinanie naklejek i robienie winietek na stoły wesele. Zawieszki na flaszki już są powiązane.
Ja nie będziecie się ze mnie nabijać to coś niecoś wam pokaże zwłaszcza, że i nowy album powstał i nowe okna:eviltong:.

Czekamy...

Pzdr.

Posted

Ok to zaczynamy w miedzy czasie ugotowałam jeszcze obiad i zrobiłam zakupy w Stonce :evil_lol: umyłam lodówkę :cool3:

Na pierwszy ogień album (użytkownikom Facebooka znany) zrobiony z okazji ślubu mojego kuzyna. Był robiony na prędce więc zdarzyło mi się kilka błędów :oops:
Dodam, ze to nie tylko album ślubny raczej roczny: kilka stron na uwiecznienie ślubu, 2 na podróż poślubną, a z racji, że niedługo pojawi się dziecko to także jest kilka stron poświęconych specjalnie dla niego.
Oj jak ja się rozgadam :cool3:

Posted

Buszki napisał(a):
Ty to masz talent w paluszkach :crazyeye:.Piękny ten album :loveu:.

Fajnie by było jak by można było z tego żyć ale cóż w tym kraju to jak na razie jest nie realne.

Posted

Jedziemy z tymi nieszczęsnymi winietkami zaaranżowałam stół by się lepiej prezentowały i nie sprawdziłam (zanim nie sprzątnęłam) większość fotek wyszła nie ostra :angryy:(chyba nikon znowu pojedzie do serwisu)

I wszystkie 80 szt. Każda inna ba nawet strony mają różne motywy:p

Posted

Buszki napisał(a):
Niestety,artystom wszędzie jest ciężko wyżyć ze swojej pracy.

My mamy biedne społeczeństwo bo nie powiem jest zainteresowanie ale ludzi odstrasza cena (same materiały zwłaszcza kolorowy papier podbijają cenę o połowę)

Posted

Buszki napisał(a):
Talent talentem,ale że też Ci się chciało każdą inną wymyślić...

Po prostu miałam mnóstwo tych elementów w pudełku i tak co mi się wzięło to się przykleiło:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow ale piekny ten album! :loveu:

Dzięki :)

jamnicze napisał(a):
Ależ roboty z tym miałaś, podziwiam, ja nie mam tyle cierpliwości do takiego dziubania.

O, już mróz do was zawitał? ;)
http://desmond.imageshack.us/Himg689/scaled.php?server=689&filename=dsc5429n.jpg&res=medium

Mnie najbardziej wkurza klejenie białego papieru i cieniowanie go cała reszta to sama przyjemność.

W końcu zima idzie :p

Posted

Jeszcze wódeczka zawieszki miały być z jajem więc siostra pana młodego siedziała i tworzyła "poezję" i co teraz państwo młodzi się boją, że goście będą kraść zawieszki bo takie fajne (zamówili tylko 30 bo mieli podmieniać przed podaniem z pustych na pełne:evil_lol:)

Tył flaszki wykończenie super sprawdza się wstążka z drucikiem :cool3: bo można sobie ładne brzuszki (nie mylić z Buszki :eviltong:) zrobić

Ten trunek skosztował Gołota, teraz trzeźwieje obok płota

Pudzian się mocno miga, bo wódki weselnej nie dźwiga

Ta wódka stanowi barierę, więc Małysz zakończył karierę

Posted

Ta wódka powaliła Janosika, teraz ze strachu w majty sika

Kubica tej wódki nie pije, bo po niej rywali swych bije

James Bond uważa, że picie tej wódki to błąd