Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 cienka, jak tam? Dajesz rade? A tomecki...? Pzdr. Quote
Cienka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Pewnie uznacie, że jestem monotematyczna ale zarobiona jestem :) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja też:) Ale u mnie to tak było od zawsze;) Pzdr. Quote
taxelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Cienka']Pewnie uznacie, że jestem monotematyczna ale zarobiona jestem :)[/QUOTE] Tak bywa w zyciu! Trzymaj sie! Quote
Buszki Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Współczuję zarobienia,ja też nie mogę z niczym się wyrobić. Quote
Cienka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 M&S napisał(a):Cześć, miłego poniedziałku:) Dzięki my bezrobotni ludzie pracy :) mamy zawsze coś do zrobienia. Kiedyś śmiałam się z dziadka, że nie usiedzi w miejscu a wychodzi na to, że jestem taka sama :) Quote
taxelina Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ale co bys robila jakbys nie miala co robic? :diabloti: Quote
Cienka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale co bys robila jakbys nie miala co robic? :diabloti: No jak to co przestawiałabym meble nie co trzy miesiące tylko co tydzień hahahaha Quote
basenji.help Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 hahaha mam to samo z meblami :evil_lol: Quote
Buszki Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dlatego ja prawie nie mam mebli :evil_lol:. Quote
M&S Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nudzi ci się?!!!!! Miłego słonecznego:):) Quote
Cienka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Wariatka;) Pzdr. łoj tam łoj przecież jak się nie przestawia mebli to się podłoga nierówno wyciera :evil_lol: basenji.help napisał(a):hahaha mam to samo z meblami :evil_lol: Bo życie to ruch ileż można patrzeć na tak samo ustawione meble skoro nawet pory roku się zmieniają :evil_lol: Buszki napisał(a):Dlatego ja prawie nie mam mebli :evil_lol:. Ja też ale zawsze można ustawić komodę na środku salonu :lol: ania90 napisał(a):pracusie same :D Cóż zrobić mamy duży kredyt M&S napisał(a):Nudzi ci się?!!!!! Miłego słonecznego:):) No strasznie wczoraj pomalowałam furtkę i pomachałam łopatą na podwórku, poznosiłam kamienie. I dzień mi uciekł. Dziś jest wielkie pranie, wycinanie naklejek i robienie winietek na stoły wesele. Zawieszki na flaszki już są powiązane. Ja nie będziecie się ze mnie nabijać to coś niecoś wam pokaże zwłaszcza, że i nowy album powstał i nowe okna:eviltong:. Quote
kaskaSz Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Karolina, katalog doszedł, dzięki wielkie! :* mam jeszcze pytanko- czy jesteś lewo- czy praworęczna? Quote
Cienka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 kaskaSz napisał(a):Karolina, katalog doszedł, dzięki wielkie! :* mam jeszcze pytanko- czy jesteś lewo- czy praworęczna? Fajnie, że doszedł ale kurka wodna tyle czasu z tą pocztą polską to jest masakra. A jestem praworęczna :) Z fotkami to jak coś wieczorem jak zasiądę w łóżku z lapkiem no chyba, ze zasnę skonana Quote
M&S Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Cienka napisał(a):Z fotkami to jak coś wieczorem jak zasiądę w łóżku z lapkiem no chyba, ze zasnę skonana No dobrze, może być wieczorem......;) Quote
Buszki Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Tylko nie za późno,bo ja wcześnie chodzę spać :diabloti: i będę mogła dopiero rano obejrzeć :evil_lol:. Quote
Recommended Posts