basenji.help Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Właśnie kochana, trzymaj się! Ja i moje rozrabiaki trzymamy kciuki, żeby się wszystko ułożyło :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A jak juz będzie w miarę OK, to czekamy na foteczki:) pzdr. Quote
Cienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Witam wszystkich powoli się ogarniam jeszcze raz dziękuje za pozytywne myśli. Nie mam nowych fotek mośków z Sopotu nie będę powielać tego co już było ale za to mam piękne ujęcia grupy hodowlanej (niestety to jedyne dobre fotki jakie mogłam zrobić z tego punktu w którym stałam). Ok wrzucam na żabę i zaraz wystawiam. Quote
Cienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 To jedziemy z baskową grupą hodowlana z Sopotu Zuza z Ofikiem prowadzi :) Magda z Felką Ola z Ziną Asia z Sajdą Tomek z Piną Asiaczek :) z Erką Quote
Cienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 I jeszcze natarcie na sędziego nic dziwnego, że było pierwsze miejsce takiej bandy też bym się bała:evil_lol: Quote
Cienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Idziemy Idziemy Jesteśmy coraz bliżej Uwaga Atak Na sędziego Wy na mnie?! Quote
Cienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 No dobra macie pierwsze miejsce tylko zabierzcie tą bandę I to mi się podoba rude oczywiście musiały pokazać swoją indywidualność Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 I się wzięły nie zmieściły na pudle hehe Ale zdjęcia rzeczywiście świetne! Quote
Buszki Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Świetne te zdjęcia na których przybywa po jednej parze:ludzik+piesio :). Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Do tego zdjęcia to bym jeszcze dodała, że Ofik sprawdza, czy dziewczyny grzecznie za nim idą;) http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=dsc4595w.jpg&res=medium Cudowny pomysł na zdjęcia "człowiek+pies" .... fajnie się to ogląda. A na fotkach z "Natarcia na sędziego, to rzeczywiście wygląda tak, że to było natarcie:) I widac, że cudownie nam się zgrało chodzenie, tak równiutko idziemy:) Brawa dla CAŁEJ GRUPY HODOWLANEJ:) Pzdr. Quote
Cienka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Miałam kiepskie miejsce do focenia ciągle ktoś mi właził z głową w obiektyw. I tylko te z grupy wyszły w miarę sensownie. Zwróćcie uwagę na Ofika jak pogania inne baski by się pospieszyły z tym wychodzeniem na ring. A jak już wszystkie były na ringu to jak dumnie prowadził grupę :) Quote
basenji.help Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zdj super, też uważam, że świetnie wyszły te gdzie po kolei wychodzi człowiek+pies :eviltong: I cieszę się, że już powoli dochodzisz do siebie ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cienka napisał(a):Miałam kiepskie miejsce do focenia ciągle ktoś mi właził z głową w obiektyw. I tylko te z grupy wyszły w miarę sensownie. Zwróćcie uwagę na Ofika jak pogania inne baski by się pospieszyły z tym wychodzeniem na ring. A jak już wszystkie były na ringu to jak dumnie prowadził grupę :) Zobacz, ilu osobom ten pomysł się spodobał:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Haha atak na sędziego rewelacja :) Sędzia bronił sie na łokcie ale nie miał szans z taka bandą :evil_lol: Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 lourdnes napisał(a):Haha atak na sędziego rewelacja :) Sędzia bronił sie na łokcie ale nie miał szans z taka bandą :evil_lol: ...no bo jak to się bronić przed taką ławicą basko-piranii;) Quote
bianka19 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 uwielbiam oglądać zdjęcia z wystaw, a jeszcze bardziej na żywo. :) Quote
jamnicze Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mi też spodobał się pomysł człowiek+pies :) Quote
Korenia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mi również przypadł do gustu ;) Powodzenia! :) Quote
Recommended Posts