Cienka Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Taka glina, że kopytka robi na nogach Malwinka udziela instrukcji prawidłowego trzymania łopaty:cool3: Dzieci zawsze mają zabawę zwłaszcza jak wujek Tomek da bańkomata :multi: bańki, bańki wszędzie bańki ziółek prezentuje prawidłowy uchwyt trzonka grabek :evil_lol: Quote
Cienka Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Powoli słońce chowa się na horyzoncie a my nadal pracujemy To się nazywa poświęcenie boso, osobiście i we własnej osobie Pani Sołtys naszej wsi :razz: A tak to dziś wyglądało jak ukończyłam dzieło I jeszcze ta czarna góra musi się znaleźć w ogródku. Quote
kaskaSz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Pomocników macie super, ale grunt, że już prawie najgorsza robota zrobiona. Quote
Cienka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='ania90']praca wrze na calego Mogę być z siebie dumna bo lwią robot to ja wykonałam tymi ręcyma :). [quote name='deer_1987']Dobrze ze Wam moski pomagaja :loveu: Tak latają jak szalone a potem cały ten piasek wnoszą do domu na kanapę [quote name='kaskaSz']Pomocników macie super, ale grunt, że już prawie najgorsza robota zrobiona. Najgorsze już zrobione teraz to tylko łopata, taczka i grabki czyli właściwie to nawet nie ma jak sobie rąk pobrudzić. Bardzo się cieszę, że mamy takich przyjaciół na których można zawsze liczyć. Bo powiem szczerze, że Ci co najwięcej krzyczeli, że pomogą to zadzwonili dopiero w poniedziałek chcąc wyczuć czy już skończyliśmy. A cały ten rozgardiasz to z winy buszki która zbombardowała moje zmysły zdjęciami ze swojego ogrodu, dzięki buszki :diabloti: . Quote
Buszki Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Cienka'] A cały ten rozgardiasz to z winy buszki która zbombardowała moje zmysły zdjęciami ze swojego ogrodu, dzięki buszki :diabloti: . Ależ proszę bardzo :diabloti: .Służę kolejną porcją inspirujących fotek ogrodowych,tylko musi przestać padać.Jak tylko się rozpogodzi,to popstrykam i wstawię u siebie :lol:. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cienka, daliście rade! Brawo dla Was i Ziółków:) A ja pozwolę sobie przypomniec o Sopocie; termin do 22 lipca, czyli do najbliższego piatku. Sorki, żem taka namolna, ale mi zalezy;) pzdr. Quote
Cienka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Cienka, daliście rade! Brawo dla Was i Ziółków:) A ja pozwolę sobie przypomniec o Sopocie; termin do 22 lipca, czyli do najbliższego piatku. Sorki, żem taka namolna, ale mi zalezy;) pzdr. Spoko pamiętam tylko mam lenia i nie chce mi się formularza wypełnić (zawsze robię to na ostatnią chwilę). Mówiłam też ziółkowi by Zinę też zapisał do grupy hodowlanej jak wszyscy to wszyscy :razz: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tak, tak! Zinka tez:) Zinka Pinka Jogi może coś od zielonej będzie Sajdi Ofik Romka Erka Felka Może jeszcze ktoś dobije, nie wiem... Pzdr. Quote
Cienka Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, tak! Zinka tez:) Zinka Pinka Jogi może coś od zielonej będzie Sajdi Ofik Romka Erka Felka Może jeszcze ktoś dobije, nie wiem... Pzdr. Jogiego nie licz (cięcia budżetowe) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Trudno..... wiem, jak to jest z finansami, bo sama ostatnio mam problemy... Ale Pinka i Zinka będą, to super:) pzdr. Quote
jamnicze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No no, jak zrobisz piekny ogródek, to jeszcze nas tam nie wpuścisz ;) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 mośki też zapracowane. ;) http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc3281u.jpg&res=medium Quote
Cienka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 jamnicze napisał(a):No no, jak zrobisz piekny ogródek, to jeszcze nas tam nie wpuścisz ;) Spoko spoko ja tak urządzam przestrzeń wokół siebie by nie powstało muzeum:diabloti: A teraz w domu totalna rozpierducha bo robię na prendce album ze zdjęciami na zamówienia. Mam 2 trudności to mój pierwszy album i do tego jest dla faceta. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [FONT=Impact]Pamiętajcie z Ziółkami, że dzisiaj jest ostatni termin na Sopot!!![/FONT] pzdr. Quote
Cienka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Asiaczek'][FONT=Impact]Pamiętajcie z Ziółkami, że dzisiaj jest ostatni termin na Sopot!!![/FONT] pzdr. Tak wiem już głosiłam dziś w nocy ok pierwszej ;) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Cienka napisał(a):Tak wiem już głosiłam dziś w nocy ok pierwszej ;) Bardzo dzięki:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Co tam u was słychać? Chętnie pooglądałabym jakieś nowe prace Cienkiej :) Quote
taxelina Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Melduje sie u innych a u siebie nie :razz: Quote
Recommended Posts