Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dobra to wsiadam zaraz w samolot, jutro u nas swieto to nie ide do pracy :razz:

Dawaj na lotnisko od nas jest 15 minut:cool3:

Posted

Cienka napisał(a):
To może u nas można od razu zrobić grilla i Jadzia mogła by być z Malwinką i Ziną

Nie ma sprawy, ja przyszły tydzień będę miała wolniejszy, to z przyjemnością wpadnę, może też gosiaję by namówić?

Posted

jamnicze napisał(a):
Nie ma sprawy, ja przyszły tydzień będę miała wolniejszy, to z przyjemnością wpadnę, może też gosiaję by namówić?

Spoko ja już rozmawiałam z Jadzią ona bardzo chętnie, a Gosia i tak musi mnie wkrótce odwiedzić odebrać ślubną kartę więc raczej da się namówić :)

Posted

Bo grill jest zawsze dobry zawsze się jakiś kawałek takiej czy innej padlinki znajdzie :eviltong:

My z Tomkiem jak się wprowadziliśmy to z półtora miesiąca codziennie na obiad robiliśmy grilla bo kuchni nie było a po tym najmniej zmywania jest:diabloti:

Posted

Cienka napisał(a):
Bo grill jest zawsze dobry zawsze się jakiś kawałek takiej czy innej padlinki znajdzie :eviltong:
My z Tomkiem jak się wprowadziliśmy to z półtora miesiąca codziennie na obiad robiliśmy grilla bo kuchni nie było a po tym najmniej zmywania jest:diabloti:

Fakt. Szybko się robi, zmywac nie trzeba, bo siup do wora jednorazowe talerzyki i jest gites:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt. Szybko się robi, zmywac nie trzeba, bo siup do wora jednorazowe talerzyki i jest gites:)

pzdr.

No właśnie tak było ale od kiedy mam kuch ę to jest bardziej profesjonalnie :) bo jadamy na normalnych talerzach potem siup i do zmywareczki:diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
trzeba miec jednorazowe wszystko to nic zmywac nie trzeba :razz:

Z jednej strony tak ale jest mniej ekologiczne hałdy śmieci rosną