Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cienka napisał(a):
Ale to nie złudzenie:evil_lol: Jogi naprawdę próbuje zeżreć głowę Pinie, zresztą nie pierwszy raz:cool3:

no to jeszcze lepiej :D A to kochany braciszek.

Posted

Pamiętacie wiosenną trawę i różowe motylki?!

To już ich nie ma, za to są ważki :cool3:

I tak to teraz u nas wygląda

Z racji dostania kulki w fioletowej doniczce następnego dnia popędziłam do sklepu i dokupiłam sobie(musiałam się spieszyć były przecenione) trzy mniejsze takie same doniczki. Co by to wszystko razem jakoś grało:cool3:

Zbliżenie na ważkowy detal

Kulka, ważka i cień Jogiego w tle

Posted

ale fajne te ważki, takie letnie, tylko brakuje jakiegoś strumyczka na podwórku :) a doniczki mają boski kolor. Ile Ty masz tych kwiatków, ja dzisiaj kupiłam 3 lawendy i pewnie za tydzień zdechną :D

Posted

kaskaSz napisał(a):
ale fajne te ważki, takie letnie, tylko brakuje jakiegoś strumyczka na podwórku :) a doniczki mają boski kolor. Ile Ty masz tych kwiatków, ja dzisiaj kupiłam 3 lawendy i pewnie za tydzień zdechną :D

Ja to mam głównie storczyki (bo to trzeba podlewać raz na 2-3 tygodnie) i to co czasem dostanę od znajomych i z tym juz gorzej bo podlewanie co 2-3 dni mi nie wychodzi, zapominam o tym

Posted

Ślicznie te ważki wyszły.
A na następny raz nie zamykaj psa na dworze,to Ci szyb nie porysuje :eviltong: (ja też mam porysowane,wręcz zmatowione :evil_lol: ).

Posted

Buszki napisał(a):
Ślicznie te ważki wyszły.
A na następny raz nie zamykaj psa na dworze,to Ci szyb nie porysuje :eviltong: (ja też mam porysowane,wręcz zmatowione :evil_lol: ).

Z mośkami nie nadonrzysz jak są w domu to drapią na podwórko jak są na podwórku to chcą do domu

Posted

Cienka napisał(a):
W ramach podzięki łap się za łopatę i przekopiesz mi ogródek ooo

Bardzo chetnie ale czekaj wezme ze soba mala black och tan koparke to ona nam pomoze, sherry sie nazywa :razz:

Posted

Foxi też odkrył w sobie nowy talent- na działce rozkopuje już istniejące dziury, chyba żabie norki, choć nie wiem czy żaby żyją w norach. Ale takich dziur jest sporo i ma co robić.

Posted

Cienka napisał(a):
Z mośkami nie nadonrzysz jak są w domu to drapią na podwórko jak są na podwórku to chcą do domu

Dlatego ja mam zmatowione na obie strony :diabloti:.

Cienka napisał(a):
W ramach podzięki łap się za łopatę i przekopiesz mi ogródek ooo

Czyż byś ogródek urządzała :cool3: ?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bardzo chetnie ale czekaj wezme ze soba mala black och tan koparke to ona nam pomoze, sherry sie nazywa :razz:

Buszki napisał(a):

Czyż byś ogródek urządzała :cool3: ?

Jak Marka ze Szwecji przyjedzie specjalnie z Sherry mi pomóc to w każdej chwili nawet jutro :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Ukradłam jedną fotke z polegiwania na foteliku:)

Pzdr.

Spoko częstuj się :lol: