lourdnes Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No proszę :) A może one chcą powiększyć rodzinę :diabloti: Quote
Buszki Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pańcia nie powinna zdradzać sekretów swoich piesiów :mad:.Ale słodko wyglądają,to fakt :loveu:. Quote
Cienka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Coś ostatnio wzięło Jogiego na misia podgryzuje go zanim zaśnie. I perwszy raz udało się złapać jak ziewają jednocześnie najczęściej to na zmianę Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Za każdym razem kiedy widzę ich zdjęcia to normalnie się nad nimi rozpływam są niesamowici. Quote
Savannah Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cienka napisał(a):Ona chyba nawet nie musi robić, kurs jest ważny 5 lat chyba tyle nie minęło ale nie jestem pewna Niestety teraz jest tak, że po kursie ma się pół roku na zdanie prawka, i jak przez te pół roku się nie zda bądź nie podejdzie, trzeba od nowa zaczynać kurs niestety. Ja prawko mam już ponad 5 lat, ale ostatnio moja znajoma ukonczyła kurs i tak jej powiedzieli. PS: Piękne te szablony Cienka! Może dało by sie dostawe do Poznania zrobić? ;))):cool3: Quote
lourdnes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mnie sie wcale do prawka nie spieszy:eviltong: ale pewnie Panciu mi zaraz da kopa na rozpęd i będe robiła. Wycinanki sa swietne :) Quote
Cienka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Savannah napisał(a):: Piękne te szablony Cienka! Może dało by sie dostawe do Poznania zrobić? ;))):cool3: Savannah z tym nie ma problemu(nawet fakturę możemy wystawić jeśli potrzebujesz) nawet szkoda, że dopiero piszesz bo jestem jutro w Poznaniu. Wracam w środę możemy wtedy wrócić do tematu. Quote
jamnicze Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Trawka jest super :) http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/studio/trawa_05.jpg Od razu widać, że baski, to psy na ptaki :cool3: Jogi z Yogim :diabloti: http://img705.imageshack.us/img705/3771/dsc0267y.jpg Quote
lourdnes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Na ptasiory i małe gryzonie. Do niedawna jeszcze smycz z obróżką stanowiły obrazę majestatu a teraz jak jakaś reklamowka poleci gnana wiatrem albo ptasiory wlasnie to baski malo mi rak nie powyrywaja Quote
Buszki Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Moje są na grubą zwierzynę:sarny,rowerzyści i motorowerzyści (ale tylko jak jadą leśną drogą) :diabloti:. Quote
Cienka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Moje mają do wyboru bufet łąkowy głównie ptasi: łabędzie, 2 rodzaje kaczek,czaple, kuropatwy i bażanty, A z większych frykasów stadko sarninki najwięcej naliczyłam 9 sztuk. No jeszcze pogonić zająca na polach lub od biedy kota:eviltong: Quote
Cienka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Za to mośki są w hotelu lub raczej rodzinie zastępczej. Wczoraj zapoznały się z 2 psami właścicielki i Jogi postanowił ja tu rządzę i będę górował na kanapie (a w domu taki pantofel pod Piną). Biedne psy są terroryzowane we własnym domu przez rudą bandę. Quote
lourdnes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja mysle ,ze właściciele szybko przywrócą porządek w psim towarzystwie;) Quote
Cienka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 lourdnes napisał(a):Ja mysle ,ze właściciele szybko przywrócą porządek w psim towarzystwie;) Tam się nie dzieją jakieś krwawe sceny, Kasia się śmiała tylko, że to mali terroryści są. jamnicze napisał(a):A z jakimi psami zamieszkały? Z labradorką a jeśli chodzi o chłopaka to nie pamiętam jaka to rasa. Quote
Cienka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 lourdnes napisał(a):Ja mysle ,ze właściciele szybko przywrócą porządek w psim towarzystwie;) Tam się nie dzieją jakieś krwawe sceny, Kasia się śmiała tylko, że to mali terroryści są. jamnicze napisał(a):A z jakimi psami zamieszkały? Z labradorką a jeśli chodzi o chłopaka to nie pamiętam jaka to rasa. Quote
Buszki Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Pewnie,niech pokażą innym,że baski to nie byle psy,to kotopsy :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na pewno pokażą -jak mi moje na co dzień :evil_lol: Quote
taxelina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Moze to zdjecie Ci umknelo u nas? :razz: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0411/img_5160915f.jpg Quote
Cienka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 oj umknęło zatrzymałam się na etapie fotek kota. A z Schery fajny leśny skrzat czarodziej :razz: Quote
taxelina Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cienka napisał(a):oj umknęło zatrzymałam się na etapie fotek kota. A z Schery fajny leśny skrzat czarodziej :razz: A to jednak nadrabiasz :razz: bo myslalam ze nie masz czasu :) Jakbys miala picase to mozesz napisac swoja :) Ja na razie mam po drodze inne fotki do dodania zanim te lesne dodam https://picasaweb.google.com/marta.eslov?fgl=true&pli=1 Quote
Cienka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 A teraz parę przemyśleń. Mnie wieśniakowi z Olsztyna zawsze się, wydawało, że trójmiasto to super fajny rejon. Zwłaszcza dla maniaka urządzania wnętrz (jest Ikea i inne fajne sklepy związane z tym). W Poznaniu doznałam kolejnego szoku kulturowego i stwierdziłam, że trójmiasto to zaścianek wnętrzarski nie wspominając już o Olku. Oczywiście w dobie internetu można kupić wszystko i wszędzie (byle mieć kasę), ale to nie to samo jak można najpierw dotknąć usiąść i potem kupić louisa ghosta z pełną świadomością dlaczego wydaje się 2/3 pensji na plastikowe krzesło :p. Chyba powinnam zmienić temat wątku bo się ostatnio robi bardzo wnętrzarsko, na Galeria Mośków czyli jak urządzić dom i mając 2 dzikie afrykańskie psy:evil_lol:. Quote
Recommended Posts