damjag Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Przekazałem wszystkie podziękowania Taurusi - baaaardzo za nie dziękuje i na ucho mi szepnęła, że obiecuje więcej :razz: ;) Quote
Yamabushi Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 I tego Ci życzę z całego serduszka Tauruniu!:lol: Quote
schabowy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To może pojawią się nowe zdjęcia młodej Zwyciężczyni Młodzieży? Quote
damjag Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Oczywiście tylko trochę w późniejszym terminie ponieważ coś mnie rozkłada chyba grypa. Pozdrawiam. Quote
damjag Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 :Dog_run: :Dog_run: Dziękuję hodowli YAMABUSHI "za wszystko" a w tym miejscu szczególnie za zdjęcia. Quote
schabowy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Gorące pozdrowienia dla psiaków i dla was a w szczególności dla dostojnego Bandita! Quote
damjag Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dziękujemy. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia na wystawach. Quote
schabowy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziękujemy serdecznie,pozdrawiamy i do miłego spotkania na wystawie. Ja nie zawsze bywam ale moja żonka SamiWiecieKto będzie na pewno:cool1:! Taura jak zawsze olśniewająca i ten kolor:loveu:jest bardzo fotogeniczna! Quote
schabowy Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ładnie wykąpana i widać efekty bo jest czyściutka:smile:. Pozdrawiam. Quote
damjag Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 schabowy napisał(a):Ładnie wykąpana i widać efekty bo jest czyściutka:smile:. Pozdrawiam. Dziękuję.Na tym zdjęciu jest akurat jeszcze przed kąpielą ;). Faktycznie coś ostatnio czyścioszek wybitny się z Taury zrobił nawet potrafi omijać kałuże i błotka na spacerach co w lesie jest dość trudne czasami:lol:. Nie jeździmy aż tak często na wystawy więc przed każdą obowiązkowo jest ogólna kapiel. Teraz z racji bliskiej lokalizacji jedziemy do Grudziądza, macierzystego oddziału w Inowrocławiu i na majową w Bydgoszczy. Może gdzieś się wybieracie? Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts