Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra, napiszesz o BIBI? Dzisiaj Mloda wraca z obozu, wiec juz nie bede miala kompa tylko dla siebie. Ale moze uda mi sie ja odgonic i aukcje zalozyc ;)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Siostra, napiszesz o BIBI? Dzisiaj Mloda wraca z obozu, wiec juz nie bede miala kompa tylko dla siebie. Ale moze uda mi sie ja odgonic i aukcje zalozyc ;)

jest juz " tekścik " ;) czy w trakcie tworzenia :lol: ?

Posted

GuniaP napisał(a):
Domek pilnie potrzebny, bo Bibi juz długo jest u Haliny w domu i sie coraz bardziej przyzwyczajają do siebie.

no tak to juz zaczyna być problem :evil_lol: ;):evil_lol:

Posted

dzieciaczek wyzdrowieje.To samo bylo z Dominkiem-Edim,po potraceniu przez samochod mial pogruchotaną miednice,wszystko sie zroslo,bo to szczeniak byl.To samo bedzie z Bibi.Zdrowiej malenka.I szukaj dobrego domku.

Posted

Dziewczyny, sorry, ale naprawdę ostatnio jestem zarobiona na maksa, nie iwm, w co ręce włożyć. Postaram sie przesłać tekst dzisiaj, ale nie obiecuję. Może Wy coś napiszcie, kofane:razz: :loveu:

Posted

Nie to, żebym kogoś namawiała;) , ale spędzi,łam z dziewczynką kilka godzin i powiem Wam, że takiego pogodnego psa dawno nie widziałam ( no może poza moją Bereśką )
Bibi jest taka słodzieńka, tak sie tuli do człowieka, grzeczniutka, ale potrafi się odgryź - no po prostu I D E A Ł!!!
Wiele straci ten, kto jej nie weźmie, oj wieeeele.

Posted

Siostra napisał(a):
Nie to, żebym kogoś namawiała;) , ale spędzi,łam z dziewczynką kilka godzin i powiem Wam, że takiego pogodnego psa dawno nie widziałam ( no może poza moją Bereśką )
Bibi jest taka słodzieńka, tak sie tuli do człowieka, grzeczniutka, ale potrafi się odgryź - no po prostu I D E A Ł!!!
Wiele straci ten, kto jej nie weźmie, oj wieeeele.

pięknie napisane !!!!!!!

a co z tekscikiem na allegro :eviltong: że tak nieśmiało:oops: zapytam ?

Posted

Nie wiem dokładnie, ale chodzi sama i coraz lepiej sobie radzi - to z relacji opiekunki.
Rybon, Twoim zdaniem jest możliwe, że taka miednica połamana, jest w stanie całkowicie się zrosnąć?

Posted

tak oczywiście, zależy to od rodzaju złamania, tzn czy wyst ępuje kontakt pomiędzy poszczególnymi kośćmi ale tak, tylko najczęściej nie może mies już szczeniąt, bo zrasta się krzywo ale to w przypadku kundelka żaden problem. Nie widziałam RTG, więc więcej powiedzieć nie mogę