Ulka18 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Siostra, napiszesz o BIBI? Dzisiaj Mloda wraca z obozu, wiec juz nie bede miala kompa tylko dla siebie. Ale moze uda mi sie ja odgonic i aukcje zalozyc ;) Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ulka18 napisał(a):Siostra, napiszesz o BIBI? Dzisiaj Mloda wraca z obozu, wiec juz nie bede miala kompa tylko dla siebie. Ale moze uda mi sie ja odgonic i aukcje zalozyc ;) jest juz " tekścik " ;) czy w trakcie tworzenia :lol: ? Quote
GuniaP Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Domek pilnie potrzebny, bo Bibi juz długo jest u Haliny w domu i sie coraz bardziej przyzwyczajają do siebie. Quote
ewatr Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 GuniaP napisał(a):Domek pilnie potrzebny, bo Bibi juz długo jest u Haliny w domu i sie coraz bardziej przyzwyczajają do siebie. no tak to juz zaczyna być problem :evil_lol: ;):evil_lol: Quote
Tigraa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dzieciaczek wyzdrowieje.To samo bylo z Dominkiem-Edim,po potraceniu przez samochod mial pogruchotaną miednice,wszystko sie zroslo,bo to szczeniak byl.To samo bedzie z Bibi.Zdrowiej malenka.I szukaj dobrego domku. Quote
ewatr Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 hopaj BIBI bo już czas zacząć na poważnie szukać domku to decyzja " odgórna " ;) tylko tekstu na allegro nie mamy :shake: Quote
Siostra Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Dziewczyny, sorry, ale naprawdę ostatnio jestem zarobiona na maksa, nie iwm, w co ręce włożyć. Postaram sie przesłać tekst dzisiaj, ale nie obiecuję. Może Wy coś napiszcie, kofane:razz: :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Siostra,ja to nie bardzo,bo beztalent jestem.Pare zdan to i owszem,ale dluzszy tekst,to raz na rok mi wychodzi ;) Quote
ewatr Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 a ja się pokaże :lol: to tak na wszelki wypadek dla przypomnienia BIBI jestem : Quote
Siostra Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Nie to, żebym kogoś namawiała;) , ale spędzi,łam z dziewczynką kilka godzin i powiem Wam, że takiego pogodnego psa dawno nie widziałam ( no może poza moją Bereśką ) Bibi jest taka słodzieńka, tak sie tuli do człowieka, grzeczniutka, ale potrafi się odgryź - no po prostu I D E A Ł!!! Wiele straci ten, kto jej nie weźmie, oj wieeeele. Quote
ewatr Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Siostra napisał(a):Nie to, żebym kogoś namawiała;) , ale spędzi,łam z dziewczynką kilka godzin i powiem Wam, że takiego pogodnego psa dawno nie widziałam ( no może poza moją Bereśką ) Bibi jest taka słodzieńka, tak sie tuli do człowieka, grzeczniutka, ale potrafi się odgryź - no po prostu I D E A Ł!!! Wiele straci ten, kto jej nie weźmie, oj wieeeele. pięknie napisane !!!!!!! a co z tekscikiem na allegro :eviltong: że tak nieśmiało:oops: zapytam ? Quote
Siostra Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Tekst na allegro przesłany do cioci Agi. Bibi też jest na dębickiej stronie, razem z innymi schronowymi bidami. Niezłe zestawienie: Bibi i bidy:shake: http://www.debica.org.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5469 Quote
Marietka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Bibi nie moze "utonac" w tym psim oceanie potrzeb! m Quote
Ulka18 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116417830 A teraz wszystkie ciotki i wujkowie trzymaja mocno kciuki ! Quote
Siostra Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Do góry, do gry!!!! Maleńka Bibianna potrzebuje czyjegoś serducha na wyłączność:p Quote
Siostra Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Dopiero teraz zauważyłam, jak nasz Bibi pięknie prezentuje się na Allegro. Dziękujemy, ciociu Ago:loveu: Quote
Marietka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Te dobre serca sa tam gdzies w Polsce. Czekamy. m Quote
Siostra Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Nie wiem dokładnie, ale chodzi sama i coraz lepiej sobie radzi - to z relacji opiekunki. Rybon, Twoim zdaniem jest możliwe, że taka miednica połamana, jest w stanie całkowicie się zrosnąć? Quote
rybon36 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 tak oczywiście, zależy to od rodzaju złamania, tzn czy wyst ępuje kontakt pomiędzy poszczególnymi kośćmi ale tak, tylko najczęściej nie może mies już szczeniąt, bo zrasta się krzywo ale to w przypadku kundelka żaden problem. Nie widziałam RTG, więc więcej powiedzieć nie mogę Quote
Recommended Posts