ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 o widzę , że tempo imponujące adopcji supeeeeeeeeer :loveu: a Ulka18 bedzie już miała adopcje na oku ;) jak mniemam i moze czasem nawet cos napisze o psiaku rozrabiaku :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ulka18 napisał(a):Mysle, ze Pani Halina wolalaby zostawic psa u siebie, niz wydac byle komu, zeby tylko sie psiny pozbyc. A jesli Siostra masz telefon, to mozna zadzwonic umowic sie w odwiedziny, jesli to bedzie ta osoba. Ja tez moge pokrazyc z psem po Debicy ;) i sie rozejrzec :razz: Ona myśle ledwo ja oddała jak znam życie i dobrze , że domek się znalazł tak szybko bo potem toby już potencjalny własciciel miał prawdziwy tor z przeszodami do spełnienia :evil_lol: Quote
GuniaP Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :-( Niestety Bibi wraca.... nie dogadała się z kotem. Czyli dalej szukamy domku dla Bibi. Quote
ewatr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 GuniaP napisał(a)::-( Niestety Bibi wraca.... nie dogadała się z kotem. Czyli dalej szukamy domku dla Bibi. Gunia:loveu: a ja sie juz ucieszyłam :-( ech życie ! Quote
Siostra Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 :-( Jaka szkoda..... Chociaż ja to bym najbardziej chciała, żeby Bibi została u p. Haliny, ale to nie bardzo możliwe chyba. A swoją drogą, co za kot, co się z naszą Bibuśka nie dogadał:angryy: Quote
Ulka18 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jak sie mogla dogadac z kotem w ciagu jednego dnia :shake: przeciez taki szczeniak moze dla zabawy gonic kota, a ludziska by chcieli od razu wytresowanego psa :mad: zamiast dac zwierzakom czas :angryy: moje koty sie nie mogly dogadac przez 4 miesiace i co mialam mlodszego wyrzucic, chore to jest. Wiadomo, ze starszy kot bedzie prychac na szczeniaka i zwiewac w najdalsze, spokojne katy. Moze tej pani trzeba poradnik dla adoptujacych przeslac?? Quote
Siostra Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Ja też mam wrażenie, że z tym kotem, to raczej wymówka:shake: Quote
Siostra Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 No nic, trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba dalej Bibi domu szukać. Hopaj, ślcznoto! Quote
Ulka18 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Siostro, a nie daloby sie suni do "Obserwatora" dac? Wiem, ze tylko debickie psiaki, ale ona przeciez pelnej krwi debiczanka jest :p Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bibi to fantastyczna , rezolutna ale przy tym bardzo przytulasna sunia jak tylko czuje bezpieczenstwo przy człowieku na rekach ---zastyga , powoli oddycha i po prostu zasypia ......wreszcie spokojnym szczeniackim snem :lol: ludzie to młodziutki szczeniaczek który już w swoim zyciu przeżył tragedie która nawet dorosłego psa by powaliła :mad: a ona sie nie poddaje i dokazuje jak na malizne przystało :eviltong: Quote
Siostra Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Hopaj, hopaj, dziewczyneczko - taka śliczna jesteś!!! Quote
Ulka18 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hop! Jednak ludzie zagladaja na dogomanie. Naszego Slodzika chyba tutaj ktos wypatrzyl. I Bibi tez sie uda. Musi. Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 jak maja cie wypatrzec to trzeba sie pokazać :multi: mała rozrabiako :lol: Quote
ewatr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 super szczeniak :eviltong: !!!!!!!!! na góre :multi: :multi: :multi: Quote
oktawia6 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 GuniaP napisał(a)::-( Niestety Bibi wraca.... nie dogadała się z kotem. Czyli dalej szukamy domku dla Bibi. beznadziejna baba-a jaki pies od razu "dogada się z kotem???":flaming:wzięła ze schronu to moża abarot oddać tam skąd przyszła-trzeba było jej Asta do adopcji dać to by został:diabloti: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 prawda? nieraz ręce i majtki opadają:mdleje: już całkiem brak słów:shake: Quote
Recommended Posts