Siostra Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ojej, tak bym chciała zobaczyć małego Bibulca. Prosimy o fotki:modla: . Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Postaram się jakoś to załatwic, bo zawsze mozna cyfrówką zrobić zdjęcia zdjęciom :-) Quote
ania_u Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sorry że tak żadko tu zaglądam.Bibi ma się świetnie była nawet ostatnio nad morzem(specjalnie dla niej zjechaliśmy z trasy żeby pokazać bibi wielką wodę),postaram się w niedługim czasie wstawić nową galerię zdjęć bibi.Maleństwo jest straszną podróżniczką(jak by mogła to zamieszkała by na siedzeniu auta)PaPa Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi: Dziękujemy za wiadomośći! Prosimy ucałować Bibulca. I czekamy na foteczki :-) Quote
ewatr Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Bibulec podróznik no no :cool3: prosimy o wiesci sprawia nam to autentyczna radośc :multi: Quote
ania_u Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 tak zadko sie odzywamy z biba,bo jesteśmy bardzo zajete, biba teraz ma duzo sprawunków ,np.cały czas pilnuje krok w krok swoja pańcie,albo pracuje z pańcia w salonie,lub zbiera smakołyki i chomikuje w ogródku lub w kanapie w salonie,w ukryciu przed tekilka. jest caly czas słodzienka ,lecz nieraz to wykozystuje gdyz jest troszke zaborcza i wygania tekilke z łozka pokazujac jej zabki,a ona bidula jej usteuje bo juz sie przyzwyczaiła ze biba musi byc w centrum uwagi ,bo to taka mała cwana lisiczka jest. pozdrowionka dla wszystkich ania z biba ; słodkie buziaki pa. Martucha my tez tesknimy ,kiedy wracasz ? jak zerkniesz na stronke odezwij sie. pa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dobre wieści :multi: Bibulec taki zapracowany ze ho !!!ho :lol: !!! Quote
ania_u Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hej tu pańcia biby,poszukuje małego pieska z fajnym charakterkiem dla swojej mamy .najlepiej w wieku bibulca.moja mama straciła swojego 15letniego pupila w sobote i strasznie rozpacza ,i musze szybko cośjej znaleść.u nas w Zielonej niema nic ciekawego a to musi być bystrzak bo biba z tekila czesto zostaja u mojej mamy,a one teraz to arystokratki i przebieraja w towarzystwie,a zwłaszcza biba chce zjeść każdego psa ktory jej stanie na drodze .obojetnie moze być piesek lub sunia,jak macie jakieś propozycje to czekam. pozdrowionka i buzka od małego lisa biby:loveu: Quote
justynavege Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='ania_u']hej tu pańcia biby,poszukuje małego pieska z fajnym charakterkiem dla swojej mamy .najlepiej w wieku bibulca.moja mama straciła swojego 15letniego pupila w sobote i strasznie rozpacza ,i musze szybko cośjej znaleść.u nas w Zielonej niema nic ciekawego a to musi być bystrzak bo biba z tekila czesto zostaja u mojej mamy,a one teraz to arystokratki i przebieraja w towarzystwie,a zwłaszcza biba chce zjeść każdego psa ktory jej stanie na drodze .obojetnie moze być piesek lub sunia,jak macie jakieś propozycje to czekam. pozdrowionka i buzka od małego lisa biby:loveu: aniu najlepiej założ wątek w dziale przygarnę psa napisz ajkiego psiaka chcecie i ile ma mieć lat, na pewno posypią się propozycje z ktorch bedziecie mogli wybrać :) Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zgadzam się z Justyną :-) A co do Bibulca - całujemy Łobuza naszego :multi: Quote
ania_u Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 helou tu biba pozdrowionka dla wszystkich,dzisiaj troche na rozrabiałam bo sie ze złośćiłam że pańcia nie wzieła mnie ze soba,i w domu na rozrabiałam,pożarłam co sie dało od dywanu po baranki wielkanocne wraz ze wszystkimi słodyczami ze stołu ,myślałam że mi się upiecze i pujdzie na tekilę ale się nie udało i pierwszy raz dostałam lanie ale byłam zdziwiona:crazyeye: ale pańci potem przeszło:multi: i było ok. :p gorące całusy od lisa pa pa:loveu: Quote
Frotka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Osoby które dadza Ci drugiego psa powinny się SOLIDNIE zastanowić. Quote
ania_u Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale ktoś ma lekko nasrane w głowce albo nie zna się na żartach,lub z jakiegoś dziwacznego krańca kraju jesteście .nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrażić jak bibonka sobie żyje :mad: Quote
Siostra Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ania_u napisał(a):ale ktoś ma lekko nasrane w głowce albo nie zna się na żartach,lub z jakiegoś dziwacznego krańca kraju jesteście .nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrażić jak bibonka sobie żyje :mad: ...i z jakiej opresji została wyratowana. Trochę luzu proponuję. Aniu pozdrawiam, ucałuj słodki Bibusiowy nosek od ciotki, która ją porwała z debickiego schronu:loveu: Quote
ania_u Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ucałuje ucałuje ,ta moja śliczną lisiczkę , mam totalnego bzika na jej punkcie:p:p ona jest po prostu przecudowna ,i taka śmieszna a teraz tak sie rozkręciła ze wariuje jak mały szaleniec ,nie wyobrażam sobie jak by trafiła do innego domku jest jednak pieskiem po przejściach i wymaga specjalnej opieki boi sie wszystkiego co nowe i musi pomału ze wszystkim się zapoznać i wtedy jest ok. tylko jak jest blisko mnie to jest taka odważna i dumna i cały czas szczela te swoje uśmieszki jest taką małą debeściarką .:loveu::loveu: duza bużka od bibonka :lol::multi: dziekuje za uratowanie ,jak kiedyś bedziemy w okolicy to wpadniemy sie pokazać z pańcią pa pa :multi::multi: Quote
ania_u Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hej tu wieści od Bibona,jest strasznie kochana niestety nie lubi pływać strasznie panikuje w wodzie :crazyeye: ale na wakacje jedzie do Chorwacji to może tam sie oswoi z woda,ma swój paszport i czipa pod skóra :roll: wiedz sie nigdzie nie zgubi:lol: troszke wyrosła ,przytyła i wydoroślała przy okazji prześle jakieś nowe fotki mojej słodkiej pociechy,słucha sie pańci i nie ucieka jak na poczatku. Dużo podróżuje i uwielbia jezdzić autem.:loveu:pozdrowionka i wielkie buziorki od bibki i jej pańci pa pa:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Bibulec na wakacje do Chorwacji? Ulala :loveu: Aniu, czekamy na zdjęcia :loveu: I prosce ucałować Bibulca od nas Quote
ewatr Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Bibulec obieżyświat :loveu: czekamy na zdjecia !!! Quote
ania_u Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 helou tu wieści od bibki,biba super się spisała na wakacjach,zwiedzała wszystko z nami to prawdziwa urodzona turystka ,niestety ukradli nam aparat i cała sesja fotek bibusiowych poszła w las.ale postaram się teraz jej zrobić to powstawiam.a tak to bibulinka czuje sie dobrze przytyła jak mała parówka i jest prawdziwym aniołkiem ,musimy uważać żeby jej nie zacałować.właśnie siedzi u mnie na kolankach i robi swoje głuptaśne miny.pozdrowionka pa pa:oops: Quote
ania_u Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 helou tu wieści od bibki,biba super się spisała na wakacjach,zwiedzała wszystko z nami to prawdziwa urodzona turystka ,niestety ukradli nam aparat i cała sesja fotek bibusiowych poszła w las.ale postaram się teraz jej zrobić to powstawiam.a tak to bibulinka czuje sie dobrze przytyła jak mała parówka i jest prawdziwym aniołkiem ,musimy uważać żeby jej nie zacałować.właśnie siedzi u mnie na kolankach i robi swoje głuptaśne miny.pozdrowionka pa pa:oops: Quote
ewatr Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bibus pozdrawiamy ciebie i twoja Panią :loveu: Oj to sie ucieszą jak przekazemy do schroniska ze Bibus jest taki wycalowywany :lol: i kochanay w swoim domu :multi: czekamy na zdjecia nawet gluptasnych min Bibulca :eviltong: Quote
ewatr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zdjęcia wydrukowane i razem z dobrymi wiadomosciami o Bibi pomaszeruja do schroniska zeby wszyscy mogli podziwać jej usmiechniętego pysia :lol: dziekuje i prosimy o jeszcze :multi: Quote
Recommended Posts