Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mała kruszynka i do tego bardzo grzeczna :loveu:

a już całkiem nie rozumiem jak ona sie nie mogla dogadać z kotem
/ u tej pani co była kiedyś jeden dzien :crazyeye:/ bo wczoraj była w pomieszczeniu gdzie było ze 3-4 koty i ona sie nawet w ich kierunku nie popatrzyła z jakims specjalnym zainteresowaniem ...............kot czy pies bez specjalnej różnicy :oops:

Posted

Halo ! Halo!
Wiadomość z ostatniej chwili !!!
Z Zielonej Góry jedzie do nas pani po BIBI, juz wsiadła do pociągu, przyjedzie jutro o 5-tej rano, wyjazd do nowego domku o 13-tej !

Posted

jednak :crazyeye:

ale super , że sie zdecydowała przyjechać

teraz to juz tylko pozostaje czekać na wiesci :smilecol:

Pani była mocno zdecydowana tylko ta odleglość ja przerażała
ale jak widać miłość od pierwszego wejrzenia zwycięża :p

Posted

powiem tyle Bibulec pojechał :multi:

tak jak było umówione około 13 do nowego domu

Pani była w schronisku już bladym świtem i nasza Halina ja wydała a to znaczy że Pani musi być rzeczowa , konkretna i zakochana w Bibuni :p bo inaczej by nie miała szans ;)

a gdzie wypatrzyła - z sobotniej rozmowy telefonicznej mi wynikało , że w necie bo mówiła ze czyta o niej i zapomnieć nie może , ma ponoć psiaka podobnego do Bibi i zna ten typ / jak okresliła / zachowań psich

na razie tyle wieści bo wiecej nie wiem ;)

Posted

Witam
jestem mężem Ani która wzięła BIBI.Ania i piesek mineli właśnie Opole i są bardzo zmęczone.Bibi cały czas śpi na kolanach i bardzo boi się nowego otoczenia.W domu czekają na nią już Tekila(taka jak bibi) i Baster(doberman).W domu będą ok. 24.30. pzdr benek

Posted

Bardzo dziękuje za wiadomości :-) , bo martwimy się jak one, a przede wszystkim Ania, wytrzymuja taka długa podróz.
Czekamy z niecierpliwościa na dalsze wieści.

My - czyli inernetowi i niepodłaczeni(czyli szefowa, która dzwoniła i pytała czy czasem czegos nie przeczytałam w sieci) "kundelkowi ludzie"

Posted

Ania_u,
bedziemy czekac na wiesci, jak podroz oraz przywitanie nowego domownika. Ciekawe, czy Bibionek nie bedzie zbyt zestresowana podroza i nowym domkiem. Duza za nia nowych wrazen, jeszcze wiecej przed nia.
Zeby tylko wszystko bylo w porzadku i rezydenci polubili Malizne.

Posted

Bibi jest juz w domku:))))jest przecudnym pieskiem!!jechalam razem z Ania razem po Malenka,jestesmy strasznie zmeczone i szczesliwe....ja mialam jeszcze troszke sily zeby napisac.Ania zajeta Malenka....powiem tylko tyle,ze łezka mi sie kreci,ze jest ktos taki jak Ania...jestes najwspanialsza i najbardziej niesamowita osoba!!!zebys nigdy mi nie zniknela z horyzontu...buziaczki i do zobaczenia jutro. Marta

Posted

No i oczywiscie zapomnialam dodac,ze pieski i kotki maja wspaniale w schronisku KUNDELEK u p.Halinki i reszty ekipy.zakochalam sie w Zabce-Puci,szkoda ze nie moze byc ze mna...oby wiecej takich ludzi,te pieski sa tam bardzo zadbane,maja duzo milosci,uwagi,wszystkie sie garna do ludzi!!nie wiem co jeszcze moge do siebie dodac...ale wizyta tam bedzie niezapomnianaym przezyciem dla mnie i Ani.zostanie piekna pamiatka Bibi!!!! no juz koncze zmykam moze usne hihi 21,5 h w pociagu...

Posted

a ja dopiero tu weszłam od wczoraj i co widzę :crazyeye:

Pancia Bibusiowa jest z nami Hurrrrrrrrrrrrrra !!!!!!!!!!

beda wiadomosci !!!!

a tak poza tym to chciałam powidzieć że gratuluje Nicoll21 i Aniu_U determinacji i podziwiam siłę charakteru - jechać w ciągu jednego dnia i wracać taki kawał drogi po psiaka ...........no brak mi słów uznania

czekamy na wiadomosci , zdjecia i wszystko co się da

pozdrawiam Ewa T.R. / rozmawiałyśmy w sobote ;) /

Posted

Dziewczyny, jestescie niesamowite :loveu: bardzo się ciesze, że Bibi na swieta będzie miała dom.

W Kundelku zwierzęta mają dobre warunki, tak nas serdecznie witają jak przychodzimy w odwiedziny, ale wracamy do domu, a one zostają....

Posted

[quote name='GuniaP']Dziewczyny, jestescie niesamowite :loveu: bardzo się ciesze, że Bibi na swieta będzie miała dom.

W Kundelku zwierzęta mają dobre warunki, tak nas serdecznie witają jak przychodzimy w odwiedziny, ale wracamy do domu, a one zostają....

hej tu nowa pancia BIBUNI ,ona jest najkochanszym psem na

Posted

[quote name='ania_u']na swiecie .jest boska ,a w nowym domku wszyscy juz wczoraj dostali bzika na jej punkcie.wczoraj na dziendobry ugryzła naszego dobermana w nos,a z Tekilka juz wczoraj szalały jak wariatki ,widze że raczej sie dogadaja.Spała przy mnie w łóżku ,jej ona jest taka słodka.Nie moge uwierzyć że te cudo jest moje,i już nigdy nie pozwole jej skrzywdzić,już sie w życiu nacierpiała

Posted

Bibuniu dobermana w nos na dzien dobry :crazyeye: nie wolno on jest wiekszy !

a tak w ogóle witamy serdecznie Aniu_u na dogo

i jak wyspaliscie sie już po takiej podróży życia przynajmiej dla Bibulca :loveu: ?

a zdjecia całej ferajny będą ?

no ja niecierpliwa jestem ale jak trzeba to poczekam :eviltong: