ewatr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ulka18 napisał(a):Nie rozumiem tego, na kazdej aukcji allegro BIBI miala 5-8 obserwatorow, a domku nikt nie zaoferowal...:shake: totalny zastój i juz :mad: ale za to jak potem ruszą adopcje to nie zdązymy odpisywać :lol: no co ja tylko marze :oops: !!! Quote
ewatr Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 chwilowo jest dla mnie słodka tajemnicą dlaczego pokazuje sie Zebra albo Jula a nie Bibi ale zapewniam ze tam jest :evil_lol: Quote
matinestka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bibusia pędzi szybciutko po nowy domek !!!!!!!! :bluepaw: Quote
GuniaP Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tyle czasu mineło, a Bibi nadal szuka domu... Quote
ewatr Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 GuniaP napisał(a):Tyle czasu mineło, a Bibi nadal szuka domu... i to taka wspaniała BIBI :loveu: Quote
matinestka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Bibi Bibi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ty dalej tutaj ................. :(:(:(:(:(:( :bluepaw: Quote
Ulka18 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kurcze, no nie rozumiem tego :shake: tyle aukcji na allegro...i nic...kilku obserwatorow zawsze mial Bibulec i nic :mad: zadnego domku :placz: Quote
GuniaP Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja tez nie rozumiem... ale nie poddajemy sie, sukamy dalej. Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Bibunia, moze ktoś w styczniowym MP się wypatrzy? Quote
Ulka18 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Goniu, czy schodza Wam te psy, ktore dajecie do Mojego Psa? Czy sa jakies telefony, itd? Mysle nad ogloszeniem chociaz jednego naszego mieleckiego pieska. Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Róznie to bywa. Czasem ja przesyłam ogłoszenia, psiaki pokazane w Moim Psie, ale bez zadnego odzewu. Chociaż tak ostatnio odezwala sie Pani w sprawie Zebry, kiedyś pytali o Kapitanka... Jak ładne zdjęcie i superopisik to z pewnością ktoś się zainteresuje. Quote
ewatr Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 pokazuj się Bibuniu :multi: ciotka poszuka tego większego zdjecia w swoich zasobach i przesle do Goni :lol: Quote
Ulka18 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=146293104 Quote
ewatr Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Ulka18']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=146293104 dziekujemy w imieniu Bibuski :Rose: Quote
g_o_n_i_a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ewa, nie dostalam od Ciebie fotki Bibi :( Quote
ewatr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 witamy wszystkich wczoraj byliśmy z moimi tymczasowymi właścicielami w odwiedzinach w schronisku oto pare nowych fotek : najpierw mnie wszyscy musieli wyglaskać :eviltong: bo ja lubie głaskanie ogonek mi wtedy mało nie odpadnie ze szczescia tu mnie wystawili żeby mnie lepiej pokazać i moją biedna obtarta noge / ja sie nia wcale nie przejmuje ale moi opiekunowie sie martwia i na pole to mi specjalnego bucika ubieraja / ta noga jest lekko usztywniona i ma niewielki zanik mięśni podobno jakby ktoś poświecił mi wiecej czasu i masował ta noge i rehabilitował to moge być całkowicie sprawna:multi: a tu sie tak patrze na ta klamke od drzwi bo słysze mojego opiekuna za drzwiami i czekam z utesknieniem na niego bo on jest najlepszy :loveu: oj chyba skoczę / tylko czemu to tak wysoko ? / bo on już jest tam za drzwiami :multi: przyszedł mój opiekun nareszcie nie widziałam go całe 5 minut ;) no to teraz moge na was szczeknąć przecież musze bronic mojego opiekuna:mad:;) ok jeszcze dam sie pogłaskać na odchodne zeby nie było że ostra sunia jestem :p bo to nieprawda Quote
Recommended Posts