ewatr Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 jasne , że to skandal :mad: a Bibi jest malutką sunia i wcale dużo miejsca nikomu nie zajmie no chyba że w sercu :loveu: Quote
ewatr Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Bibuś taka sliczna i mądra sunia i bez domu :shake: Quote
matinestka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ewatr napisał(a):jasne , że to skandal :mad: a Bibi jest malutką sunia i wcale dużo miejsca nikomu nie zajmie no chyba że w sercu :loveu: aj Ewatr :) cudnie napisane :lol: Bibi hopsaj ;) Quote
matinestka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Bibi ach Bibi ... hops la la :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bibulcu :loveu: co jest z tymi ludzmi ze nikt cie jeszcze nie wypatrzył :shake: Quote
matinestka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 oj Bibi Bibi ...... gdzie domeczek Twój ??????????? :( :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 maluszku rozrabiako :multi: szukamy domu ................:oops: Quote
ewatr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ale domki sa obecne na 1 stronie :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No halo, co jest ludzie? Taka piękna suczka, w pełni pratycznie sprawna, młoda, grzeczna szuka domku i nie ma na nią chętnego? :o Quote
matinestka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bibi Bibi ...... hopsiup!!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dzien dobry Bibi :lol: zapraszam na 1 strone :cool3: Quote
Siostra Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Nie wierzę, że nikt nie chce być szczęsliwy z Bibi pod jednym dachem?:crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Bibi skarbie, Ramonce, która była w schronisku pół roku udało się dzisiaj znaleźć dom, teraz Twoja kolej! Hop!! Quote
pajunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Siostra, sorry, ale juz mi chyba kiedys o Bibi pisalas, ( tak mi sie wydaje, ale nie jestem pewna) Teraz na jej watek trafilam, i mnie oczarowala. Chetnie jej bym chciala pomoc, ale mam duza prosbe. Watek jest dlugi, dogo sie otwiera w slimaczym tempie. Czy bylaby mozliwosc mi tak w paru zdaniach o niej napisac. I jak z jej sprawnoscoa, do jakiego domku najlepiej by mogla pojsc? Czy do starszych ludzi, niezbyt aktywnych, czy jakie wyobrazenie macie o domku, i troche o jej historii, i jej wysokosc , i charakter.? Wloze na moja stronke moze malenstwo kogos tak zachwyci, jak mnie. Quote
Siostra Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 pajunia, ja tylko wyciągnęłam Bibi ze schronu i umieściłam u p. Haliny Derwisz w Rzeszowie. Z tego, co pisała tu ewatr mała jest sprawna ruchowo, tylko troszkę ciągnie łapkę. Myślę, że będzie szczęśliwa jako domowa przytulanka, bo z niej taka przylepa jest ( ale z charakterkiem). Naprawdę przesłodka suczynka, tylko brać i się nią cieszyć. Quote
Recommended Posts