apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 caroolcia napisał(a):witajcie bogate i złotouste :multi:Witaj córo marnotrawna :eviltong: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy nie uważacie, ze za dużo gadacie:roll: :roll: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Czy nie uważacie, ze za dużo gadacie:roll: :roll: NIE :diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):NIE :diabloti: :hmmmm: co tak skromnie się odezwałaś .....:razz::razz::razz:...jakaś małomówna jesteś :razz: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: co tak skromnie się odezwałaś .....:razz::razz::razz:...jakaś małomówna jesteś :razz:Hyhymmmmmm.......tudzież chciała bym poinformować a raczej zadementować krążącą po tym blogu plotke (rozsiewaną przez oto tu obecną Alicję:eviltong:) że JA jakobym miała być dzisiaj bardzo małomówna.:diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Hyhymmmmmm.......tudzież chciała bym poinformować a raczej zadementować krążącą po tym blogu plotke (rozsiewaną przez oto tu obecną Alicję:eviltong:) że JA jakobym miała być dzisiaj bardzo małomówna.:diabloti: :obrazic: ....wypraszam Ja sobie jakobym ja tu cokolwiek rozsiewała :mad::mad:to Klockowa z prątkami lata , Dilerka z ciumpami ...a ja nic nie sieje :roll:.......:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): :obrazic: ....wypraszam Ja sobie jakobym ja tu cokolwiek rozsiewała :mad::mad:to Klockowa z prątkami lata , Dilerka z ciumpami ...a ja nic nie sieje :roll:.......:evil_lol::evil_lol:A ferment kto sieje - he?:evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://img530.imageshack.us/img530/9749/tnobraz077ld2.jpg jaki spioszek kochany:loveu: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):NIE :diabloti: Mhmm :cool1: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):A ferment kto sieje - he?:evil_lol::eviltong: :obrazic: wychodzę .............................................................. Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a): :obrazic: wychodzę .............................................................. Nie idź - gdzie bedziesz szła jak za oknem leje.............no nie fochaj juszzz :Rose: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Nie idź - gdzie bedziesz szła jak za oknem leje.............no nie fochaj juszzz :Rose: :cool1:...a se wróciłam ...bo zimno i dżdżysto :razz::razz::razz:........;) Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::cool1:...a se wróciłam ...bo zimno i dżdżysto :razz::razz::razz:........;) Och cieszkam niezmiernie:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 wchodzę tutaj się przywitać z czystej i niewymuszonej sympatii !!! a co mnie spotyka? apple napisał(a): O masz....a ta tylko o jajcach gada.......ja musze cie na jakąś terapie wysłać Żonkilko czyżby zasada glodnemu chleb na myśli miała tu zastosowanie?:cool3: pijesz do mnie młoda żmijo? ;) :evil_lol::evil_lol: WITAM !!! :) :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Och cieszkam niezmiernie:loveu::loveu::loveu: .......no i siem nigdzie już nie wybieram Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 jonQuilla napisał(a):wchodzę tutaj się przywitać z czystej i niewymuszonej sympatii !!! a co mnie spotyka? pijesz do mnie młoda żmijo? ;) :evil_lol::evil_lol: WITAM !!! :) :multi::multi::multi: Moge być żmiją ale bez zeza :mad: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):.......no i siem nigdzie już nie wybieram no i dopsszzzz....ostań ze mną :calus: Quote
jonQuilla Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Moge być żmiją ale bez zeza :mad: to był wypadek przy pracy :) zeza się wytnie :evil_lol: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 jonQuilla napisał(a):to był wypadek przy pracy :) zeza się wytnie :evil_lol: No mysle.............:grins: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):co tu tak cicho:razz::diabloti: ŁuBuDuBu:diabloti::cool1: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):ŁuBuDuBu:diabloti::cool1: O Boszzzzz sie wydarła :crazyeye: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):O Boszzzzz sie wydarła :crazyeye: Wyćwierkałam:diabloti: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Medorowa napisał(a):Wyćwierkałam:diabloti:Jak ruski wróbel chyba:diabloti: Quote
Martinee Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dzień Dybry cooo porabiamy wieczorem Quote
Recommended Posts