Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :hand: bereczek moja usmiechnięta :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::hand: bereczek moja usmiechnięta :loveu::loveu::loveu:Bereczek moja ty niosaca radość :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Bereczek moja ty niosaca radość :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:polecam się na przyszłość :loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:polecam się na przyszłość :loveu:zapamiętam - wykorzystam :diabloti: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:polecam się na przyszłość :loveu: a polecasz sie zwyklym czy priorytetem:razz::diabloti: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):a polecasz sie zwyklym czy priorytetem:razz::diabloti:Buhahahahahaha.......wróciła kąsliwa Aga :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahaha.......wróciła kąsliwa Aga :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: phiiii.........:diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):zapamiętam - wykorzystam :diabloti: agbar napisał(a):a polecasz sie zwyklym czy priorytetem:razz::diabloti: :cool1:...zbyt cenny towar :grins: odbiór wyłącznie osobisty :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a)::cool1:...zbyt cenny towar :grins: odbiór wyłącznie osobisty :evil_lol::evil_lol: Alicjo:cool1:skad te mniemanie o sobie:cool1::diabloti: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):phiiii.........:diabloti:nie phihaj mi tu na moim blogasie :diabloti:. Prawda to ci najprawdziwsza :loveu: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):nie phihaj mi tu na moim blogasie :diabloti:. Prawda to ci najprawdziwsza :loveu: zaprawde powiadam ci ,zapamietaj me slowa bo raz ino rzekne:diabloti:Prawda dzieli sie tylko na trzy rodzaje: prawda,tylko prawda i gowno prawda:diabloti: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):zaprawde powiadam ci ,zapamietaj me slowa bo raz ino rzekne:diabloti:Prawda dzieli sie tylko na trzy rodzaje: prawda,tylko prawda i gowno prawda:diabloti:A więc za prawde powiadam ci że to tylko prawda i cała prawda :razz: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):A więc za prawde powiadam ci że to tylko prawda i cała prawda :razz: sciemniasz moja mila:cool1: Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Czesć barbaro wredoto moja etatowa:loveu: tylko trzy bom jest w stanie wojny z panem psem- miało nie być fcale alem sie złamała pod naciskami :evil_lol: a któż Cię naciskał? :cool3: i pytanie - gdzie? :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: agbar napisał(a):zaprawde powiadam ci ,zapamietaj me slowa bo raz ino rzekne:diabloti:Prawda dzieli sie tylko na trzy rodzaje: prawda,tylko prawda i gowno prawda:diabloti: a wcale że nie-prawda :eviltong: bo jest: święta prawda, tyż prawda... i dopiero gówno prawda :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):Alicjo:cool1:skad te mniemanie o sobie:cool1::diabloti: cenny ponad wszechmiar cenny:loveu::loveu: ....albowiem wiesz jak łatwo można łapnąć doła :mad:...to jak sie PP nie wywiąże z dostarczenia przesyłki to co ....potem dołki bede rozdawać :razz::razz: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):sciemniasz moja mila:cool1: Toż to ja rozświetlam mroki niewiedzy twej a ty mi tu że ściemniam :mad: basia2202 napisał(a):a któż Cię naciskał? :cool3: i pytanie - gdzie? :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: nie pytaj:oops::oops::oops: a wcale że nie-prawda :eviltong: bo jest: święta prawda, tyż prawda... i dopiero gówno prawda :evil_lol:też prawda! Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a): a wcale że nie-prawda :eviltong: bo jest: święta prawda, tyż prawda... i dopiero gówno prawda :evil_lol: natchlo mnie i stwierdzam iz jest jeszcze jeden rodzaj prawdy bardzo osobliwej: STATYSTYKI:cool1: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Toż to ja rozświetlam mroki niewiedzy twej a ty mi tu że ściemniam :mad: zamilcz niewiasto:diabloti: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a): a wcale że nie-prawda :eviltong: bo jest: święta prawda, tyż prawda... i dopiero gówno prawda :evil_lol: ;)wedle ks. Tichnera Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):zamilcz niewiasto:diabloti:Milczenie za prawdę złotem jest .......dlategom ja uboga jest:eviltong: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Milczenie za prawdę złotem jest .......dlategom ja uboga jest:eviltong: uboga... ale chyba nie duchem?:loveu: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):uboga... ale chyba nie duchem?:loveu:Duchem nie siostro - wręcz przeciwnie :lol: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 bGirl napisał(a):zaginiona w akcji melduje się.... Noooo bo juszzz sie bałam :lol: Quote
caroolcia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 witajcie bogate i złotouste :multi: Quote
Recommended Posts