apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']dziekuje ci dobra kobieto:loveu: a opowiedz co Krosiu zrobil:loveu::loveu::loveu:proseeeee:loveu:bardzo proseeee:loveu:nie proś tak bo zostaniesz prosiaczkiem :evil_lol: napisze na gg Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']tadam:B-fly::B-fly:tera dopiero macie komplet:diabloti: poczeka jeszcze wstanie to male kaszlące i będziem w komplecie ;) Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']poczeka jeszcze wstanie to male kaszlące i będziem w komplecie ;) No właśnie! A kiedu miszczu wstanie ?:razz: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :multi::multi::multi: cześć Złoty Kle ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyniosłam tak z rana pyszną kawkę :loveu: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi: cześć Złoty Kle ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyniosłam tak z rana pyszną kawkę :loveu: Moja ta z maupką jest :evil_lol: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']nie proś tak bo zostaniesz prosiaczkiem :evil_lol: napisze na gg chrum chrum Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']No właśnie! A kiedu miszczu wstanie ?:razz: :hmmmm: a tego to ja nie wiem :grins: MISZCZU u Siebie śpi :evil_lol: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Moja ta z maupką jest :evil_lol: a moja z plosiaczkiem:diabloti: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a tego to ja nie wiem :grins: MISZCZU u Siebie śpi :evil_lol: No przecież wiem że u siebie :splat: ale myślałam że ty może wiesz coś czego ja nie wiem :cool3: Quote
tygra Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Moja ta z maupką jest :evil_lol: dzieńdoberek ja biorę ze świnką :) jeśli są dwie a jak nie to wezmę co zostało Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Moja ta z maupką jest :evil_lol: [quote name='agbar']a moja z plosiaczkiem:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:dla Mnie z Kotkiem została ....i jeszcze sie musze z Miszczem podzielić :razz::razz:...ino czemu ten kot nie jest czarny ;) [quote name='apple']No przecież wiem że u siebie :splat: ale myślałam że ty może wiesz coś czego ja nie wiem :cool3: :hmmmm: oj za dużo byś chciała wiedzieć :grins: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Aaaaaaaaaaa tam - konsekwencja nigdy nie była moją mocną stroną :oops::evil_lol: Śpiący królewicz :lol: I zoom :evil_lol: Bedzie............:diabloti: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja'] :diabloti::diabloti::diabloti:dla Mnie z Kotkiem została ....i jeszcze sie musze z Miszczem podzielić :razz::razz:...ino czemu ten kot nie jest czarny ;) Eeeee poprosimy Żonkilkową to nam jeszcze jakąś podrzuci :razz: :hmmmm: oj za dużo byś chciała wiedzieć :grins:Ja ? Nie.........:siara::evil_lol: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='agbar']a moja z plosiaczkiem:diabloti:Ciekawe dlaczemu???:razz::diabloti: [quote name='tygra']dzieńdoberek ja biorę ze świnką :) jeśli są dwie a jak nie to wezmę co zostałoOj świnka już zajeta ale dam ci taka moją...domowa :lol: :kaffee_2: Proszzzzz :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć śpioszki, ale mamy słokie miniacze na mordce :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 hmm...coś mało wstydliwy ten Królewicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jajca na widoku :) :evil_lol::evil_lol: brał lekcje "jak się dobrze zaprezentować" od Ozzulca? ;) :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobrze, że ja mam miniaturki, przynajmniej mam wiecej miejsca w łóżku niż Ty :lol::evil_lol:, teoretycznie :shake: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 czesc Dzapkowa:loveu:potem moze mnie natchnie bo jakos weny nie mam:cool1:spac nie moglam pol nocy i czuje sie blada,brzydka ,gruba i niewyspana:cool1: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='apple']Jakie fotki mówiłam że kara jest dla pana psa i nie bede go focić:eviltong: O ty jak możesz sie cieszyć- ja przez ten brak Dogo to mojemu TZ musiałam oddać kompka- czujesz????:placz: kara karą ale możesz Alusie wstawic nie musisz psa....................... i tak go wstawiłaś:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='tygra']jaki śpioszek z Kronosa :) straszny jak nie spaceruje to spi :evil_lol: [quote name='bGirl']Cześć śpioszki, ale mamy słokie miniacze na mordce :loveu: cześć bGirlko zaginiona w akcji :lol: [quote name='jonQuilla']hmm...coś mało wstydliwy ten Królewicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jajca na widoku :) :evil_lol::evil_lol: brał lekcje "jak się dobrze zaprezentować" od Ozzulca? ;) :evil_lol: O masz....a ta tylko o jajcach gada.......ja musze cie na jakąś terapie wysłać Żonkilko czyżby zasada glodnemu chleb na myśli miała tu zastosowanie?:cool3: [quote name='Cheritka']Dobrze, że ja mam miniaturki, przynajmniej mam wiecej miejsca w łóżku niż Ty :lol::evil_lol:, teoretycznie :shake:teoretycznie :evil_lol: Jeden plus masz tylko - mniejszy ciężar na nogach :evil_lol: [quote name='agbar']czesc Dzapkowa:loveu:potem moze mnie natchnie bo jakos weny nie mam:cool1:spac nie moglam pol nocy i czuje sie blada,brzydka ,gruba i niewyspana:cool1:Cześć Agnieszko! :loveu:Alez nie smutaj się :glaszcze:. Fcale nie jesteś gruba i brzydka....to tylko twoje subiektywne odczucie :lol: a co do bladości to się nie wypowiadam ....bom cie dzisiaj nie widziała ;):lol: Pamiętaj że dla nas jesteś NAjpiękniejsza:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='apple'] Cześć Agnieszko! :loveu:Alez nie smutaj się :glaszcze:. Fcale nie jesteś gruba i brzydka....to tylko twoje subiektywne odczucie :lol: a co do bladości to się nie wypowiadam ....bom cie dzisiaj nie widziała ;):lol: Pamiętaj że dla nas jesteś NAjpiękniejsza:loveu::loveu::loveu: jush mi jakos lepiej......:cool1: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):jush mi jakos lepiej......:cool1:To dopsszzzzz........... ;) Quote
basia2202 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cześć podła moja paskudo :diabloti::diabloti::diabloti: ładny piesio.. łaaadnyy... :loveu: http://img184.imageshack.us/img184/9027/tnobraz080kf2.jpg ale tylko 3 zdjęcia??:crazyeye: :mad: po co ja tu przychodzę... :roll: :hmmmm: :eviltong: Quote
apple Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 basia2202 napisał(a):cześć podła moja paskudo :diabloti::diabloti::diabloti: ładny piesio.. łaaadnyy... :loveu: http://img184.imageshack.us/img184/9027/tnobraz080kf2.jpg ale tylko 3 zdjęcia??:crazyeye: :mad: po co ja tu przychodzę... :roll: :hmmmm: :eviltong: Czesć barbaro wredoto moja etatowa:loveu: tylko trzy bom jest w stanie wojny z panem psem- miało nie być fcale alem sie złamała pod naciskami :evil_lol: Quote
Recommended Posts