Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']dziekuje ci dobra kobieto:loveu:
a opowiedz co Krosiu zrobil:loveu::loveu::loveu:proseeeee:loveu:bardzo proseeee:loveu:nie proś tak bo zostaniesz prosiaczkiem :evil_lol:

napisze na gg

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi: cześć Złoty Kle ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyniosłam tak z rana pyszną kawkę :loveu:

Moja ta z maupką jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: a tego to ja nie wiem :grins: MISZCZU u Siebie śpi :evil_lol:
No przecież wiem że u siebie :splat: ale myślałam że ty może wiesz coś czego ja nie wiem :cool3:

Posted

[quote name='apple']Moja ta z maupką jest :evil_lol:

[quote name='agbar']a moja z plosiaczkiem:diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti:dla Mnie z Kotkiem została ....i jeszcze sie musze z Miszczem podzielić :razz::razz:...ino czemu ten kot nie jest czarny ;)

[quote name='apple']No przecież wiem że u siebie :splat: ale myślałam że ty może wiesz coś czego ja nie wiem :cool3:

:hmmmm: oj za dużo byś chciała wiedzieć :grins:

Posted

Aaaaaaaaaaa tam - konsekwencja nigdy nie była moją mocną stroną :oops::evil_lol:

Śpiący królewicz :lol:

I zoom :evil_lol:

Bedzie............:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
:diabloti::diabloti::diabloti:dla Mnie z Kotkiem została ....i jeszcze sie musze z Miszczem podzielić :razz::razz:...ino czemu ten kot nie jest czarny ;)

Eeeee poprosimy Żonkilkową to nam jeszcze jakąś podrzuci :razz:

:hmmmm: oj za dużo byś chciała wiedzieć :grins:
Ja ? Nie.........:siara::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']a moja z plosiaczkiem:diabloti:Ciekawe dlaczemu???:razz::diabloti:

[quote name='tygra']dzieńdoberek
ja biorę ze świnką :) jeśli są dwie a jak nie to wezmę co zostałoOj świnka już zajeta ale dam ci taka moją...domowa :lol:
:kaffee_2: Proszzzzz :loveu:

Posted

czesc Dzapkowa:loveu:potem moze mnie natchnie bo jakos weny nie mam:cool1:spac nie moglam pol nocy i czuje sie blada,brzydka ,gruba i niewyspana:cool1:

Posted

[quote name='apple']Jakie fotki mówiłam że kara jest dla pana psa i nie bede go focić:eviltong: O ty jak możesz sie cieszyć- ja przez ten brak Dogo to mojemu TZ musiałam oddać kompka- czujesz????:placz:

kara karą ale możesz Alusie wstawic

nie musisz psa.......................

i tak go wstawiłaś:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='tygra']jaki śpioszek z Kronosa :) straszny jak nie spaceruje to spi :evil_lol:

[quote name='bGirl']

Cześć śpioszki, ale mamy słokie miniacze na mordce :loveu:

cześć bGirlko zaginiona w akcji :lol:

[quote name='jonQuilla']hmm...coś mało wstydliwy ten Królewicz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tak jajca na widoku :) :evil_lol::evil_lol:
brał lekcje "jak się dobrze zaprezentować" od Ozzulca? ;) :evil_lol:
O masz....a ta tylko o jajcach gada.......ja musze cie na jakąś terapie wysłać Żonkilko czyżby zasada glodnemu chleb na myśli miała tu zastosowanie?:cool3:

[quote name='Cheritka']Dobrze, że ja mam miniaturki,
przynajmniej mam wiecej miejsca w łóżku niż Ty :lol::evil_lol:,
teoretycznie :shake:teoretycznie :evil_lol: Jeden plus masz tylko - mniejszy ciężar na nogach :evil_lol:

[quote name='agbar']czesc Dzapkowa:loveu:potem moze mnie natchnie bo jakos weny nie mam:cool1:spac nie moglam pol nocy i czuje sie blada,brzydka ,gruba i niewyspana:cool1:Cześć Agnieszko! :loveu:Alez nie smutaj się :glaszcze:. Fcale nie jesteś gruba i brzydka....to tylko twoje subiektywne odczucie :lol: a co do bladości to się nie wypowiadam ....bom cie dzisiaj nie widziała ;):lol: Pamiętaj że dla nas jesteś NAjpiękniejsza:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']

Cześć Agnieszko! :loveu:Alez nie smutaj się :glaszcze:. Fcale nie jesteś gruba i brzydka....to tylko twoje subiektywne odczucie :lol: a co do bladości to się nie wypowiadam ....bom cie dzisiaj nie widziała ;):lol: Pamiętaj że dla nas jesteś NAjpiękniejsza:loveu::loveu::loveu:

jush mi jakos lepiej......:cool1:

Posted

basia2202 napisał(a):
cześć podła moja paskudo :diabloti::diabloti::diabloti:

ładny piesio.. łaaadnyy... :loveu:
http://img184.imageshack.us/img184/9027/tnobraz080kf2.jpg

ale tylko 3 zdjęcia??:crazyeye: :mad:
po co ja tu przychodzę... :roll: :hmmmm: :eviltong:
Czesć barbaro wredoto moja etatowa:loveu: tylko trzy bom jest w stanie wojny z panem psem- miało nie być fcale alem sie złamała pod naciskami :evil_lol: