Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :razz::razz:...coś czuję ze będą spacerkowe fotaski :multi::multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj starsza siostro :loveu: Chyba mlodsza :hmmmm: [quote name='apple']J Wpadłam :smhair2: Bosszzz nic o tym nie wiem:hmmmm: Bosz z kim?:crazyeye: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: zatem popracuję nad tymi piruetami dzisiaj ;) :eviltong: Potem poka co siem naumiałaś :razz: [quote name='teqquila']Siema Jablonkowa hehehe :evil_lol:Siemka - ty mnie tam na gryzienie narażałaś u Ali - widzialam :roll: [quote name='Alicja']:razz::razz:...coś czuję ze będą spacerkowe fotaski :multi::multi::loveu: Żadnych spacerkowych fotów nie bedzie - Jestem z moim panem psem w stanie wojny. NIC NIE BEDZIE :angryy: [quote name='Izabela124.']Chyba mlodsza :hmmmm: Bosz z kim?:crazyeye:so z kim? Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:co Pan Pies zaś narozrabiał :razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co Pan Pies zaś narozrabiał :razz:Ala ja cię proszę ty mi nie każ tego opowiadać bo wyjde z siebie i stane obok- normalnie......ehhhhhhhh szkoda słów:shake: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Ala ja cię proszę ty mi nie każ tego opowiadać bo wyjde z siebie i stane obok- normalnie......ehhhhhhhh szkoda słów:shake: :glaszcze: to napisz na GG :razz::razz: Quote
basia2202 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cześć wredoto moja nawredniejsza! :diabloti: to ja... Twoja urocza gadzinka :loveu: chciałam tu jeszcze powiedzieć coś miłego...:roll: ale nic nie powiem, bo widzę, że tu jakieś sado-maso odchodzi...:crazyeye: i się przelękłam:cool3: więc se już pójdę :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='apple'] so z kim? Wpadlas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:loveu: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :loveu::loveu::loveu:Dżapko .....no cho .....poka fotasy :razz: Quote
jonQuilla Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 cześć :multi::multi::loveu: w końcu nam Dogo odżyło, jeszcze trochę i bym padła bez Waszego gadania :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 czeee dogo wroconeee !!!!!!!! wracaj i TY !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='basia2202']cześć wredoto moja nawredniejsza! :diabloti: to ja... Twoja urocza gadzinka :loveu: chciałam tu jeszcze powiedzieć coś miłego...:roll: ale nic nie powiem, bo widzę, że tu jakieś sado-maso odchodzi...:crazyeye: i się przelękłam:cool3: więc se już pójdę :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Cześć gadzinko ! Przez ten brak dogo to nawet ciebie mi brakowało- dziwne :roll:;). [quote name='Izabela124.']Wpadlas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:loveu: No właśnie nie wiem - zapytaj Klocusiowej:lol: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Dżapko .....no cho .....poka fotasy :razz: Alu - ty sie ze mnie nie śmiej ja cie prosze.........:razz: jak zrobiem ładne i dopracowane to siem pochwalem - O!:eviltong: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: w końcu nam Dogo odżyło, jeszcze trochę i bym padła bez Waszego gadania :evil_lol::evil_lol: Cześć sisko omal nie padnięta [quote name='zuzolandia']czeee dogo wroconeee !!!!!!!! wracaj i TY !!!!!!!!!!!!!!!! Czeeeeee oznajmiam wszem i wobec żem fróciła Quote
BeaC Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć fotki bys jakieś wystawiła abo co:eviltong: a tak wogóle to dobrze że dogo nie działało, bo bym do 12 nadrabiała a tak już kończę:razz: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='BeaC']Cześć fotki bys jakieś wystawiła abo co:eviltong: a tak wogóle to dobrze że dogo nie działało, bo bym do 12 nadrabiała a tak już kończę:razz: Jakie fotki mówiłam że kara jest dla pana psa i nie bede go focić:eviltong: O ty jak możesz sie cieszyć- ja przez ten brak Dogo to mojemu TZ musiałam oddać kompka- czujesz????:placz: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :calus: ale ja się wcale nie smiecham ...ja czekam ;) Bereczek przy Dogo i Kawie :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:calus: ale ja się wcale nie smiecham ...ja czekam ;) Bereczek przy Dogo i Kawie :multi::loveu::multi: No to dopssszzzzzz. No byłam ale gdzie ta kawa? Dopsszzz że chociaz dogo jest :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']No to dopssszzzzzz. No byłam ale gdzie ta kawa? Dopsszzz że chociaz dogo jest :diabloti::eviltong: :cool1:teraz mamy komplet ...Dogo , Kawa , Ciacho :razz: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:teraz mamy komplet ...Dogo , Kawa , Ciacho :razz: Wiem bo przyniosłam - kawe i ciacha :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Wiem bo przyniosłam - kawe i ciacha :evil_lol: ja też Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']ja też Ala cos ci wpadło do oka???:crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple']Ala cos ci wpadło do oka???:crazyeye::evil_lol: :cool1:...pestka z dżapka :evil_lol: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:teraz mamy komplet ...Dogo , Kawa , Ciacho :razz: tadam:B-fly::B-fly:tera dopiero macie komplet:diabloti: Quote
apple Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:...pestka z dżapka :evil_lol:Zaprzeczam jakobym gubiła pestki:evil_lol: [quote name='agbar']tadam:B-fly::B-fly:tera dopiero macie komplet:diabloti: Cześć Komplecie:loveu: Masz tu ciepłą kaff :kaffee_2:bo wiem że niedomagasz :lol: Quote
agbar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='apple'] Cześć Komplecie:loveu: Masz tu ciepłą kaff :kaffee_2:bo wiem że niedomagasz :lol: dziekuje ci dobra kobieto:loveu: a opowiedz co Krosiu zrobil:loveu::loveu::loveu:proseeeee:loveu:bardzo proseeee:loveu: Quote
Recommended Posts