clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']czesc spadnieta:diabloti: wpadnięta :razz::razz: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']wpadnięta :razz::razz: i zaprawiona:diabloti: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']czesc spadnieta:diabloti: Ja wylądowałam i to z telemarkiem :razz::diabloti: [quote name='clockwork']wpadnięta :razz::razz: Wpadłam :smhair2: Bosszzz nic o tym nie wiem:hmmmm: [quote name='agbar']i zaprawiona:diabloti: W bojach chyba :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Ja wylądowałam i to z telemarkiem :razz::diabloti: fajny tem Marek Tele??? :razz::razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']fajny tem Marek Tele??? :razz::razz:O co ty mnie posądzasz toż ja niewinne dziewcze jestem.....z żadnymi Markami siem nie zadajem:niewiem: Quote
jonQuilla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cześć Sis :loveu::multi::multi: w podzięce za to że o mnie tak dbałaś i przynosiłaś lekarstwa to ja Tobie przyniosłam coś dobrego :eviltong: http://www.blueberryskyfarm.com/images/applewine.jpg :) smacznego :loveu::loveu: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple'] W bojach chyba :evil_lol: nooo....boje przy pomocy krzeselka:evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']nooo....boje przy pomocy krzeselka:evil_lol: no ba! zasłuzyła menda jedna:cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 aaaaaaaaaaaa.......chwilke mnie tu nie było a tu jacyś faceci :razz::razz:.....wpadnięta Dżapkowa .....:roll: Quote
agbar Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']no ba! zasłuzyła menda jedna:cool1::diabloti: oby mu sie poprawilo:diabloti:bo nie wiem czy ci krzeselek starczy:evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agbar']oby mu sie poprawilo:diabloti:bo nie wiem czy ci krzeselek starczy:evil_lol: mam jeszcze bacik w zanadrzu :razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']mam jeszcze bacik w zanadrzu :razz::diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dżapko .....sado maso :cool1:.....i wychodzi prawdziwe oblicze :razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dżapko .....sado maso :cool1:.....i wychodzi prawdziwe oblicze :razz: Ja tam nigdy nie ukrywałam żem diablica :diabloti:....to wy tak jakoś zawsze tak o mnie........ Quote
jonQuilla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 co to za chłostanie dupska beze mnie na widowni? :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='jonQuilla']co to za chłostanie dupska beze mnie na widowni? :evil_lol::evil_lol: No to gdzie łazisz:cool3: Quote
jonQuilla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']No to gdzie łazisz:cool3: a no właśnie nie wiem :roll: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='jonQuilla']a no właśnie nie wiem :roll:No ale cieszkam ogromnie żeś się starła z tego kompecka :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']No ale cieszkam ogromnie żeś się starła z tego kompecka :evil_lol: :evil_lol: mam to już wyćwiczone ;) :eviltong: trening czyni mistrza :) Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol: mam to już wyćwiczone ;) :eviltong: trening czyni mistrza :) miszczu ty trenuj inaczej - spokojniejsza bede :eviltong: Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Oj biedna ty moja, biedna - próbuj może ten bedzie lepszy z żabą mam zamieszkać??? nie................. żebym się bała albo cuś.............. ale..............to takie oślizgłe jest:cool1: [quote name='apple']No to gdzie łazisz:cool3: tu i tam..............byłam wszędzie i nigdzie mnie nie było zrobiłam zakup nie do końca kontrolowany.............:razz::diabloti: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='BeaC'] tu i tam..............byłam wszędzie i nigdzie mnie nie było zrobiłam zakup nie do końca kontrolowany.............:razz::diabloti:poka :cool3: Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']poka :cool3: a jak Ci mam poka??? aparata w pracy nie mam.................... a kupiłam ŻARCIE znowu:placz::placz::placz: jak rumunka już chodze z tymi siatami:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='BeaC']a jak Ci mam poka??? aparata w pracy nie mam.................... a kupiłam ŻARCIE znowu:placz::placz::placz: jak rumunka już chodze z tymi siatami:diabloti::diabloti:Buhahahahaha.............:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']miszczu ty trenuj inaczej - spokojniejsza bede :eviltong: :evil_lol::evil_lol: zatem popracuję nad tymi piruetami dzisiaj ;) :eviltong: Quote
Recommended Posts