Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='apple']hejka - a co to za mikołaj :crazyeye: Toż już po świętach :roll: IA jakos mnie tak wzielo na swieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']:roflt::roflt::roflt::roflt: A jakos mnie tak wzielo na swieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co znowu hahaha ....cholerka bo zaraz porzadek z wami zrobie:mad:;) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No co znowu hahaha ....cholerka bo zaraz porzadek z wami zrobie:mad:;)No przydalyby sie u mnie w pokoju porzadki:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 glodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestemmmmmmmmmmmmmm i mam slinotokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!! Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia']glodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestemmmmmmmmmmmmmm i mam slinotokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!! ruda ma wścieklizne :eek2::eek2: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']ruda ma wścieklizne :eek2::eek2: a co na to skutkuje :razz::roll: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Izabela124.']No przydalyby sie u mnie w pokoju porzadki:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noooooo uważaj bo jak wpadne to same puste meble zostana :razz: [quote name='zuzolandia']glodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestemmmmmmmmmmmmmm i mam slinotokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!! Eeeeee no gdzie mi tu slimtasz mojego blogasa......zobaczysz jutro mi tu bedziesz sprzatać już ja ciem przypilnuje :mad::eviltong::evil_lol: [quote name='clockwork']ruda ma wścieklizne :eek2::eek2: [quote name='Alicja']a co na to skutkuje :razz::roll: Oj wy krejzolki..............:lol: Witam wszystkich oznajmiam iż dzisiaj sobota i nic nie robię.....tzn leże i pachne dzisiaj i nic więcej :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ja też osnajmiam że dziś sobota ... leże i sie poce :roll: cze japko :multi: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']ja też osnajmiam że dziś sobota ... leże i sie poce :roll: cze japko :multi: Cze spocona Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']ja też osnajmiam że dziś sobota ... leże i sie poce :roll: cze japko :multi: :razz::razz:la'ptok w wyrku ...;) Cze Dzapuszko :grins::multi::loveu: ...już wiem że Ci doopa odmarzła..a u mła - 2 i mleko zamiast powietrza Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:la'ptok w wyrku ...;) Cze Dzapuszko :grins::multi::loveu: ...już wiem że Ci doopa odmarzła..a u mła - 2 i mleko zamiast powietrza Brzmi intrygujaco idem do ciem :lol: Quote
BeaC Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 cze handlaro:diabloti::diabloti::diabloti: co już kupiłaś.............sprzedalaś??/ melduję sie u tła czekammoże jakies śniadanko???? bo się dzisiaj trochę zaspałam i nie zdążyłam se zrobić.................. a TZ był na baletach i na noc nie wrócił nie miał mi kto zroooobić Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='BeaC']cze handlaro:diabloti::diabloti::diabloti: co już kupiłaś.............sprzedalaś??/ melduję sie u tła No właśnie usiłuję sprzedać ale mi powiedziano że przesadziłam z ceną i czekam na negocjacje :evil_lol: czekammoże jakies śniadanko???? Hmmmm a co być kciała kochana.....moge dzisiaj być za kucharza bo się dzisiaj trochę zaspałam i nie zdążyłam se zrobić.................. a TZ był na baletach i na noc nie wrócił Na noc nie wrócił:crazyeye:......trza mu było dzwi nie otwierać :evil_lol::diabloti: nie miał mi kto zroooobić Oj biedna ty moja, biedna - próbuj może ten bedzie lepszy Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']czy już jesteś na gg :razz::razz: no jak nie jak tak:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Brzmi intrygujaco idem do ciem :lol: oć bo czekam :razz::razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']oć bo czekam :razz::razz:Klockowa mnie zagadała..... już lece Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Klockowa mnie zagadała..... już lece ino na kominy uważowuj :razz::razz: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Alicja']ino na kominy uważowuj :razz::razz: Spoko - uczył mnie sam miszcz Quote
Izabela124. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple'] Noooooo uważaj bo jak wpadne to same puste meble zostana :razz: Juz sie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:loveu: Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Spoko - uczył mnie sam miszcz leć!! japko leć!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']Spoko - uczył mnie sam miszcz noooo... to ja już obieram banany i kroję bułki Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Izabela124.']Juz sie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj starsza siostro :loveu: [quote name='clockwork']leć!! japko leć!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: I tłumy szaleją .......... Quote
clockwork Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj starsza siostro :loveu: I tłumy szaleją .......... niedaleczko spada japko od.... skoczni .... :loveu: Quote
apple Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='clockwork']niedaleczko spada japko od.... skoczni .... :loveu: No jak niedaleko- daleko właśnie- dlatego te tłumy tak szaleją:lol: Quote
Recommended Posts