Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Zdjęłam - fryzurka jak trlalala :diabloti: i jak .......:razz::razz:... Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']i jak .......:razz::razz:... No jakbyś mnie fotnęła :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No jakbyś mnie fotnęła :evil_lol: no przecie zza okna z przyczajki :razz::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no przecie zza okna z przyczajki :razz::razz:Czuje się szpiegowana :roll: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Czuje się szpiegowana :roll: o masz Ci los ....ale to na pewno nie ja :grins: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']ILE.........????..... Za ile chcesz - najpierw ci pokaze zdjęcie cobyś się zastanowiła :lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Za ile chcesz - najpierw ci pokaze zdjęcie cobyś się zastanowiła :lol: no i paczaj ...trzymasz to dziewczę w niepewności :shake:...............:razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No Madziu tak to cóś wyglada. Jest nieśmigany i posiada rewelacyjną angielska wtyczke.....do przeróbki ale dla Pawcia pewno nie bedzie to problemem :lol: Jakby co to zrobie wyraźniejsze fotki tylko powiedz co dokładnie cie interesuje Na tej wkładce przypiekasz mięsko na gładko a jak podniesiesz wieko to pod spodem jest powierzchnia karbowana z odprowadzaczem tłuszczu. Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no i paczaj ...trzymasz to dziewczę w niepewności :shake:...............:razz: No w jakiej niepewności - przeca mówie za ile chce to bierze no plus koszt wysyłki :diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 oooooooooo ale zajefajny grilasek;-) to sie Klockowo bydzie wusztynparty w izbie urzadzac ihihihihihihihiihihih Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='zuzolandia']oooooooooo ale zajefajny grilasek;-) to sie Klockowo bydzie wusztynparty w izbie urzadzac ihihihihihihihiihihih No ale pod warunkiem że doopala z wyrara na chwile ściągnie i poogląda :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 taaaaaaa dooopala to UNA dopiero laskawie wyniesie na luftyn jak jej sie jesc zachce hihihihihihihihi albo na dobranocka a to jeszcze jakies 10 minutek hihihihihh Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 niech sie lepiej pospieszy bo ide kapać mojego bombla i jak wróce to gasze kompa i mnie nie ma :razz: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No w jakiej niepewności - przeca mówie za ile chce to bierze no plus koszt wysyłki :diabloti::evil_lol: pojszła dolegiwać choróbsko :razz::razz: ...a ja kurde nie miałam dogo przeszło godzinę :placz: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jakby cio to jej foty skopiuja hihiihihih tego grilaska;-) albo powiem ze juz sprzedany hihih ze Alutkowa kupiła;-) hihihhi ucaluj bombelka ;-) Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jaaaa.... ale ten grill jest zepsuty... ni ma mięska w kompletu :shake::shake: biere...ILE?? :razz::razz: a od przerabiania wtyczek w tym domu jestem JA:grins: to moje hobby :loveu: znaczy rzuć ceną... może być na PW abo gg... a ja sie skonsultuje z moim angolem Pawciem :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']pojszła dolegiwać choróbsko :razz::razz: ...a ja kurde nie miałam dogo przeszło godzinę :placz:Oci kto ci zabrał?:mad: [quote name='zuzolandia']jakby cio to jej foty skopiuja hihiihihih tego grilaska;-) albo powiem ze juz sprzedany hihih ze Alutkowa kupiła;-) hihihhi ucaluj bombelka ;-)Okrutnica :diabloti: [quote name='zuzolandia']ooooooooooo Ozuzlkowa wrocona ;-)widzem widzem:multi: [quote name='clockwork']jaaaa.... ale ten grill jest zepsuty... ni ma mięska w kompletu :shake::shake: No jak zepsuty- Alutka ci gratisa dorzuci:evil_lol: biere...ILE?? :razz::razz: a od przerabiania wtyczek w tym domu jestem JA:grins: to moje hobby :loveu: a co ty elektryczka:crazyeye: znaczy rzuć ceną... może być na PW abo gg... a ja sie skonsultuje z moim angolem Pawciem :evil_lol::evil_lol: Dopsszz Klockowa - pisze na pw;) Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no przecie pisałam że towara mięsnego dowiozę do grila do Klockowej :grins: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']no przecie pisałam że towara mięsnego dowiozę do grila do Klockowej :grins: No wiem przeca napisałam:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']No wiem przeca napisałam:evil_lol: ażem sie uśliniła na samą myśl o pieczonej karkóweczce :razz::razz: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']ażem sie uśliniła na samą myśl o pieczonej karkóweczce :razz::razz: Śliiiiiiiiiiiiiiiim:eviltong: Też bym zjadła:placz: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Śliiiiiiiiiiiiiiiim:eviltong: Też bym zjadła:placz: pokapiałam po klawiaturce :razz::razz: Quote
Recommended Posts