Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czeeć szefuniu napij się ze mną to jak będzie z tą podwyżką? :diabloti: Quote
Cheritka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeć szefuniu napij się ze mną to jak będzie z tą podwyżką? :diabloti: Oj nikogo nie ma ,:shake: Chyba ja się z Tobą napije :cool3: Quote
BeaC Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cześć Dzapko:cool3: przyszłam do Ciebie.............. mam kaff a widziałam Alutkę i Krosia:cool3: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] http://img523.imageshack.us/img523/4920/tnobraz055jy8.jpg :evil_lol: jaki Krosiu zaciekawiony :) co ona mu tam pokazywała? :evil_lol: No jak to co - pianinko :lol: [quote name='Alicja']:multi:wróciłam .......Cześć powrocona Alusiu :loveu: [quote name='Helga&Ares']czeeć szefuniu napij się ze mną Bardzooo chętnie tylko następnym razem przyjdź wczesniej z tym pifkiem :razz: to jak będzie z tą podwyżką? :diabloti::siara: z jaką podwyżką [quote name='evaxon']czesc robaczki:loveu: cześć Effuniu:multi: jak nózia? [quote name='Medorowa']Doberek:grins:Medorowa o tej porze doberek????:crazyeye: Moja ty szalona kobieto :calus: [quote name='Cheritka']Oj nikogo nie ma ,:shake: Chyba ja się z Tobą napije :cool3: Cześć Cheritka - oj widać dziouszki że nie macie małych dziecków bo byście tak po nocach nie łaziły :evil_lol: A mojego piwa nie dam!:diabloti: [quote name='BeaC'] cześć Dzapko:cool3: przyszłam do Ciebie.............. mam kaff a widziałam Alutkę i Krosia:cool3: Cześć Beatko - oj dawaj no tą kawe bo dzisiaj sie czuje jakby mi ktoś przywalił . Masakra!!!!!! Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple'] Zachłanna kobieta- nie wiesz że wszystko w nadmiarze szkodzi :cool3::eviltong: nie wiem:grins: I mowie ci ze dzien dobry......:loveu: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='agbar']nie wiem:grins: I mowie ci ze dzien dobry......:loveu:Cześć Agnieszko już uświadomiona :loveu:. Odpowiadam - że dzień dobry :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ....................................:obrazic: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: no gdzie TY cze Dżapuszko Tu jestem :multi: [quote name='Alicja']....................................:obrazic:No nie fochaj:Rose::loveu: Śmy pisały jednocześnie :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 cześć Jabłonka :multi::loveu::loveu::loveu: Ty mi żonkilka więc jak Tobie jabłko :) :evil_lol: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Jabłonka :multi::loveu::loveu::loveu: Ty mi żonkilka więc jak Tobie jabłko :) :evil_lol: Ochhh moja ty Żonkilko kochana - dziękować! Quote
jonQuilla Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple']Ochhh moja ty Żonkilko kochana - dziękować! nie ma za co, na zdrowe jabco możesz liczyć ode mnie zawsze :loveu: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hejka:multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='apple'] Medorowa o tej porze doberek????:crazyeye: Moja ty szalona kobieto :calus: Chciałam być pierwsza:siara::siara: Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 wpadam ino na moment.. nie mogłam sie oprzeć... znalazłam Twoją fote w necie :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']wpadam ino na moment.. nie mogłam sie oprzeć... znalazłam Twoją fote w necie :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Medorowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='clockwork']wpadam ino na moment.. nie mogłam sie oprzeć... znalazłam Twoją fote w necie :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahahahhhaha oplułam monitor ze śmiechu... Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka:multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hejka - a co to za mikołaj :crazyeye: Toż już po świętach :roll: [quote name='Medorowa']Chciałam być pierwsza:siara::siara: I byłaś :evil_lol: [quote name='clockwork']wpadam ino na moment.. nie mogłam sie oprzeć... znalazłam Twoją fote w necie :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ożesz ty orzeszku - ktoś mi podglada załozył w doma:crazyeye:.... niech ja go tylko Quote
caroolcia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 wpadłam sie witnąć łobuziaku :eviltong: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No i co hahahaha......jak tak można publcznie mnie w negliżu pokazywać i jeszcze się hahają ze mnie - to siem nazywaja koleżanki :obrazic: [quote name='Medorowa']Buhahahahahahhhaha oplułam monitor ze śmiechu... Baaardzo smieszne :roll: A masz: sie bedziesz smiała :diabloti: [quote name='caroolcia']wpadłam sie witnąć łobuziaku :eviltong:witaj gipsuweczko:multi: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ...jesteś.....:razz::razz:...zdjęłaś już waleczki :cool1: Quote
apple Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Alicja']...jesteś.....:razz::razz:...zdjęłaś już waleczki :cool1:Zdjęłam - fryzurka jak trlalala :diabloti: Quote
Recommended Posts