apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki zdolny uczeń z panią uczycielką :loveu::loveu: http://img401.imageshack.us/img401/8290/tnobraz053fp9.jpg Prawda - jak rozumnie patrzy :loveu: witaneczko Moja Dżapuszkowa :loveu::loveu: widzę że jest kaff chlipne sobie przed spacerkiem ...:hmmmm: albo po ....bo już byłam o 1.30:cool1:Kawke - juz polewam . A co ty o 1.30 poza domem robiłaś? Znowu straszyłaś, beze mnie [quote name='bGirl']i foty do kawy....mmmmm mniammmmmmmmmm:lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Kawke - juz polewam . A co ty o 1.30 poza domem robiłaś? Znowu straszyłaś, beze mnie :Rose: za kawkę dziękuję ... no wołałam ...ale chyba mocno spałaś ...ale tak straszyłam że żywego ducha na ulicy nie spotkałam :hmmmm: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Alicja']:Rose: za kawkę dziękuję ... no wołałam ...ale chyba mocno spałaś ...ale tak straszyłam że żywego ducha na ulicy nie spotkałam :hmmmm:Buhahahahahahahaha......to skutecznie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img401.imageshack.us/img401/8290/tnobraz053fp9.jpg a t skarpety to ja mam wachac? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']http://img401.imageshack.us/img401/8290/tnobraz053fp9.jpg a t skarpety to ja mam wachac? :crazyeye: :evil_lol: Nie krępuj się :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Nie krępuj się :diabloti: Asz ty:mad::mad: Ja ci dam nie krepuj sie:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Asz ty:mad::mad: Ja ci dam nie krepuj sie:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale tu sie dzieje :crazyeye:napady na emerytki i rozpusta przy grzańcu i popcornie - pieknie zostaje u ciebie dzisiaj caaaaly dzien :evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']ale tu sie dzieje :crazyeye:napady na emerytki i rozpusta przy grzańcu i popcornie - pieknie zostaje u ciebie dzisiaj caaaaly dzien :evil_lol: Rozsiądź się wygodnie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Widziałam fotki moich ulubieńców:multi::multi::multi: Cześć Japuszkowa:loveu: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Medorowa']Widziałam fotki moich ulubieńców:multi::multi::multi: Cześć Japuszkowa:loveu: Cześć Wenus ze Złotoryji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='agbar']Dzien dobry szarlotuniu:loveu: Doberek Agusiu - na wsteczu są fotki dla ciebie :loveu: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']czesc ty zniewalaczu ty.....Ić zobacz co z tobą zrobiałam- juszz sie nie ruszysz :diabloti: Z resztą do kogo ja pisze jak ona tam zniewolona siedzi :hmmmm: Quote
caroolcia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Ić zobacz co z tobą zrobiałam- juszz sie nie ruszysz :diabloti: Z resztą do kogo ja pisze jak ona tam zniewolona siedzi :hmmmm: tralala a ja siem oswobodziłam i przyłam pokazać jęzor :eviltong: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='caroolcia']tralala a ja siem oswobodziłam i przyłam pokazać jęzor :eviltong: Ki czort cie wypuścił - jak go dpoadne Quote
Fuga*** Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale macie śliczne ... domowe przedszkole.... wszystkie piesie kocha i chce byście także kochali mnie trochę :-) domowe przedszkole, czy słońce czy deszcz, przyjść może do Ciebie jeśli tylko kcesz! Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple'] Helga kochana dziurawą łapkę masz:crazyeye: - chono opatrzymy o już mi lepiej dzieki kochana :loveu::loveu: mash za to cos dobrego Quote
agbar Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='apple']Doberek Agusiu - na wsteczu są fotki dla ciebie :loveu: Widzialam.....malo mi:cool1: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Fuga***']ale macie śliczne ... domowe przedszkole.... wszystkie piesie kocha i chce byście także kochali mnie trochę :-) domowe przedszkole, czy słońce czy deszcz, przyjść może do Ciebie jeśli tylko kcesz!Ojojoj...............................kolejna przedszkolanka :cool3: Witaj Fusiowa :loveu: [quote name='Helga&Ares']o już mi lepiej dzieki kochana :loveu::loveu: mash za to cos dobrego A ciemu ja dziurke mam z robaczkiem w środku :roll: [quote name='agbar']Widzialam.....malo mi:cool1:Zachłanna kobieta- nie wiesz że wszystko w nadmiarze szkodzi :cool3::eviltong: Quote
justysiek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czesc:loveu: nie bylo mnie troszke ale jestem w trakcie sesji:evil_lol: ale mam wzamian:buzi: i :Rose: pozdrawiam :loveu: Quote
apple Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='justysiek']czesc:loveu: nie bylo mnie troszke ale jestem w trakcie sesji:evil_lol: ale mam wzamian:buzi: i :Rose: pozdrawiam :loveu:Dziękujemy i całujemy :loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://img523.imageshack.us/img523/4920/tnobraz055jy8.jpg hehe Krosiu jaki skupiony :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cześć kochana :loveu: :multi::multi: w końcu znalazłam w chęci w sobie :oops: oraz czas żeby poskładać wszystkim wizytki :) a co do tego: [quote name='apple']Napadałaś na emerytki:crazyeye: to chyba mnie jednak za wysoko cenisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img523.imageshack.us/img523/4920/tnobraz055jy8.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki Krosiu zaciekawiony :) co ona mu tam pokazywała? :) :evil_lol: Quote
Recommended Posts